@alperaydin teşekkürler 🙏
@wrmsty 5005TL'ye aldım. %25 zam geleceği söyleniyor. Bilemiyorum orasını
Bu arada boyumu şapşal gibi e-Nabız'dan baktığım için 1,79 gözüküyordu. Son anda aklıma geldi hanıma ölçtürdüm 1,75 çıktım. Burada da insanları boş yere şu kadro mu bu kadro mu diye uğraştırdım :/ Kadro 52 oldu. Hatta ellerim frenlere zor yetişiyordu ilk bindiğimde. Seleyi öne çektim kendi bikefit'imi yaptım izlediğim vidyolarla vs. Şu an gayet uygun bana
Esasında 1 ay kullanıp öyle yazacaktım fakat konusu açılmışken bahsedeyim biraz..
--Disk fren ilk defa kullandığım için bana acaip geldi. V frende abanıyordum frene ama disk fren daha kontrollü olmam gerektiğini hissettiriyor.
--Şehir bisikletinden geçiş yaptığım için düzen biraz zorladı, 20 dakikada alıştım ama
--Yine şehir bisikletinde arabaların arasından çapraz çupraz gidiyordum, all trail eco'yla bunu yapamam diye hissettim ama öyle bişey yok bayaa yapılabiliyor. Bana dönüşleri vs hantal gelmedi. Sadece düşük hızda keskin dönüşlerde ayağım ön lastiğe değiyor bazen. Yanlış pedal basımından da olabilir. Ne tarafa döneceksem o ayağımı geride bırakmayı tembihliyorum kendime içten içe. Çözemezsem pedal kilidi düşünebilirim.
--Yokuşlarda zorlandığım oldu. Zamanla performansım yükselecektir.
--Bisiklet her türlü konforu ve güveni size hissettiriyor (benim standartlarıma göre tabii). Çok stabil bir sürüşü var.
--Karbon maşa çok tatlı bir his bırakıyor.
Daha uzun sürüşlerden sonra tekrar paylaşımda bulunacağım, sevgiler