Scudo Sports

İnceleme Bisan All Trail Eco Ön incelemesi

Scudo
@MAERKEK açıkçası ben aşırı hıza çıkabileceğim bi sürüş test etmedim daha trafik saatlerinde çıktığım için Şişli'de hep.. ama şunu hissettim sen bas yani bas diyor🧐 motoru ilk aldığında 'motoru açmak' diye tabir vardır ya hemen basmazsın😁.. ben onun gibi henüz yüklenmedim.. işlerden fırsat bulur bulmaz bı pazar erkenden çıkıp deneyeceğim 🙏

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
@MAERKEK açıkçası ben aşırı hıza çıkabileceğim bi sürüş test etmedim daha trafik saatlerinde çıktığım için Şişli'de hep.. ama şunu hissettim sen bas yani bas diyor🧐 motoru ilk aldığında 'motoru açmak' diye tabir vardır ya hemen basmazsın😁.. ben onun gibi henüz yüklenmedim.. işlerden fırsat bulur bulmaz bı pazar erkenden çıkıp deneyeceğim 🙏
Aynen öyle oluyor. Yav her zaman ki gittiğim yolda , pedallara asıldım baktım araçlar arkamda kaldı. Baya şaşırdım . Bende ciğer kuvvet olsa motor açık olsa daha da giderdi.

Sürekli sürmek lazım. Hafta sonu çıkartıyorun arada . Günlük MTB yetiyor

• Beğen
Tepkiler: sedat1234
50/11 ve 38mm lastik ile ile 100 kadans çevirebilirseniz düz yolda 60km hıza ulaşabilirsiniz :) Buralarda bunu düz yolda çevirebilecek bacak sayısı sayılıdır zaten. Ama 50/16 ile 100 kadansta da 40 km civarı güzel bir hız yakalabilirsiniz.
Tabi dediğiniz gibi önemli olan bunu ne kadar süre ile devam ettirebiliyoruz :)

Ben Grand Tour Eco - 50/11 oran 28 mm lastik ile 60 km/h sınırını aştım :ssrtcbya:.
Ama tabi şu iki sebebi belirtmem gerek.
Birincisi, bu 1 dk kadar bile sürmedi :D. İkincisi inişteydim :komik:.

Arkadaşlar selam,

Yokuş çıkarken ya da sprinte kalktığınızda gidon boğazındaki vidalardan çıt çıt diye ses geliyor mu?

Tork anahtarım yok ama tüm vidaları var gücümle çaprazlama bir şekilde sıktım. Fakat yine de çıt sesi kesilmedi.

• Beğen
Tepkiler: Smhcetinkaya
Arkadaşlar selam,

Yokuş çıkarken ya da sprinte kalktığınızda gidon boğazındaki vidalardan çıt çıt diye ses geliyor mu?

Tork anahtarım yok ama tüm vidaları var gücümle çaprazlama bir şekilde sıktım. Fakat yine de çıt sesi kesilmedi.
Wd - 40 benzeri sprey sık. Birleşim yerlerine . Fazla kaçırma ha

Şu bisiklet çok güzel de boyası niye çiziliyor ya :kötü: yoksa kafama çok yatıyor ama bundan dolayı alamıycam herlade.. Bilmiom

Şu bisiklet çok güzel de boyası niye çiziliyor ya :kötü: yoksa kafama çok yatıyor ama bundan dolayı alamıycam herlade.. Bilmiom
Bak bu gravel , biz bununla çakıl , toprak gördük mü dayanamıyoruz. Hem ince teker olunca çakıllı yolda 30-40 km/h zorluyoruz. Fırlayan çarpan taşlar yüzünden çiziliyor. Yoksa boya kalitesiz değil.

Dikkatli kullansan çizik falan olmaz.

Haziranda all trail eco aldım 200 km civarı kullanma fırsatım oldu. Gayet memnun kaldım 20 30 km can sıktı ama geriye kalan 180 170 km boyunca sırıtarak bisiklet sürdüğümü söyleyebilirim, mtb den geçtim kilomdan dolayı yol pek düşünmüyordum gravel serisiyle tanıştığım an tutuldum çok ama çok güzel...(rengi fotoğraflarda vişne çürüğü bordo arası bir renk gibi görünüyor ama gerçekte simli hoş bir kahverengi) İYİ PEDALLARR

En sevmediğim tarafı . Sora setli olanını aldım . Bu sene baya çeşitlendirmişler.
Sora'nın aynakol 34-50 ,
ruble 34-11 .
Yokuşta kadans istiyorsun yok . Yüksek devirde tutmak istiyorsun olmuyor . Yokuş aşağı aynakolu 50 dişe geçirince kadans falan kalmıyor. İlerleyen zamanlarda ya alışacam bacak kası yapacam ya da GRX-400 aynakol 30-46 alacam. Jant değişikliği de yapabilirim .

• Beğen
Tepkiler: EnesHzzrr
En sevmediğim tarafı . Sora setli olanını aldım . Bu sene baya çeşitlendirmişler.
Sora'nın aynakol 34-50 ,
ruble 34-11 .
Yokuşta kadans istiyorsun yok . Yüksek devirde tutmak istiyorsun olmuyor . Yokuş aşağı aynakolu 50 dişe geçirince kadans falan kalmıyor. İlerleyen zamanlarda ya alışacam bacak kası yapacam ya da GRX-400 aynakol 30-46 alacam. Jant değişikliği de yapabilirim .
aşırı derece haklısınız kadans yapmak(mtb den geçtiyseniz) imkansız gibi geliyor geçen mtb ile 2*3 çıktığım rapmada 1*1 de vites düşürmek için elim kola uzanıyor çok sinir bozucu geliyor ama zamanla alışırız umarım :D yoksa masrafa girmek şart gibi geliyor

aşırı derece haklısınız kadans yapmak(mtb den geçtiyseniz) imkansız gibi geliyor geçen mtb ile 2*3 çıktığım rapmada 1*1 de vites düşürmek için elim kola uzanıyor çok sinir bozucu geliyor ama zamanla alışırız umarım :D yoksa masrafa girmek şart gibi geliyor dediğiniz gibi
Günlük MTB kullanıyorum . Küçük dişlilerle yüksek kadansta uçuyorum . Yokuşları daha rahat çıkıyorum . Uzun turlarda kullanıyorum Bisanı. Bu yüzden All Trail Sora oranlarına alışamam gibi.

Katalog 2020 modelinde maşa karbon olduğu belirtilmişti. Geçenlerde boyatırım diye hafif zımparayla (p800) kazıdım. Üst gri boya katmanın altında siyah renk çıktı fakat bazı yerlerde metalik gözüküyor. Gerçekten karbon mu yoksa alüminyum mu tereddütte kaldım.
Günlük MTB kullanıyorum . Küçük dişlilerle yüksek kadansta uçuyorum . Yokuşları daha rahat çıkıyorum . Uzun turlarda kullanıyorum Bisanı. Bu yüzden All Trail Sora oranlarına alışamam gibi.

Arka rubleyi 11-40 a yükselttim, 34/40 ile çıkamadığım yokuş yok

Dosyalar

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    166,8 KB · Okunma: 100
Katalog 2020 modelinde maşa karbon olduğu belirtilmişti. Geçenlerde boyatırım diye hafif zımparayla (p800) kazıdım. Üst gri boya katmanın altında siyah renk çıktı fakat bazı yerlerde metalik gözüküyor. Gerçekten karbon mu yoksa alüminyum mu tereddütte kaldım.

Arka rubleyi 11-40 a yükselttim, 34/40 ile çıkamadığım yokuş yok
Ön maşa çok hafif bence karbon. Kaynak izi de yok . Yek pare üretilmiş.

Ruble 9'lu mu yine ?

Evet maşa hafif fakat boya altında alu/metalic bir görüntü ortaya çıkınca şaşırdım. Şimdilik bu şekilde kullanıp daha sonra boyatacağım.

Ruble evet 9'lu. Aliexpress ten aldım: (link)

Vites sistemine göre birçok çeşit ruble bulmak mümkün. Sora setle uyumlu vites geçişleri de gayet stabil. Memnunum.

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK ve MakRo
Evet maşa hafif fakat boya altında alu/metalic bir görüntü ortaya çıkınca şaşırdım. Şimdilik bu şekilde kullanıp daha sonra boyatacağım.

Ruble evet 9'lu. Aliexpress ten aldım: (link)

Vites sistemine göre birçok çeşit ruble bulmak mümkün. Sora setle uyumlu vites geçişleri de gayet stabil. Memnunum.
Teşekkürler buradakiler hep 11 dişliye sahip .

arkadaşlar merhaba 700x28 lastik takan var mı acaba taksak çok sırıtır mı

Arka jant göbeği sürüş sonrasında sallanıyor sağa sola 2-3mm sebebi sizce ne olabilir nasıl çözülebilir aynı problemi yaşayan var mı

• İnanılmaz
Tepkiler: MAERKEK
Geri