Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisan Grand Tour Satın Aldım

Selam arkadaşlar siteye yeni kayıt oldum. Bu başlık ile yol bisikleti tavsiyeleri başlığını bir süredir okuyordum :) Bisan Grand Tour Eco sora sette karar kıldım. An itibariyle Konyada bisan bayisi Özay Motor'dan gittigidiyor üzerinden aldım. Kendileriyle telefonda görüştüm. Elinde 5 adet olduğunu söyledi. Bu model bisiklet zor bulunduğu ve stoklara gelir gelmez satıldığı için sizleri bilgilendirmek istedim. Şu an bisiklet indirimde. Ayrıca gittigidiyorda bugüne özel 150 TL indirim yaptı. Bonus kartta 50 TL :) Toplamda 5523 TL geldi. Geçen sene 5000'e 105 set alınıldığı düşünülürse içler acısı bir durum :) Tek tesellim liste fiyatının altında almış olmam. Umarım bir an önce gelir. Pedallamak için sabırsızlanıyorum.
Geçen yılki üretimlerde birçok kişide jant bandı sorununu okudum. Bu yıl üretilenlerde aynı sorun var mı? Sizce bandı değiştirmem gerekir mi?
Bu yıl daha alabilen olmadı sanırım, siz deneyince buraya yazarsınız. :D

• Beğen
Tepkiler: RyuujinJakka
Scudo
Arkadaşlar ölçüleri bir internet sitesinden kopyaladım. (Buradan: (link))
Çizimi önceden kendim yapmıştım. Ölçüleri düzenledim.
İşimize yarayacağını umuyorum.

Ek Açıklama 2021-05-27 102502.jpg

Arkadaşlar ölçüleri bir internet sitesinden kopyaladım. (Buradan: (link))
Çizimi önceden kendim yapmıştım. Ölçüleri düzenledim.
İşimize yarayacağını umuyorum.

265305 dosyayı görüntüle
Yaramaz mı.. O zamanda yaramıştı (ilk ölçtüğünüzde) Çok teşekkürler.
Bugün gidonu ve lastiklerin montajı için Pedaltürke gideceğim.. Son halini atarım😀

Selam arkadaşlar siteye yeni kayıt oldum. Bu başlık ile yol bisikleti tavsiyeleri başlığını bir süredir okuyordum :) Bisan Grand Tour Eco sora sette karar kıldım. An itibariyle Konyada bisan bayisi Özay Motor'dan gittigidiyor üzerinden aldım. Kendileriyle telefonda görüştüm. Elinde 5 adet olduğunu söyledi. Bu model bisiklet zor bulunduğu ve stoklara gelir gelmez satıldığı için sizleri bilgilendirmek istedim. Şu an bisiklet indirimde. Ayrıca gittigidiyorda bugüne özel 150 TL indirim yaptı. Bonus kartta 50 TL :) Toplamda 5523 TL geldi. Geçen sene 5000'e 105 set alınıldığı düşünülürse içler acısı bir durum :) Tek tesellim liste fiyatının altında almış olmam. Umarım bir an önce gelir. Pedallamak için sabırsızlanıyorum.
Geçen yılki üretimlerde birçok kişide jant bandı sorununu okudum. Bu yıl üretilenlerde aynı sorun var mı? Sizce bandı değiştirmem gerekir mi?
Aldiginiz esnaf iyi bilinen duzgun esnaf Konyada, gelmeden bilginiz olsun :)

Yaramaz mı.. O zamanda yaramıştı (ilk ölçtüğünüzde) Çok teşekkürler.
Bugün gidonu ve lastiklerin montajı için Pedaltürke gideceğim.. Son halini atarım😀
Buyuk merakla bekliyoruz hocam sonucu :) hayirli olsun

• Beğen
Tepkiler: özgür duygu
Tekerine taş değmesin başkan. Yanıyor bisiklet :harika: Maşallah!... 🧿

Oraya Turuncu suluklar, turuncu ayakkabı ve forma...
Turuncu suluk kesin. Forma ucundan turuncusu var😀
Ayakkabıya para yok bu ara🙂🙂 jant lazım jant..

eşinizin istememe sebebi ne acaba🙂 daha önce de mesajlarınızı görmüştüm
pahalı diyor bide yarışa mı katılacaksın hesabı yapıyor. çocuklar var arkaya sele olmaz diyor buna felan, şimdi ikna ettim gibi haziranda bakalım bi dedi sonunda :D

• Beğen
Jant için bir öneriniz var mı veya takip ettiğiniz bir ürün.
Araştırma aşamasındayım. Ki yakın zamanda almayı düşünmüyorum. Biraz bunun hakkını verelim sonra😀

Vision team 35
Cole rollen elite
Göz karartıp campagnolo zonda
Öneriler?

Şeklinde sıralamam var.

@özgür duygu hayırlı uğurlu olsun. Kazasız, belasız tatlı sürüşleriniz olur İnşallah. 🧿🧿🧿 :harika:

• Beğen
Arkadaşlar hanımla birlikte alıyoruz bisiklet 😄 bana GTeco hanıma rtx 9100
Abi inan çok sevindim. Senin duruma çokça şaşırıyor ve üzülüyordum. Sonunda seni de yollarda göreceğiz artık. Kazasız belasız kullanın :)

Arkadaşlar 52 kadro aldım boyum 178 üzerine bindim parmak uçlarım yere deydi seleden bisikletçi arkadaş biraz seleyi yükseltilmesi lazım dedi.
Aynı durumda serhan arkadaşım 54 kadro aldı acaba bi sıkıntı olurmu olmazmı bilmiyorum ?
bu arada bacak boyumda 80 civarı

Arkadaşlar 52 kadro aldım boyum 178 üzerine bindim parmak uçlarım yere deydi seleden bisikletçi arkadaş biraz seleyi yükseltilmesi lazım dedi.
Aynı durumda serhan arkadaşım 54 kadro aldı acaba bi sıkıntı olurmu olmazmı bilmiyorum ?
bu arada bacak boyumda 80 civarı
Arkadaşınızın 54 kadrosunu denediniz mi? Bence vakit kaybetmeden mutlaka deneyin, içinizde kalmasın.
Konu ile ilgili bu başlığın içeriğinde çok yararlı bilgiler var. Bence vaktiniz olduğunda mutlaka gezinin. Sele üzerinde ayak parmak uçlarınızın yere değmesinden ziyade pedalda nasıl durduğu önemlidir. Mesela pedal yere 90 derece dik olsun, ayak ucunuza yakın bastığınızda diziniz çok hafif büyük olmalı, topuğunuza yakın bastığınızda dümdüz olmalı. Pedalı yere paralele getirdiğinizde ise, ilerideki pedala dizinizden bir sarkaç sarkıttığınızı düşünün, ipin ucunun pedal merkezine hizalanması gerekli. Oturduğunuzda boynuzlardan tutun (hood diyorlar), dirsekleriniz dümdüz olmamalı, hafif kırık olmalı ve kolunuzun gövdenize 90 dereceyi vermesi doğru bir uzanma mesafeniz olduğunu gösterir. Bunları kontrol edin. Uzanma mesafeniz düşük ya da çok olursa sırt kol ve boyun ağrıları oluşabilir. Alttaki görseller fikir verecektir. Bu şekilde veya bu şekile yakın görüyorsanız kendinizi, sorun yok demektir.

1622183633106.png 1622183553385.png

1622183596699.png

Geri