Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisan Grand Tour Satın Aldım

Scudo
hayırlı olsun çok hoş duruyor ve aklımda bi soru var acaba bisan neden bu modele grand tour demiş

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@Anonim hayırlı uğurlu olsun. Bol bol pedallamalar diliyorum.

• Beğen
Değerli yorumlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim. Sağ olun, var olun.

bisan neden bu modele grand tour demiş

Büyük tur olarak geçiyor model ama neden koymuşlar inanın bilmiyorum hocam :) sanırım uzun mesafeli yol gidebilirsiniz mesajı veriyor.

@Mansouki hocam geldiğinde detaylı bir video çekeceğim ve burada mutlaka paylaşacağım.

Bugün 20-25 km. yol yürüdük ve tüm bisikletçileri gezdik, açıkçası en ince ayrıntısına kadar da incelemedim :D

@undefined benim için sadece yeni bir bisiklet tanımış olmakla kalır ancak diğer abilerime yardımcı olucaktır saolun

• Beğen
hayırlı olsun, çok güzel gözüküyor.
Başka fotolarda atarsanız hojj olur :)

• Beğen
Hayırlı olsun, kazasız, belasız sürüşler dilerim

• Beğen
Hayirli olsun, tekerinize tas degmesin..

• Beğen
@Anonim Ben de grand tour düşünüyorum.açıkcası lastik biraz hayal kırıklığı oldu.1.75 boy için sizce 52 kadro uygun olur mu? Bir de michelin lastiklerle degistiririz dediler mi?fiyat olarak kaca anlastiniz?bu bisiklet hakkinda bol fotograf ve bolca yorumunuzu bekliyorum .

@Şehirli hocam 1.75 için 52 kadro ideal arkadaşımın boyu 1.80 neredeyse Carraro 54 ile aynı dedi, bayağı yüksek dedi.

Michelin lastik konusu için Ali abiyi bir aramam gerekiyor gündüz, açıkçası aşırı yorgundum ve lastiklere odaklanamadım diyebilirim. Bir fiyatta anlaştık, hayırlı olsun dedik ve pazarlığımızı bitirdik. Bisiklet geldiğinde video çekeceğim ve fotoğraflarınıda ekleyeceğim konuya. Bugün almadığım bisikletin videosunu çekmem ayıp olur dükkan sahibine diye çekmedim açıkçası. Eğer kısmet olur ve haftaiçi (haftaya) gelirse bol bol video/fotoğraf eklerim.

Benden önce alan kişi/ler de ekleyebilirler. Youtube kanallarına eklerler ise beğenip abone de olabilirim :)

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
@Şehirli soldan çekmiş hocam :)

Ali bey gerçekten çok iyi bir insan, ben ticaret anlayışını sevdim. Kargo vb. şeyleri karşılamadığından dolayı bana sağ olsun ikram yaptı. Bisiklet benim hoşuma gitti bayağı, bir de hayırlısıyla gelip video vb. çekersem çok daha iyi olacak.

Kendimi düzeltecek bir şey söyleyeyim(tabii ki ağırlık herşey değil ama)
eğer michelin dynamic sport yerine cst czar taktılarsa daha hafif bi lastik takmış gibi gözüküyorlar.
700x28 de lastik başına 25 gram fark var yanlış görmediysem.
(işbu mesaj dynamic sport takılacağı varsayımıyla yazılmıştır)

Geri