Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisan Grand Tour Satın Aldım

@Yldrm07 Eskisi vardı bende. O kadroya endurance denebilir. (Çok hakim değilim ama şunu biliyorum, o hali aero değildi.) Yeni kadro ise aero evet.

Scudo
Sipariş veren arkadaşlar kadro boyunu neye göre seçtiniz?Ben mesaj attım ancak henüz dönüş olmadı, 182 boy, 82 iç bacak boyum var , ölçüleri bilen varsa paylaşabilir mi?

Benm 178 boy 79-80 cm iç bacak 52 kadro sipraiş ettim
Alın borusu her iki kadroda da 170, effectiv top tube 52 de 545, 54 te 565

• Beğen
Tepkiler: Hidiman ve Feunard
Bisikleti buldunuz da gidon sargisina mi kaldiniz ya hshshsjs ne eglenceli seyler bunlar :D :D
Abi bisiklet hayal urunu degilmis. İlk asamayi atlattik gibi bence. Kadro fotograflarini gorduk. Toplanmis halini henuz goremedik ama. Kismetse sonbahara bomba gibi giriyoruz 🙄

Bu sene cidden şaka gibi... Sabir taşı olduk resmen. Arkadaşın grand tour u beklerken ben patladım sabırsızlıktan. Tek kaldım sürüşlerde, sohbetsiz muhabbetsiz çekilmiyor.

Hocam kadro ölçülerini bisan n maile verdiği cevaptan ve @Mustaac hocamın fabrikadan aldığı bilgiden biliyoruz
Lastikleri de Ali bey paylaştı az önce insta da

İnstagramda şanslı arkadaşımız derken acaba parasını veripde tenezül edip yolladıkları kişilerimi kast ediyorlar

• Beğen
Tepkiler: OmerMuratYıldız
Sansli arkadas mi? Tekil? Biz neyiz acaba, hani hem pazartesi hem persembe toplu sevkiyat olmustu?

@vusalazeroglu Genel bir yorum bence. Hani alan şanslı kişilerden birinin bisikletini paketliyoruz gibi. Bu arada power all season bike&outdoor da 500 tlye satılıyor. Özellikle öyle sipariş verilen bir bisiklet değilse fp seviyesi daha da yukarı çıktı.

Ki birkaçı kutu yanyanaydı. Bugünde ek sevkiyat var belli ki. Güzel günler göreceğiz grandtourlu günler..

Son düzenleme:
Merhabalar arkadaşlar,
Ben de bisan marka bisiklet almak istiyorum vakıfbank kredi imkanlarından yararlanarak, 1.87 boyunda 95 kilo civarındayım, kadro boyları hakkında bir önerisi olan varmı? Bir de 10 bin ₺ ye kadar bütçem var, daha önceden yurt dışında sora setli bisiklet kullandım 3-4 ay her gün düzenli olarak. Bilgili arkadaşlarımızın değerli düşüncelerini merak ediyorum, 5 bin ₺'ye grand tour mu almalıyım yoksa RC 9800 veya RC 9900 mü?
Cevap veren, vermeyen herkese teşekkürler, tekerinize taş değmesin.

fiyat/performans olarak bakarsan utlegraset şuan 6600tl ve rc9900 10bintl desen 1000 lira jantları (rs100) kalan kadro sele gidon 2400tl'ye geliyor ağırlık ise 7,90 şuan ki kur üzerinden konuşursak bisan f/p olarak görüyorum ve rc9900 siparişimin bana ulaşmasını bekliyorum :D

@Oğuzhan Yazman 9900 çok güzel görünüyordu bir bisikletçide görmüştüm. Tez zamanda ulaşırsınız inşallah. Ne renk?

@Oğuzhan Yazman 9900 çok güzel görünüyordu bir bisikletçide görmüştüm. Tez zamanda ulaşırsınız inşallah. Ne renk?
renk fark etmez dedik :D 52 kadro olsun da :) :) açıkcası 2tane gelecek buraya arkadaşım da aldı kırmızı beyaz siyah ve yeşil ve yeşil tonlu olandan çıkardılar en iyi ihtimal kırmızı beyaz bugün ya da pazartesi gelecek. Geldikten sonra konu açıp bisikletin geometrisini paylaşırım.

52 kadroyu Ali bey (arge müdürü) sagolsun ölçüp fotoğraf atmıştı Top tube 55cm seat tube 50cm ölçülerin uygun olacağını düşünerek sipariş geçtim

boy185 içbacak82

@Krtncsmh94

• Beğen
Tepkiler: bonder76
@Oğuzhan Yazman Sizin boy ve iç bacak ölçüsü nedir bu arada, 54 kadro yok bu bisiklette sanırım ben elemek durumunda kalıyorum

Bugünkü canlı yayına yetişemedim ama lastik power allseason kesin teyidini almış @vusalazeroglu. 700x28 de 295 gram ağırlığında bir lastik 35 dolar civarı filan. Bikeradar testi de ekte.
(link)
Muhteşem... Bu seviyede bir lastiğin bu bisikletle verilmesi inanılmaz. Gecikmeden dolayı bu şekilde bir jest yapmışlar diyebilir miyiz acaba bilemiyorum. f/p kralı oldu her iki bisiklet de şu anda. Grand tour eco ile birlikte bile bu lastik gelecek. Süper.

Rc9800 - Cst Czar, pffz. Kıskançlık. 🤣

Geri