özgür duygu
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.388
- Başlangıç
- 1991—92
- Bisiklet
- Bisan
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Abi bisiklet hayal urunu degilmis. İlk asamayi atlattik gibi bence. Kadro fotograflarini gorduk. Toplanmis halini henuz goremedik ama. Kismetse sonbahara bomba gibi giriyoruz 🙄Bisikleti buldunuz da gidon sargisina mi kaldiniz ya hshshsjs ne eglenceli seyler bunlar
Kaynak nedir acaba? Kendim ölçmeden inanasım gelmiyor gerçekten(!)Benm 178 boy 79-80 cm iç bacak 52 kadro sipraiş ettim
Alın borusu her iki kadroda da 170, effectiv top tube 52 de 545, 54 te 565
Görmeden inanmamLastikler belli oldu Michelin 👍
Hocam kadro ölçülerini bisan n maile verdiği cevaptan ve @Mustaac hocamın fabrikadan aldığı bilgiden biliyoruz
Lastikleri de Ali bey paylaştı az önce insta da
Merhabalar arkadaşlar,
Ben de bisan marka bisiklet almak istiyorum vakıfbank kredi imkanlarından yararlanarak, 1.87 boyunda 95 kilo civarındayım, kadro boyları hakkında bir önerisi olan varmı? Bir de 10 bin ₺ ye kadar bütçem var, daha önceden yurt dışında sora setli bisiklet kullandım 3-4 ay her gün düzenli olarak. Bilgili arkadaşlarımızın değerli düşüncelerini merak ediyorum, 5 bin ₺'ye grand tour mu almalıyım yoksa RC 9800 veya RC 9900 mü?
Cevap veren, vermeyen herkese teşekkürler, tekerinize taş değmesin.
renk fark etmez dedik 52 kadro olsun da açıkcası 2tane gelecek buraya arkadaşım da aldı kırmızı beyaz siyah ve yeşil ve yeşil tonlu olandan çıkardılar en iyi ihtimal kırmızı beyaz bugün ya da pazartesi gelecek. Geldikten sonra konu açıp bisikletin geometrisini paylaşırım.@Oğuzhan Yazman 9900 çok güzel görünüyordu bir bisikletçide görmüştüm. Tez zamanda ulaşırsınız inşallah. Ne renk?
Muhteşem... Bu seviyede bir lastiğin bu bisikletle verilmesi inanılmaz. Gecikmeden dolayı bu şekilde bir jest yapmışlar diyebilir miyiz acaba bilemiyorum. f/p kralı oldu her iki bisiklet de şu anda. Grand tour eco ile birlikte bile bu lastik gelecek. Süper.Bugünkü canlı yayına yetişemedim ama lastik power allseason kesin teyidini almış @vusalazeroglu. 700x28 de 295 gram ağırlığında bir lastik 35 dolar civarı filan. Bikeradar testi de ekte.
(link)