Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisan RC kullanıcılar kulübü

@fisnesuyu cok desteksiz giris yapmissiniz konuya, desteksiz devam etmissiniz, desteksiz noktalamissiniz. Kac senelik alu, karbon kadrolar var halen kullaniliyor. Karbon tamiri yapan firmalar var Turkiye de.

Scudo
@trainspotting35
Eleştiriniz için teşekkürler bir dahakine daha dikkatli olurum. Türkiye'de karbon tamiri yapan firma olduğunu bilmiyordum.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
2020 RX 9400 ne kadar olur acaba donanım tiagra olmuş ve ağırlık olarak 105'lilerden hafif acaba sebebi ne? 2020'de de bayağı bir model çıkarmışlar. ? Umarım fiyatlar da iyi olur.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Fiyatlar hakkında ön bilgi var mı hiç

@özgür duygu maalesef. Bu ay sonu açıklama yapıp fiyat listesi yayınlayacağız demişlerdi.

• Beğen
Tepkiler: özgür duygu
Dolar tırmanışta, vaziyet alın derim. :krktm:

Corelli KR300 kullanıcısı olarak fiyatları merakla bekliyorum ...

Bu modelin başka fotosu var mı? Bayağı iyi gözüküyor. Birleşme kaynak izleri belli olmuyor sanırsam :harika:

Her yıl Türkiye'ye bisiklet taşımaktansa memlekette bir bisikletim olsun diye düşündüm ve yüzümü Bisan RC 9800'e çevirdim. Hayırlısı bakalım ?.

Önümüzdeki sezon Rx9400 tiagralı alıcam nasipse fiyat tahminen 3800 olucak yanlız kadro ölçülerini yayınlamadılar 186 boy 85 bacak boyum var merak ettiğim 54 kadro uyucakmı.

@sedat3133 Şahsen bende ilk gördüğümde karbon sandım. Ancak orta göbek kısmında kaynak İzleri bariz belli. Ama maşada iç kısımda acayip bir yapı dikkatimi çekti. Şekilli yapısı çok hoşuma gitti. İkinci bir maşa polemiğine davetiye çıkaracak cinste. IMG_20191205_165814.jpgIMG_20191205_170057.jpg
@özgür duygu Mtb alacağım bende. İlk düşüncem Corelli.

• Beğen
Tepkiler: Samsam ve MUSA Ç.
Server yenilemesi öncesinde 2020 yol bisiklet tavsiyelerini konuşmuştuk. Lakin bu bisikleti değerlendirmemiştik. ( @Serkan Mıstınoğlu )
Lastik haricinde donanımları normal bir yol bisikleti donanıma sahip. Bisan'ın RC segmentinde yer almayan (link) bisikleti, yol bisikleti gibi kullanılabilir mi yada yol bisikletinden ayıran farklar neler?

P0001PR100101561.jpg

@sedat3133 ilginç bir kadrosu var kavisli alt boru neredeyse hatırlamıyorum. 1990larda bir ara denenmişti :snzdglsn: adı ve lastiğinden uzun yol bisikleti olduğu zaten belli, bunun dışında aşırı eğimli üst boru ve yüksek kokpitiyle de iyi bir tırmanış bisikleti olabileceğinii tahmin ediyorum. Fakat kadro pek içime sinmedi, alternatiflere yönelmek mantıklı bence

2020 RC9900 de neler değişmiş, yorumu olan var mı?

2020 RC9900 de neler değişmiş, yorumu olan var mı?
Jantlar vision Team 35 olmuş gözüme çarpan farklı bir değişiklikte cst olan lastik Michelin ile değişmiş. Gerileme yok. İki değişiklikte mantıklı görünüyor bana.

rc 9900 fiyatı bence süper, yabancı marka olsa 25 bine satılır

Geri