Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisan RC kullanıcılar kulübü

@Goflet haklısın. 2.el bisiklet, araştırırken piyasada bulunamayan modelin aniden şok bir fiyatla karşıma çıkması ve Kaçkar Bisiklet sahibi Yunus beyin inanılmaz ilgisi Bisan Rc9900 sahibi olmama vesile oldu. Halen piyasada fp oranı en iyi bisiklet. 010 olan jantın team35 olması da ekstra olmuş. Düşünün Bisan Ceosu Rc9900 kullanıyor.

Scudo
yanlız o lansman fotosundaki gidonun açısı nedir ya, hiç kimse görmedi mi bunu ?

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Ürün sayfasındaki görselleri güncellemeleri lazım. Şu fitness bisikletinin görselinde Ultegra aynakol varken, bilgilerde Claris yazıyor :naslyany:. Lastikler de aynı şekilde farklı. Gözüme çarpanlar bunlar, belki fazlası vardır.

(link)

Ürün sayfasındaki görselleri güncellemeleri lazım. Şu fitness bisikletinin görselinde Ultegra aynakol varken, bilgilerde Claris yazıyor :naslyany:. Lastikler de aynı şekilde farklı. Gözüme çarpanlar bunlar, belki fazlası vardır.

(link)
Evet ilk fotoğraflar alelacele, tecrübesi az personele toparlanarak ajansa servis edilmiş. Rc9900 de Mtb boğaz kullanılmıştı. Çok uzun sürmese gerek. Güncellerler sanırım.

(link)
Evet ilk fotoğraflar alelacele, tecrübesi az personele toparlanarak ajansa servis edilmiş. Rc9900 de Mtb boğaz kullanılmıştı. Çok uzun sürmese gerek. Güncellerler sanırım.

Bisan 2020 model bisikletleri ne zaman dağıtıma çıkaracak acaba sabırsızlıkla bekliyorum 🤗

@Ahmet Fidancı Hala görseller aynı. Çok enteresan gerçekten bende bir bisiklet severim, bisikletlerime çok bağlıyımdır ama gerçekten yapılan hataları da hata diye söylerim. Körü körüne bir firmayı savunmanın anlamı yok bence. Yeri geliyor senelerin köklü firması oluyor, yeri geliyor katalog çekimleri aceleye geliyor. Ultegra aynakol olup oraya claris yazmanın neresi acele anlamadım ben açıkçası.

@trainspotting35 Ahmet Fidancı'nın dediğiyle alakası yok. Az önce kataloğu incelerken fark ettim. Satıştaki Fitness 9100 dışında bir de Fitness Custom modeli varmış. 9100 yerine Custom olanın görselini koymuşlar siteye;

fitnesscustom.jpg

fitness9100.jpg

Arkadaşlar, aşağıdaki 2 bisiklet arasında kaldım..

1) Bisan RC 9900
2) Mosso Reborn Ultegra

Burası Bisan RC kullnıcılar kulübü ama bu iki bisikletide inceleyen ve kıyaslayabilecek var mı? Fikirlerinizi paylaşabilirseniz sevinirim.

Herkese selam ederim arkadaşlar ben biraz sıkıntı yaşadım RC9900 ile ilgili şöyle kısaca anlatayım zincir arka vites ayağından sekiz şeklinde takılmamışdı yani vites bacağını açıp zinciri doğru yerden takmak zorunda kaldım sonrada gergi ayarı yapılmadığını fark ettim onuda yaptım sonra ön vites büyük çarka geçmiyordu ama ipekli tel kullanmışlar haklarını yemeyeyim teli germek zorunda kaldım ardından gidon üzerindeki fren kollarının aynı hizada olmayışı ve sele borusu için montaj jeli tamam çıkmaz tabi beklemiyorum ama sonuçda 10bin lira bu bisikletin fiyatı ve ben hala sele borusu sıkıntısı yaşamakdayım jel bulamadım oynama devam ediyor çok fazla torklu sıkıp alyanı yalama yapma ihtimali var çünkü son olorakda 50 cm.bir bisilketde 44 cm.gidon hade bana tam uydu bayıldım memnunum neyse bukadar yazıyorum.

Dosyalar

• Screenshot_2020-04-25-18-17-19.png
    Screenshot_2020-04-25-18-17-19.png
    179,5 KB · Okunma: 112
Herkese selam ederim arkadaşlar ben biraz sıkıntı yaşadım RC9900 ile ilgili şöyle kısaca anlatayım zincir arka vites ayağından sekiz şeklinde takılmamışdı yani vites bacağını açıp zinciri doğru yerden takmak zorunda kaldım sonrada gergi ayarı yapılmadığını fark ettim onuda yaptım sonra ön vites büyük çarka geçmiyordu ama ipekli tel kullanmışlar haklarını yemeyeyim teli germek zorunda kaldım ardından gidon üzerindeki fren kollarının aynı hizada olmayışı ve sele borusu için montaj jeli tamam çıkmaz tabi beklemiyorum ama sonuçda 10bin lira bu bisikletin fiyatı ve ben hala sele borusu sıkıntısı yaşamakdayım jel bulamadım oynama devam ediyor çok fazla torklu sıkıp alyanı yalama yapma ihtimali var çünkü son olorakda 50 cm.bir bisilketde 44 cm.gidon hade bana tam uydu bayıldım memnunum neyse bukadar yazıyorum.
Hocam s.aleyküm. Öncelikle bisikleti yeni mi aldınız? Aldıktan sonra evde kendiniz mi kurdunuz? Ben de bu bisikletin bir alt modelini almayı düşündüğüm için soruyorum. Teşekkürler verdiğiniz değerli bilgiler için.

@Mustaac sıfır aldım kutulu ambalaj sadece gidon ve lastikleri takdım birde gidon bandını sardım
@AeroKnight niye hocam
@AeroKnight yaşadığım sıkıntıları anlatmaya çalışdım
@Mustaac birde 50 cm.kadro boyu üzerinde 172.5 krank çıkdı ve kalleri sonuna kadar açdığım halde ön teker keskin dönüşlerde ayakkabıma çarpıyor yani bence mevcut grupset stoğunu her boya montajlamışlar diycem ama bisan bisan yinede bisan diyorum çünkü bu fiyatlara bisanda bulunamayacak 53/39da bitirmişler olacakki 36/52 ye dönmüşler 2020 modellerde lastiklerde 700/25 olmuş

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Ali Eren
@Mustaac sıfır aldım kutulu ambalaj sadece gidon ve lastikleri takdım birde gidon bandını sardım
@AeroKnight niye hocam
@AeroKnight yaşadığım sıkıntıları anlatmaya çalışdım
@Mustaac birde 50 cm.kadro boyu üzerinde 172.5 krank çıkdı ve kalleri sonuna kadar açdığım halde ön teker keskin dönüşlerde ayakkabıma çarpıyor yani bence mevcut grupset stoğunu her boya montajlamışlar diycem ama bisan bisan yinede bisan diyorum çünkü bu fiyatlara bisanda bulunamayacak 53/39da bitirmişler olacakki 36/52 ye dönmüşler 2020 modellerde lastiklerde 700/25 olmuş
Cevaplarınız için teşekkürler hocam. 2019 model mi aldığınız bisiklet hocam 2020 mi?

@Mustaac 2019 aldım 2020 ile farkı krank ve lastik ölçüleri

• Beğen
Tepkiler: NoCycling
@Mustaac 2019 aldım 2020 ile farkı krank ve lastik ölçüleri
Anladım hocam. Yani 2020 model alırsak kadroya göre krank kolu takmışlar öyle mi? Ben de bisikletin üzerinde cst corrore görünce şaşırdım, bu sene 700x25 michelin lithion 2 ye geçmişler. 170 boy 78 cm iç bacak boyum var, 48 kadro düşünüyorum. Siz 50 kadro aldınız herhalde boyunuz nedir acaba? Bir de 50 kadroda üst boru uzunluğu kaç cm'dir? Selenin bağlantı noktasının merkezinden, gidon boğazının merkezine kadar.

Hayırlı olsun, güle güle kullanın bu arada. Tekerinize taş değmesin.

@Mustaac. 2020 model alırsanız kadro boyuna göre krank boyu takmışlar yazmadım 39/53 yerine 36/52 diş krank seti uygun görmüşler , cst coreralar benim eps ve daha hafifler güvendiğim için takdım , 170 boyunuz 48 cm.seçin tabiki , benim boyum 1.77 50cm.aldım üst boru 52.cm sele merkezinden gidon şaft merkezine kadar , gidon boğazı 80 ama sizin sorduğunuz gibi ölçersem 60 cm oluyor , sele borusunun tepe nokdasıda krank merkezinden 48.5 geliyor .

Çok teşekkür ederim bu hayati bilgiler için. İnşallah 48 kadrodan 170 cm Krank çıkar en azından. Aynakolun 52-36 olması iyi olmuş daha kullanışlı geliyor bana.
Tekrar iyi günlerde kullanmanız temennisi ile.

@Mustaac hocam sağolun iyi dilekleriniz için , eğer 9800 modelini alacaksanız 36/52-11/28 kombinasyonu çok daha dengede bence ama krank kol uzunluğunu bilemem inşallah 170 mm.gelir ama gidon genişliği kesin 44 çünkü 48 kadro bir arkadaşa aldığımız RC9800 de de aynı ölçü çıkmışdı 2019du

@RC9900 Karbon yağı bulmak zor. Yurt dışı sitelerde bile kalmamış. Ben geçen sene almıştım. Ama Ankara'dayım maalesef. Belki İstanbul'da oturan bir bisikletforum kullanıcısında vardır. Yardımcı olsalar ne güzel olur.

düzeltme: MerlinCycles'da varmış. Kargo ücretiyle biraz tuzluya geliyor ama almak isterseniz;

(link)

• Beğen
Tepkiler: RC9900
Geri