Metekatipoglu
Üye
- Tepki
- 135
- İsim
- Mete Katipoğlu
- Başlangıç
- 2018—19
- Bisiklet
- Bisan
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Bisan fabrikadan sıfır Kadro olarak yollamış pazartesi almaya gidicem umarım artık sorun çıkmadan bimerim 🙏259612 dosyayı görüntüle
Baktım bu biklette çok güzel görünüyor yeni başlayanlar için bence gayet güzel bir bisiklet.Selamlar. RX 9100 Fitness kullanan var mı aramızda
Kadro boyu sabit 51miş, küçük gibi duruyor ama emin de olamadım. Yol bisikleti kıvamında, pek fitness sayılmaz bence.Baktım bu biklette çok güzel görünüyor yeni başlayanlar için bence gayet güzel bir bisiklet.
Gerçekten bisikletten soğudum.@Metekatipoglu Yok artık hocam bu nasıl bir şanstır ya.Bence bu kadarı normal değil
Bende anlamadım bakalım ne olacak ben iade istemeyi düşünüyorum artık. Bu Kadrodan soğudum bilmiyorum ne olacak. Bisan yardımcı oldu dedik ilgilendi dedik ama direk çatlak Kadro yollamasi garip inanın vidayı takmadan bu çatlağı gördük. Bisanin direk aradım oradan fotoyu yolladık e-mail de attım yani bu kadro kronik ise başka model kondro talep edicem yada iade isteyeceğim.Ee yuhh! "Kadrolar kronik kusurlu" diyeceğim artık.
Bu kadroyu kullanan bir cok kullanıcı var, ya birçoğunda çatlak var fark etmiyorlar ya da yalnizca 2 tanesinde vardi, ikisi de sizi buldu
Benim arkadaşta da var 1 yıldır sorun yok onda bende o yüzden aldım ama işte aksilikler beni bulduAynı kadroyu kullanıyorum, korkmaya başladım.
İnat ettim Bisan kullanacağım bakalım neler olacak sizleri bilgilendireceğimBu gördüklerim karşısında dehşete düştüm ve sizin adınıza üzüldüm,geçmiş olsun.Dehşete düştüm zira bende de 9300 var,kadro siyah renkli acaba onunda da böyle görünmeyen yerinde bir çatlak var mı diye içime kurt düştü.Ama bence Bisan kesinlikle size yardımcı olacaktır.Ya daha güzel bir kadro veya para iadesi yapsa bile bir hediye verecektir diye tahmin ve temenni ediyorum
Teşekürler olunca üst üste oluyor vallaŞanssızlığın da bu kadarı yani. Geçmiş olsun inşallah istediğiniz gibi sonuçlanır
Ayni sorun yeniden olursa diye bu korkuyla yaşanmz umarım olmaz mutlu bir Bisan kullanıcısı olurumEğer tekrardan aynı bir sorunla bisikleti geri gönderirlerse bu sefer bayağı büyük bir fiyasko olur.Ayrıca firmadan bir açıklama bekleniyor bu olaylar karşısında