Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Bisan Rc9800

@Mustaac Harika, ben de grand tour düşünüyordum. Peki ben 187 boyundayım, 95-100 kilo arasındayım. 54 kadro boyu yeterli olur mu acaba? Bacak boyum çok uzun değil 187 boya göre.
Arkadasim için bisilet bekliyoruz 54 kadro. Bugün yarın derken epey oldu ama eli kulağında. Onun boyu da 1.88 Bilgilendiririm uygun mu değil mi.
 
Scudo
Arkadaşlar bugün sabahtan bisikletime kavuştum.hakikaten harika bir tercih yapmışım.bisiklet umduğumdan daha iyi.benim gibi carraro J 475 mtb bisikletten geçiş zor oldu.ama alıştım.kullanması çok rahat.bastığın pedala göre karşılık çok çabuk geliyor.tek sıkıntı çektiğim frenleri.frenlerinin tutuşunu beğenmedim.
carraronun disk frenleri gerçekten zınkk diye duruyor.gideceğim en yakın zamanda servise.
Bisikleti 9 taksitle .8.700 e aldım.
Şimdi bisikletime ön far-arka ışık-çanta-suluk ve zil lazım.yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
en kısa zamanda foto paylaşacağım.
 
@ERCEYLAN bir arkadaşım yol bisikleti frenlerine momentum azaltıcı diyor asla tutmadığı için😀 (işbu yorum claris için yazılmıştır.)
 
@ERCEYLAN Merhabalar, hangi bisikleti aldınız acaba? RC 9800 mü? Eğer öyleyse indirimli nasıl aldınız, indirim yapılıyor mu?
 
  • Beğen
Tepkiler: ERCEYLAN
EVET 9800 .ben 8.700 e 9 taksit aldım.orhangazi aslı bisiklet bisan bayiinden.
 
  • Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@ERCEYLAN Ne güzel, kadro boyu nedir peki? Ben 187 boyundayım 52 kadro maksimum sanırım bu modellerde, boyuma uysa düşünebilirdim aslında...
 
  • Beğen
Tepkiler: ERCEYLAN
@ERCEYLAN Ne güzel, kadro boyu nedir peki? Ben 187 boyundayım 52 kadro maksimum sanırım bu modellerde, boyuma uysa düşünebilirdim aslında...
SİZİN bana göre 54 kadro almanız gerekiyor.benden 10 cm.uzunsunuz.max.kadro 52 bu modelde.size grand tour eco 54 kadro daha iyi gibi.
 
Şurada yapılan değerlendirme tamamıyla subjektif ve dişe dokunur bir tarafı yok. Yani adeta hey nations, hey guys ben karbon bisiklet aldım havasında karalanmış bir yazı. Kusura bakmayın artık nezaket cümleleri kuracak zamanın ötesindeyim, zamanım kıymetli ve belki bir şey öğrenir, bir bilgi alarak ikna olurum diyerek okudugum değerlendirmemside hiç bir bilgi kırıntısı yok. Gerçekten eski ürün değerlendirmelerini arıyorum hem de çok.
Haksız ve gereksiz derecede sertsiniz. Şahsen bir acemi olarak okudum ve az ya da çok bilgilendim. Az ya da çok kişi bir emek vermiş. Siz daha iyisini yapabileceğinizi düşünüyorsanız, yeni bir inceleme yazarsınız. İnceleme böyle olur dersiniz. Hatta açık açık X kişi yapmıştı ama eksik olduğunu düşünüyorum dersiniz. Hepimiz daha fazla bilgi ediniriz.
 
  • Beğen
Tepkiler: Yldrm07 ve Scyleia
Ben bu konudan sonra genel görüntü için bir resim çekmiştim. Onu yükleyeyim buraya.
En azından bu resimler üzerinden net fikrinizi söyleyiniz lütfen samimi olarak.

Gerçekten bisiklet alımı konusunda ilk tecrübem hayalkırıklığı olmuştu.
Onu iade ettim. Bu tam oldu diye aldım, hatta 90 km dir sürüyorum.
Şimdi de bununla ilgili kafada soru işareti oluştu.

Ben en iyisi bırakayım bu işleri. Ettiğim zarar da yanıma kar kalacak anlaşılan :(
Bunu şimdi geri versen almazlar.

@Şerif Feridun 230293 dosyayı görüntüle230294 dosyayı görüntüle


Üzülerek söylüyorum kadro sizin için en az bir beden küçük görünüyor. Özellikle bel kısmınızdaki açıdan öyle olduğu net bir biçimde görülüyor. Yol bisikleti için gereken asgari eğilmeden daha az eğiliyorsunuz. Yani neredeyse Şehir bisikleti gibi. Özellikle de hood'dan tutmadığınız zaman daha da dikleşiyorsunuz.

Kadronun boyunun size uygun olup olmayacağının bence en net göstergesi seleyi doğru mesafeye ayarladıktan sonra ileri-geri ayarı yaparken yaşadığınız sıkıntı.

Sele yüksekliği ayarı için yalın ayak ayar yapmayın. Ayrıca ayağınızın ortası ile değil topuğunuzla yapmanız gerekiyor.

Eğer mümkünse önce bike fit yaptırıp çıkan ölçülere göre elinisdeki bisikleti uygun olanıyla değiştirmelisiniz. Aksi takdirde uzun süreli kullanımlarda sakatlık kaçınılmaz olacak.
 
Biliyorsunuz kadro boyu biraz büyük geldi gibi hissediyordum. Bisikletle birlikte gelen gidon boğazı uzun olduğu için, Ali Orçun Bey ile iletişime geçtim ve sağolsunlar kısa gidon boğazı yolladılar adresime. Dış lastiğin Cst Czar gelmesi haricinde ben ilgi ve alakalarından memnunum, tekrar teşekkür ediyorum buradan. Evet eksikleri var ama, ilgi ve alakaları ile kapatmaya çalışıyorlar gibi geliyor bana.
 
Arkadasim için bisilet bekliyoruz 54 kadro. Bugün yarın derken epey oldu ama eli kulağında. Onun boyu da 1.88 Bilgilendiririm uygun mu değil mi.
Geldi mi acaba?
 
Evet hocam başka bir bayiye geldi, denedik. Ama olmadı arkadaşa küçük kaldı Bisan Grand Tour. 58 kadro Race 062 renk geldi onu aldık.
Anladım, teşekkür ederim. Benim iç bacak da 87 falanmış, 84 demiştim. Bana da olmaz sanırım. Bu arada iki bisiklet arasında ufak bir karşılaştırma yapma şansınız var mı? Sizce hangisini almak daha mantıklı grand tour - carraro 062. 2 taane almam gerekiyor da 2. bisikleti de carraro olarak mı terch etsek bu durumda, onu düşünüyorum.
 
Geri