Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisan RX Serisi görüşleriniz

Rx9300 ile aranızdayım,2 aydır GTE aradım ama 54 kadro bulamadım, sonunda Rx9300 aldım.Aksesuarsız hali bu şekilde.243208 dosyayı görüntüle
Hayırlı uğurlu olsun. Fiyat bilgisini ve boyunuzu paylaşa bilirmisiniz lütfen? Ben 1.82yim ama 54 kadro bulmakta zorlanıyorum,bir alt kadro uygun olur mu o yüzden soruyorum
Boyum 182, 51 kadro aldim
Mesela sizle aynı boydayız,51 kadro ufak gelmedi mi size

• Beğen
Tepkiler: mudo77
Scudo
@ahmet1914 Ne dersin Müslüm Baba şöyle kubbeli mubbeli bir türbeyi hak etmiyor muydu ha?
Rahmetli Müslüm Babamız her şeyin en güzelini hakeder elbette ama biz hayranları açısından böyle bir mezar daha uygun bence.Allah günahlarını affedip,öbür dünyada rahat ettirsin inşallah

Hayırlı uğurlu olsun. Fiyat bilgisini ve boyunuzu paylaşa bilirmisiniz lütfen? Ben 1.82yim ama 54 kadro bulmakta zorlanıyorum,bir alt kadro uygun olur mu o yüzden soruyorum
52 sana küçük gelir 54 almalısın ben 1.80 boy 54 kullanıyorum.Fiyat olarak aşağıdaki linkten aldım.
(link)

• Beğen
Tepkiler: ahmet1914
Screenshot_2020-11-01-21-15-05-481_com.android.chrome.jpgArkadaşlar bu RX 2000 yani Claris setli olan. Ama bisikletin kimi parçalarında Sora kimi parçalarında Tiagra kimi parçalarında ise Claris yazıyor. Bunda bir yanlışlık yok mu?

@ahmet1914 hayır yanlışlık yok. Yeni seri R2000 Claris grup set içeriğinde orta göbek ve jant göbeği yok ve olmadığı için de Sora jant göbeği ve Tiagra orta göbek kullanılmış. Claris, Sora ve Tiagra komponentler genel olarak birbiriyle uyumlu çalışır.

Bisan burda, Shimano gökler yerine daha uygun fiyatlı daha düşük markalı göbekler tercih edebilirdi ancak kaliteden ödün vermeyip Shimano marka kullanmış.

@ahmet1914 hayır yanlışlık yok. Yeni seri R2000 Claris grup set içeriğinde orta göbek ve jant göbeği yok ve olmadığı için de Sora jant göbeği ve Tiagra orta göbek kullanılmış. Claris, Sora ve Tiagra komponentler genel olarak birbiriyle uyumlu çalışır.

Bisan burda, Shimano gökler yerine daha uygun fiyatlı daha düşük markalı göbekler tercih edebilirdi ancak kaliteden ödün vermeyip Shimano marka kullanmış.
Peki hocam Sora veya Tiagra setli alan birisi bu durumda biraz pahalı almıyor mu ürünü? Mesela ben Sora aldım,tüm kompanetleri Sora ama arkadaşım dediğim Rx2000 aldı. Bu durumda hem ucuza hem de üst seviye donanım almış olmuyor mu(Tamam Sora Claris'ten üstün,RX 3000de maşa da karbon ama onda Claris,Sora ,Tiagra hepsi mevcut:kötü::komik::koptum:

@ahmet1914 rx2000 dediginiz rx9200 olsa gerek.

Sora'nin Claris'ten tek farkı rublenin 8'li değil 9'lu oluşudur, onun dışında herşeyi aynı.

Sora da jant göbeklerinde Sora, orta göbekte bb-rs500 Tiagra kullanır. Yani ruble dışında Claris'le aynı evet :) aradaki fiyat farkını burda kullanıcı belirler değer mi değmez mi diye.

Sorunuza gelirsek arkadaşınız rx9200 ile Claris grupset almış siz rx9300 ile Sora grupset ve karbon maşa almış oldunuz. Yani bu durumda diğer bileşenleri aynı kabul edersek sizin bisikletiniz rx9200'den daha üst konumda olmuş oldu.

Ekleme: Bisan'nin sitesinde rx9300'un orta göbeğine fc-r3000 demiş ama bu krank kolun adı yani orta göbeğin değil. Burda yanlış yazılmış diye düşünüyorum yani sizin bisikletin orta göbeği de bb-rs500 Tiagra olmalı. Hatta bakın bisikletinize, orta göbek bağlantı yerinde(hollowtec) siyah harflerle yazar.

Son düzenleme:
@ahmet1914 rx2000 dediginiz rx9200 olsa gerek.

Sora'nin Claris'ten tek farkı rublenin 8'li değil 9'lu oluşudur, onun dışında herşeyi aynı.

Sora da jant göbeklerinde Sora, orta göbekte bb-rs500 Tiagra kullanır. Yani ruble dışında Claris'le aynı evet :) aradaki fiyat farkını burda kullanıcı belirler değer mi değmez mi diye.

Sorunuza gelirsek arkadaşınız rx9200 ile Claris grupset almış siz rx9300 ile Sora grupset ve karbon maşa almış oldunuz. Yani bu durumda diğer bileşenleri aynı kabul edersek sizin bisikletiniz rx9200'den daha üst konumda olmuş oldu.

Ekleme: Bisan'nin sitesinde rx9300'un orta göbeğine fc-r3000 demiş ama bu krank kolun adı yani orta göbeğin değil. Burda yanlış yazılmış diye düşünüyorum yani sizin bisikletin orta göbeği de bb-rs500 Tiagra olmalı. Hatta bakın bisikletinize, orta göbek bağlantı yerinde(hollowtec) siyah harflerle yazar.
Yardımlarınız için çok teşekkürler. Ayrıca ağzınız bal yesin rx9300 şu anda benim değil ama her şey planladığım gibi giderse 15 güne kadar alacağım.:) sağlıcakla kalın:harika::harika:

• Hahaha
Tepkiler: amasseia
@ahmet1914 Jant çemberinde ki şeridi alır almaz değiştirmenizi tavsiye ederim. Vittoria markasının ürünleri ucuz ve sağlamdır.

IMG_20201103_211614.jpgArkadaşlar bu jant şeridi RX 9300'e uyar mı? Çoğu konuda olduğu gibi bu konuda da teknik bilgim zayıf. Ona göre alayım bir an önce

Merhabalar Bisan RX9500 modeli hakkında görüşlerinizi alabilir miyim sizce nasıldır almaya değer mi normalde RC9800 düşünüyordum ama şehrimdeki bayiye gittim RC serisi olmadığını söyledi şu an için elinde RX9500 vardı aslında grup set olarak gayet yeterli ama kadro şekli açısından tereddüt ettim biraz yorumlarsanız sevinirim

@mudo77 hocam merhaba yol bisikletine yeni geçeceğim bende Bisan RX 9300 almayı fikrediyorum ışıklarını beğendim.Rica etsem nereden aldığınızı ve isimlerini söylermisiniz ayrıca zahmet olmaza linkinide koyarmısınız?
@safex peki çok sağ olun hocam

Son düzenleme:
Bende bu ağustos bisiklet aldım fakat çok yanlış bir tercih yaptım erkenden döneyim bu yanlışımdan diyorum , bisikleti satıp rx9300 almayı düşünüyordum hepinizin yorumları için çok teşekkür ederim. Ayrıca bilen varsa en fazla kaç lastik kalınlığı destekliyor kadro?

@Erkuut Hocam rica etsem hangi bisikleti alıp pişman olduğunuzu söylermisiniz?

Carraro Buffalo 26" (Mekanik Diskli)

Selamlar. Rx9300 56 kadro kullanan kimse var mıdır acaba? 187 boy ve 87 iç bacakla bana yeterli mi emin olamıyorum. 54 denedim bugün ama bence küçük.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Geri