Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisan RX Serisi görüşleriniz

@MAERKEK Çok teşekkür ederim. Yarın aksilik olmazsa bir sürüş gerçekleştiricem. Yavaştan tecrübeleri paylaşırım. 3550TL:)

Scudo
@safex Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın inşallah. Yakışıklıymış alet

@safex hayırlı uğurlu olsun, Kazasız belasız sürüş dilerim.

• Muhteşem
Tepkiler: safex
@safex Profil resmi de değiştirildiğine göre yolda denenmiş bisiklet. Bekliyoruz incelemenizi...

@EnginK. Bir veya iki sefer daha kullanıp bildiğim konuları derleyip açıklamalarda bulunucam:) Ama yanıltmak gibi olmasın ilk izlenim; hele ki Sora setin verdiği o geçişler ve güven gayet memnun edici...

@EnginK. Bir veya iki sefer daha kullanıp bildiğim konuları derleyip açıklamalarda bulunucam:) Ama yanıltmak gibi olmasın ilk izlenim; hele ki Sora setin verdiği o geçişler ve güven gayet memnun edici...
Bisikleti sevdiyseniz bütün teknik bilgiler, veriler, ağırlık, grupset vs. gerçekten boş muhabbet haline dönüşüyor bence. Daha doğrusu tüm bunlar bisikleti alana kadar araştırılıp bisiklet alındıktan sonra unutulması gereken şeyler, taki sonraki bisiklete kadar :) Sizin adınıza çok sevindim yani tekrar güzel günlerde kullanın diyelim.

Bisikleti sevdiyseniz bütün teknik bilgiler, veriler, ağırlık, grupset vs. gerçekten boş muhabbet haline dönüşüyor bence. Daha doğrusu tüm bunlar bisikleti alana kadar araştırılıp bisiklet alındıktan sonra unutulması gereken şeyler, taki sonraki bisiklete kadar :) Sizin adınıza çok sevindim yani tekrar güzel günlerde kullanın diyelim.
Aynen öyle 8 senedir çelik kadro mtb'ye binerim. Düzgün çalışsın , gidişindeki sıkıntı olmasın yeter diyorum ve zevkle binmeye devam ediyorum. Deore ,slx set olmayıversin.

@safex Hocam hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. Bu fiyata nereden aldınız acaba daha var mı elinde :)

• Beğen
Tepkiler: safex
@pace Teşekkürler :=) Özel fiyat:D
Bisan RX 9300 mini inceleme:)
İlk olarak Mosso Legarda ile 1500 kilometreyi devirip 9300’e geçtim tabi ki farklılıklar oldu çünkü grup setlerden ziyade bisiklet türü değişikliği oldu ve hız/rahatlık/güven olumlu olumsuz yönde değişiyor. Mesela hız olarak yaptığım hızı hissediyorum rahatlık ve güven olarak ise ben bisikleti daha iyi kontrol edebildiğim için o da bana üstünde rahat etmemi ve güvenmemi sağlıyor. İnce teker ile virajlarda acaba kayar mıyım diye yavaş yavaş kendim tecrübe ederek görmek istiyorum 😁 Bisikletin kendisine gelecek olursak ilk yol bisikleti olduğu için karşılaştırma yapmadan direkt kendisinden bahsedeyim. Kadro sağlamlığı gayet iyi özetle tek bir gıcır duymadım. Bisikletin geometrisine hızlı ayak uyduruyorum uzun yol ve yarış karışımı bir kadroya sahip sanırım. 9200 modeline göre eksiksiz olduğu için orijinal haliyle uzun süre sürebilirsiniz. Sizlere tek tavsiyem ilk aldığınızda jantın içinde ki bantı değiştirin.
Full Sora ve üstünde ki tüm donanım bilindik.
Ekstra soruları alabilirim.

Son düzenleme:
Arkadaşlar boyum 1.73 bugün 52 kadro denedim, belli belirsiz değiyor bacak arama. Satıcılara göre hepsi bize uygun ama sizce de uygun mudur bu boy için?

• Beğen
Tepkiler: Serkan-tetova
@pace Cuk diye olması gerek size ama rahat hissetmiyorsanız bir küçük modeline bakın ama olağanüstü farklar olmaz.

Bugün rx9300 alarak aranıza katıldım. Hepimize kazasız belasız sürüşler.

Ekleme web sitesinde 23c yazmasına rağmen lastik cst czar 25c geldi sizde de durum böyle mi.

Bir de bu cst czar nasıl bir lastiktir fikri olan var mı ?

Son düzenleme:
@pace sizden bir hafta önce aynı bisikletten bir arkadaşımız aldı. Maalesef lastik patlamasından bezdi. Hatta bu yüzden satmak bile istediğini söyledi. 2-3 gündür lastik için bisiklet satılmaz diye caydırmaya çabalıyorum.

• Beğen
Tepkiler: pace ve EKREM_78
@pace sizden bir hafta önce aynı bisikletten bir arkadaşımız aldı. Maalesef lastik patlamasından bezdi. Hatta bu yüzden satmak bile istediğini söyledi. 2-3 gündür lastik için bisiklet satılmaz diye caydırmaya çabalıyorum.
Jant bandını değiştirmedi mi hiç? Okuduğum üzerinde gelen jant bandından kaynaklıymış.

@mudo77 jant bandından kaynaklı değil bu patlaklar. Jant bandı işin halletmişti arkadaş

Hava olarak 80 ila 90 psi arası verimli diye düşünüyorum. Son zamanlarda o Aralık'ta farkli basınçlar denedim. 80 de gayet güzel oluyor
Bence 700x25c için ön 80 arka 85 ideal olur

@mudo77 şu basınç ideal olur bu basınç ideal olur demek yanlış. Marka minimum-maksimum basınç aralığını kaç verirse o idealdir. Ayrıca üzerine binen yüke göre de bu minimumla maksimum basınç aralığında tercihi kullanıcı yapmalı. Kişi 60 kiloysa ayrı 100 kiloysa ayrı basınç seçmeli. Yani demem o ki bisiklete binen kişi 100 kilo ise minimum basıncı seçemez. Seçerse o lastiği eline alır. Mesela ben schwalbe durano plus kullanıyorum 92 kiloyum ve 105 PSİ basıyorum. Ben buna minimum değer olan 85 PSİ basarsam o lastik ezilir çöp olur bir süre sonra. (lastiğin basınç aralığı 85-115PSİ arası)

• Beğen
Tepkiler: amasseia
Geri