Bisikleti sevdiyseniz bütün teknik bilgiler, veriler, ağırlık, grupset vs. gerçekten boş muhabbet haline dönüşüyor bence. Daha doğrusu tüm bunlar bisikleti alana kadar araştırılıp bisiklet alındıktan sonra unutulması gereken şeyler, taki sonraki bisiklete kadar Sizin adınıza çok sevindim yani tekrar güzel günlerde kullanın diyelim.@EnginK. Bir veya iki sefer daha kullanıp bildiğim konuları derleyip açıklamalarda bulunucam Ama yanıltmak gibi olmasın ilk izlenim; hele ki Sora setin verdiği o geçişler ve güven gayet memnun edici...
Aynen öyle 8 senedir çelik kadro mtb'ye binerim. Düzgün çalışsın , gidişindeki sıkıntı olmasın yeter diyorum ve zevkle binmeye devam ediyorum. Deore ,slx set olmayıversin.Bisikleti sevdiyseniz bütün teknik bilgiler, veriler, ağırlık, grupset vs. gerçekten boş muhabbet haline dönüşüyor bence. Daha doğrusu tüm bunlar bisikleti alana kadar araştırılıp bisiklet alındıktan sonra unutulması gereken şeyler, taki sonraki bisiklete kadar Sizin adınıza çok sevindim yani tekrar güzel günlerde kullanın diyelim.
Jant bandını değiştirmedi mi hiç? Okuduğum üzerinde gelen jant bandından kaynaklıymış.@pace sizden bir hafta önce aynı bisikletten bir arkadaşımız aldı. Maalesef lastik patlamasından bezdi. Hatta bu yüzden satmak bile istediğini söyledi. 2-3 gündür lastik için bisiklet satılmaz diye caydırmaya çabalıyorum.
Hava olarak 80 ila 90 psi arası verimli diye düşünüyorum. Son zamanlarda o Aralık'ta farkli basınçlar denedim. 80 de gayet güzel oluyor@mudo77 jant bandından kaynaklı değil bu patlaklar. Jant bandı işin halletmişti arkadaş
Bence 700x25c için ön 80 arka 85 ideal olurHava olarak 80 ila 90 psi arası verimli diye düşünüyorum. Son zamanlarda o Aralık'ta farkli basınçlar denedim. 80 de gayet güzel oluyor
Bende 700x28 için bu değerleri kullandımBence 700x25c için ön 80 arka 85 ideal olur