@Bisiklet sever 93
Sahip olduğum giant'ın 46" lik yol ve şehir bisikletlerinde, kendime göre ayarlamalar sonucu sürüşte herhangi bir problem yaşamıyorum. Benim sorunun 28" janttan kaynaklanan bisiklete binme, inme esnasında yaşanan zorluk. Teşekkürler..
@BerkEvren
650b kadro yol bisikletini özel siparişle aldık diyelim. Piyasada 650b yol bisikleti lastiğini nereden buluruz ? 640b lastikler sadece dağ bisikletleri için üretiliyor !
@badocan
650b yol bisikleti yapılıyor, lastikleri de var. İnsanlar alıyor bunları. Neden ikna edemiyorum acaba
bisikletlerin markasına göre bile değişebiliyor kadro boyu seçimi. bende carraro 224 (hibrit) var 174 boy 46 kadro tam oluyor. carraroda kadrolar biraz büyükmüş ama 52 yinede büyük olabilir sana.182 boyum alacağım bisiklet hibrit Merida Crossway 40 D ama sadece 52 cm i kalmış alsam çok fark eder mi?
Çok bilgim yok bu konuda. Forumda gördüğüm kadariyla hıbrıtler bıle hıbrıtlık yonunde farklılık gosterıyormus kımısı mtb ye daha yatkın kımısı şehir e vs...@osmancan71 Aynı durum yol bisikletlerinde de geçerlimi yoksa sadece hibrit bisikletlerde mi?
@Gökhanatalar (link)
uygun gibi duruyor chart en altında boy aralıkları da var. model farklı ama kadro aynı zaten bu yabancı markaların türkiye sitelerinde hiçbir bilgi olmuyor ktm de böyle iş olsun diye site yapmışlar
168 - 183--->52 kadro | 175 - 189---->55 kadro |
Cevap alana kadar her başlığa yapıştıracaksınız herhalde bu soruyu.Merhaba arkadaşlar. Şehir bisikleti olarak Bianchi Touring 713 almayı düşünüyorum. Fakat hangi kadro boyu bana uygun karar veremedim.
Boyum 1.68
Bacak boyum 82
Yardımcı olur musunuz?
(link)Merhaba arkadaşlar. Şehir bisikleti olarak Bianchi Touring 713 almayı düşünüyorum. Fakat hangi kadro boyu bana uygun karar veremedim.
Boyum 1.68
Bacak boyum 82
Yardımcı olur musunuz?