Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet bakımı bu kadar para eder mi?

bende en kısa zamanda komple tamir ve bakım Seti alıp bisikleti düzenli olarak söküp toplamayı düşünüyorum
düzenli bakım hem bozulmayı engeller hem performansı yüksek tutar
ama hem marka olarak hem fiyat olarak uygun bişey bulamadım
artı aldığımız bu set tüm bisikletlere uyarmı
set önerisi olan varsa çok memnun oluruz

zaten bikaç bakımda setin parası çıkar

özellikle ayda 500 ila 1000 km arası yapanlar için şart bence

çoğu bisikletçininde nasıl bakım yaptıpı belli değil zaten yapıyorlarmı yapmıyorlarmı yada nasıl yapıyorlar

kendin yaparsan özenerek yaparsın

Scudo
@Gariban _turcu
Ne mutlu sana hocam.
Bize de yardımcı olsanız da biz de yapsak hangi seti kullanıyorsunuz, akor göbek yapabiliyor musunuz

yardım derken burda anlatabilirmisiniz nasıl yapıyorsunuz hangi seti yada Aletleri kullanıyorsunuz gibilerinden demek istemiş arkadaş

eyvallah kardeşim

@ahmtayd
hocam sen youtube deki Bakım videolarını izle sürekli olarak güzel bir set bulursanda denersin ben öyle yapıcam

deneye deneye öğrenecez inşallah

sonuçta sürekli lazım olacak öğrenmek lazım

ben kafaya koydum komple söküp toplıycam bisikleti

etrafımızda çok bisikletçi arkadaş var onlarada bir fayfamız olur mutlaka

hatta becerebilirsek ileride bizde atarız buraya bakım onarım videoları inşallah

@Artık mesaj yazmıyor (link) yada (link) veya bisiklete uygun diğer parçaları ve aletleri yurtdışından veya tek,tek alacaksınız başlayacaksınız benim ilgi alanma yeni modeller girmiyor ben restorasyon ve klasiklerle ilgileniyorum.

eyvallah saolasın

bu setler tüm bisikletleri söküp toplarmı acaba

@Artık mesaj yazmıyor

Naçizane bir tavsiye: Yaptığınız işin doğruluğından tam anlamıyla emin olmadan kadaşlarınızın bisikletleri üzerinde bakım-onarım yapmayı denemeyin. Eksik, hatalı yaptığınız bir işlem sonucunda arkadaşınızın malına zarar verebilir, daha da kötüsü bisiklet üzerinde kaza geçirmesine sebep olabilirsiniz. Özellikle jant göbeklerinin açılıp kapatılmasında üstünkörü iş yapmamak gerekiyor.

Kendinize vereceğiniz zararın bir şekilde telafisi olur da, sizin hatanız yüzünden bir başkası zarar görürse vebali büyük olur.

• Beğen
Tepkiler: HasanTiçır
Bence xlc fiyatuni hakediyor gibi..oteki okadar para etmez bence..materyal kalitesi nasildir bilmem ama fiyat ucuk..tek tek alsan bile o para etmez.

@Serkan Mıstınoğlu hocam iyi günler. V fren ayarı nedeniyle çileden çıkmış durumdayım. İnce ayar vidası yalama olduğu için yeni bir v fren kaliperi takmak istiyordum. Fakat bisiklet kadrosundan eski fren kaliperini sökerken alyan vida ile birlikte yay deliğinde bisikletin kadro bağlantı vidası da çıktı ve ben bu alyan vidasından bunu ayıramıyorum. Bu kadro bağlantı vidası satışı var mıdır? Alyan vidasından ayıramadığım için yeni bir tane sipariş etmeyi düşünüyorum. Teşekkür ederim. İyi sürüşler.IMG_20170710_004131.jpg

@Gariban _turcu

(link)

bunu spariş verdim inşallah yarına gelir
ya bisikleti komple parçalayıp toplayacam yada bu işi bırakıcam koydum kafaya

ayda 500 ila 1000 km arası yol yapan bisikletçilerin düzenli bakımı öğrenmesi lazım bence

bu arada Doğa bisiklet hem siparişi hazırlarken hemde kargoya verince mesaj attı çok güzel bi uygulama helala olsun adamlara iyi çalışma

@Artık mesaj yazmıyor Şimdiden başarılar ozaman etrafda kullanılmayan atıl durumda (her tür bisiklet olur) bisiklet bulursanız ilk onla başlayın sökün takın eliniz yatkınlaşsın bende çok işe yaramışdı.

@Gariban _turcu

Hocam orta göbek söküp yağlayıp toplamak zor mudur yeni başlayan başarabilir mi

Bakım bence çok saçma , bisiklet esnafı bakım yaptım diye 2 yağlıyor sana veriyor, bir arıza çıktığında zaten garantiye dahil değil diye parasını takır takır alıyor, kadro ortadan ikiye ayrılmadığı sürece garanti devreye girmiyor tamamen saçmalık 1 kere yaptırdım artık o iş bitti benim için siz de yaptırmayın

@ahmtayd Bende senin gibi düşünmüşdüm sonra ne olabilirki dedim yaptım ,sökdüm, topladım sonuç akıcı bir göbek sadece acele etme gerekli aletleri edin gerisi zaten gelir.

Geri