Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet bakımı bu kadar para eder mi?

@ahmtayd onları bakım olarak değil kendim başında bekler yaptırırım

Scudo
dün sipariş verdim bu sabah geldi takım adamlar çok hızlı

(link)

becerebilirsem ilerleyen günlerde video falan atarım artık inşallah
göbekleri söküp taksam yeter gerisi kolay zaten

@ahmtayd @Artık mesaj yazmıyor merhabalar. Nacizane biliyorsunudur belki ama hatirlatmak istedim. Aynakol kısmında özellikle orta göbek ve pedallarin takımında tam bazı vida kanalları ters çalışıyor. Mesela sağa dondurunce sıkılması gerekirken sola doğru sıkılıyor. Onlara dikkat edin araştırma yapılırken. Malzemeler Yalama olmasın Allah korusun çöpe gider Aynakol göbek falan. Duydum birkaç kere. Aynakolu çöpe atmis bir arkadaş bu yüzden. Kolay gelsin.

@Artık mesaj yazmıyor ustat hayirli olsun gule gule kullanin yalniz cok pahali geldi bana..200 250 yi anlarimda 380.lira..ya piyasa artik ucmus yada bilemedim.o parayla zamaninda sanayi usulu izeltasin torklu lokma seti alinirdi yav..:confused:

@enes_vl
düzenli olarak tüm bakım videolarını inceliyorum inşallah bir problem çıkmaz

@Ismaildmr
sürekli bakım parası vermektense set sahibi olmak daha iyidir öğrenirsek ömür boyu kendimiz yaparız

@Ismaildmr
Zincir sökmek için 1 milyoncudan iğne burunlu pense alayım dedim 25 TL fiyatı vardı. Tamir aletleri malesef uçuk fiyatlarda. (Sizin izeltaş 350 - 400 olmuş bu arada)

tek tek almaya kalkarsan hem daha pahalı hemde kaliteli değil ama bu şekilde kaliteli marka ve daha uygun

bikaç bakımda parası çıkar zaten

çoğu kişi çok pahalı bisikletlere binip bisikletten hiç anlamıyor

şahsen ben bu işi öğrenip kendim özenerek yapmak istiyorum

setten koni anahtarı çıkmadı malesef eski adıyla yaprak anahtar
bugünde onu sipariş verdim inşallah başka eksik çıkmaz bakalım
daha ilk vidadayı sökemedik

(link)

Set içeriği ve kalitesi olarak, XLC'yi mi önerirsiniz yoksa Icetoolz'u mu?

(link)

(link)

gelende bana söylenenler icetoolzun daha kaliteli olduğu
ama xclninde iş göreceğini düşünüyorum sonuçta bisikletçi açamıyacaz
ayrıyetten icetoolzdan koni anahtarı
çıkmadı extra sipariş verdim
ama xcl de var gibi geldi bana

yinede ben anlayan biri değilim

Kime sorduysam icetoolz cevabını aldım

@Artık mesaj yazmıyor set içersindeki "35T25 T-25 Torx anahtarı 20X100 mm" nasıl bir ürün? 5nm ayarlanacak şekilde bir tornavida şeklinde mi? yoksa ayarlı bir ürün mü?

ben de bisikletimi en özenli bi şekilde kendim yaparım diye bakım aletlerini almaya başladım çinden merlinden vs bir bakım parası tuttu hepsi
aynakol sökücü + ruble sökücü + akort anahtarı + ince ingiliz anahtarı + alyan ve zincir sökücü içeren çoklu anahtar hepsi çinden 50 liraya mal oldu her ne kadar çok kaliteli olmasa da iş görür merlinden de gres yağı sipariş ettim 30 liraya yapabildiğim kadarıyla yapacam iki bisikletime de becermezsem de bisikletçiye yaptırırım

@EBARS Aldığınız ürünlerin linklerini müsait olduğunuzda paylaşabilirseniz çok sevinirim.

@cagugur

açıkçası hiçbirinden anlamıyom öğrenecez zamanla

hatta bilen varsa hangisi ne işe yarıyor buraya yazabilirse iyi olur herkes öğrensin

Benim bisikletçim xlc to-61 kullanıyor. Kötü olsa bisikletçi kullanmazdı diye düşünüyorum.

@cagugur hepsi bunlar akort anahtarını ve multitoolu alalı çok oluyor fiyatları artmış
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

123985 dosyayı görüntüle

mavi işaretli parçanın kolu kurmızı işaretli alyanmı oluyor bilen varmıdır acaba
parça üzerindeki deliğin şekli farklı ama kırmızı işaretli alyan uyuyor oraya başkada kol yok zaten

olmadı deneye deneye öğrenecez

@Gariban _turcu
aynen dediğin doğru ama kullanma kolu bu alyanmı acaba nekadar uysada delik şekli farklı

ona uyan başka şeyde yok zayen

Geri