Scudo Sports

Bisiklet desteğiyle 48 kilo verdim.

Scudo
İki kardeş bizi trollüyor inanmayın :huhuu:
Tebrik ederim kardeşim, gayet başarılı bir çalışma olmuş, bol pedallamalı günler...

kilolu şişko insan sempatik görünürken, normal kilosunda olan birisi daha karizmatik ve daha erkeksi/kadınsı görünüyor bana. sizde de aynı değişim olmuş.

tebrik ederim. azmin elinden kurtulan olmaz. ben 88 kilodan 83 e düşmek istiyorum bir türlü yapamadım. irade önemli tabiki.

113 kiloyum (15 gün önceki kilo) sen gibi bende yediklerime dikkat ediyorum ancak bisiklet daha az sürüyorum. bakalım kısmetse bende verdiğimi hissediyorum. 50-60 km lik turlardayız henüz biz bakalım gelişecekmiyiz bilmiyorum.

Ben de kilo almaya çalışıyorum. 1.80 60 kilo.

Tebrik ederim.

Çok önemli bir irade,azim ve disiplinin zaferi.
Bu genç yaşta örnek olabilecek, binlerce insana esin kaynağı olunacak bir süreç..
Bence medya ile iletişime geçip çok insanla paylaşılmalı .Kilo vereyim derken canından olan insanların yaşaması için harika bir özyaşam öyküsü.
Sakın gevşeyip boşvermeci olmayasın Necmettin kardeşim..Bisiklet ile uzun ve sağlıklı bir yaşam diliyorum :harika:..

Yalnız gerçekten bisiklet doğru beslenme ile oldukça hızlı kilo verdiriyor. İçten tebriklerimle. Bir kere dolaşım sistemin sürekli aktif olduğu için hareketsiz kalmak canını sıkıyordur. Ben de mesela uzun süre bir yerde sabit oturmak istemiyorum artık. İlla bir hareket olacak.

Kendine olan öz güvenin arttı ve eminim zihinsel olarak da eskisine nazaran çok daha kuvvetlisin.

Geri