Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet desteğiyle 48 kilo verdim.

@isosel üstat benimde vermem gereken 5-10 kg var. canan karatay ın hangi kitabını aldınız bende alayım istiyorum. ögle yemegi yok diyor, sünnet olan 2 ögün diyor diyetisyenler ara ögün elma ve badem yazıyor bunların hangisine uyacaz kafam karıştı.

Scudo
cumartesi sabahı tartıldım 102,6 kg üzerine iki saat kahvaltısız bisiklet yolun büyük bir kısmı tırmanış, pazartesi sabah tartıldım 105,5 kg. spor bana yaramıyor galiba :p

@BurakLEE sünnet olan 2 öğün şu an buna devam ediyorum elimden geldiğince. hekim ya da uzman değilim birşey diyemem. Açlık sanılanın aksine bana yarıyor besin alınca çok daha dinç ve enerjik oluyorum (yemek sonrası uyku, yorgunluk vs. olmuyor.) zamanında bunları okumuştum. Kadın bence doğru konuşuyor. Et ye, zeytinyağı, tereyağı ye, yumurta ye vs vs. okumanızda fayda var.
Ekran Alıntısıasd.JPG

boy 1.70 kilo 105.6'dan 40 günde 97.7'ye düştüm

40 günde 24 seans toplam 500 km bisiklet sürerek ve yediklerime dikkat ederek kilo kaybetmeye devam ediyorum.

ofis ortamında çalıştığımdan dolayı gün içinde hareket çok sınırlı ve kalori yakma en alt seviyede olduğundan böyle bir açlık diyeti uyguluyorum

sabah kahvaltısı mısır gevreği ve süt

öğle yemeği çorba ve ana yemekte ne varsa

akşam yemeği yok ancak 30 km'lik tur yapıyorum. yanıma muz ve bir avuç fındık ile kuru üzüm karışımı alıyorum. 15 km'den sonra muz yiyorum ve tur sonunda yemiş karışımını yiyorum ve 1 maden suyu içiyorum

duş aldıktan sonra protein yoğurdu yiyip günü kapatıyorum

tabi sıvı alımını en üst seviyeye çıkardım. günde 3 litre ile 4 litre arası.

haftasonu ise tatlı vb. şeylerden kaçarak, et tüketimini bol tutup gün içinde hem bisiklet sürüyorum hem de yürüyüş yapıyorum.

bunlardan önce kan şekerim düşerdi ara sıra ancak 2 aydır hiç yaşamadım böyle bir sorun

yemeği azalttığım için artık midemin küçüldüğünü ve istesem bile çok fazla yiyemediğimi fark ettim.

Hastalik ve ameliyatlardan 110 kilo oldum. Eskiden atletik vucutlu kickboks ve vucut gelistirme yapan 4 damacanayi rahatlikla tasiyan. Gunluk cok rahat 40-50 km yuruyen biriydim. Simdi 2. El bisiklet ile acemiligi atip 75-80 kiloya ulasmaya calisacagim. Suan kocaelindeyim. Eger bisiklete iyice alisirsam izmir antalya konya arasi senede bir kac kez gidip gelecegim insaALLAH...

@muratokan
Hocam işte insan böyle, hayatın boyunca spor yaparsın 1-2 yıl yapmazsın hemen yağlanırsın.

@muratokan

merhabalar ,
Kilo durumunuz nasıl? işe yarıyorsa detay paylaşır mısınız.

Geri