Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet dışında nelerle uğraşıyoruz?

Scudo
@pohuman
Diablo 2 hala bilgisayarımda yüklü. Median XL Ultimative eklentisiyle oynuyorum. Bütün skiller, itemler, yaratıklar farklı. Oyun çok daha zor, diablo ve baal'dan sonra uberquestler var. Tavsiye ederim, Diablo 3'ten daha iyi :)

• Beğen
Tepkiler: bambam84
@Emre Yönlüer

FPS oyunlarını pek sevmiyorum nedense :)

yaklaşık 8 yıl profesyonel yüzme,denizcilikle ilgili her şey,doğa yürüyüşleri,otostopla şehirler arası gezi,yürüyerek şehirler arası gezi(Edremit körfezinin tamamını 1 günde yürüdüm) daha bir sürü şey eve tıkılmak pek bana göre değildir hayata bağlılık doğanın kucaklarından geçer doğa ana bize en güzel şevkati verendir...

bi ara sanal havacılıkla uğraşıyordum uçuyordum. şimdi ise müzik koro çalışmaları bağlama

Yazın fırsat bulunca yüzerim, onun dışında yürüyüş yapar ve fotoğraf çekerim. En son dün Ertuğrul Gazi Mahallesi'nden Aydos Tepesi'ne yürüyüş yaptım ve oradan evime kadar yürüdüm. Cebimin şarjının azalması 33 fotoğraf çekmeme imkan verdi. Hava kararmadan ormandan çıkmayı başardığım yürüyüş toplamda 1 saat dinlenme hariç 230 dakika sürdü. Bu yürüyüşte toplamda 23760 adım attım, yaklaşık 18,75 km yol kat ettim ve 3027 kcal harcadım.

Ben rap yapıyorum ve adam akıllı is bulmaya çalışıyorum söyle asgari ucretli gününde yatiran. Nerdee

@uguryilmaz144
Bu kavırım benden sevipte ayrılanlara, adana kamyoncular kooparatifi baskanı ziya abime, ankara mamakta askerlik vazifesini yapan nisanlim necmiye ve tüm izmirli mtb cilere gelsin :D ayrica ugur arkadasimdan istek parca yapmak istiyorum ; Munasipse dream theather dan bi parca calar misiniz? Ehejeh

Not :Hediye ve hibeleriniz itina ile kabul edilir nişan, sünnet ve nikah merasimlerinize death ve trashmetal grubu temin edilir

Bilgisayarda araçlar geliştirerek eğleniyorum. Kodlama yapmak en büyük hobim. Developer hatalarla boğuşup kafayı yiyen değildir. Developer hata yapmadan yazılım yapabilendir. :)

@mariokaldato
Abone oldum Cumhur abi. Dream theater isteğini listeye aldım :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@uguryilmaz144
Eyvallah bende sana.olucaktim.ama sayfayi goremedim ya ugurum

• Beğen
Tepkiler: uguryilmaz144
Akvaryum, kuş, dota2, geleneksel el sanatları(ahşap işleme, Sedef kakma, dağlama), ney, maket model, motosiklet, çizim aklıma gelenler bunlar. Sıradaki uğraşım da metal işleme ama henüz başlayamadık :uzgnm:

Geri