Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet dışında nelerle uğraşıyoruz?

Son bir yıldır tüm hafta boyunca full time derse girdiğim için ancak hafta sonları hava muhalefeti olmazsa tura çıkıyorum onun dışında bişey yok ... :uzgnm:

Scudo
Kpssciyim. Ondan arta kalan zamanlarda Bilgisayar ile takılıyorum. O her açığı kapatıyor zaten. Bilgisayar,internet başlıbaşına nir dünya zaten.Bisikletlede hobi olarak takılıyorum.canım sıkıldukça,sök parçala yağla muhabbeti.

Bir ara nitro yakıtlı model arabalarla uğraştım, üç senedir hayatımda bisiklet sporu var bide hayatta olmazsa olmazım kaplıca ve hamam ortalama ayda bir giderim çimlerim bir güzel.

Adobe Premiere + After Effects
15 yıldır montajlıyoruz... ))

Bir buçuk yıl önce tavuk beslemeye başladım sonra el yapımı kuluçka makinamı yaptım sonra youtube kanalı açtım bir baktım ki izleniyor sonra ikinci makina ,civciv ,tavuk derken bir baktım ki 15000 aboneye ulaşmışım.Nerden bulaştım bu süs tavukculuğu işine öncesinde bol bol bisiklet sürerdim :confused::confused: şimdi civcivden tavuktan firsat kalırsa bisiklet sürüyorum. Ha birde tabi her gün youtube kanalıma video atıyorum , Türkiyenin ismi Bisikletli rehber olupta Tavuk videoları ile dolu tek kanalı :koptum::koptum::koptum::koptum: (3-5 bisiklet videosu da var ha :islik::islik: )

Verimerkezinde Bilgisayar teknisyenlyim. İşimiz gücümüz bilgisayar.
Arada futbol halısaha filan. Uzak bile olsa onlara da bisikletle gidiyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Abdullah ozturk
@OsmaniyeRehber kuş beslemeyi anlarım,bizdede var bir tane muhabbet. Ama tavyk beslemeyi nasıl düşündün? :D Tavukları bende çok severim,özellikle kızarmış salçalı sarumsaklı olunca :D

Atölyemde abajur ve gece lambalari tasarım yapıp özel olarak dekoratif parcalar uretıyorum ayni zamanda eski retro antika ve tablo satisi
Kamp tur ve analog fotografcilikla ugrasiyorum.

Astroloji meraklisiyim...

• Beğen
Tepkiler: A.l.t...
Atelyemde çeşitli müzik enstrümanları( kabak kemane, rebap, bendir-tef, ney, kaval) imal ediyoruz, bunun yanı sıra yine müzikle alakalı olarak (amatör tabi) piyano çalıyorum, klarnet üflüyorum azar azar da bağlama ve gitar çalıyorum. Bisiklet yaşantımın bir parçası zaten; aslında müzik de öyle..Mesleğimi de severek yapıyorum, dolayısıyla insanlara ve kendime faydalı olduğumu hissediyorum(müzik aletleri satıyorum) ve ekstra zamanlarımda yol bisikletimle uzun/kısa mesafeler kat ediyorum.Bisiklet binerken yanımda ikinci bir bisikletlinin olmaması benim için eksiklik sayılmıyor, müziğim kulağımda ise saatlerce yol alabiliyorum bu da bana fazlasıyla yetiyor..

3D modelleme ve animasyon, mimari görselleştirme arada keyfe keder grafik tasarım :)

Geri