Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet dışında nelerle uğraşıyoruz?

Scudo
@vizeli gezgin atlı binicilik tesislerine ben Samsun’da gidiyorum yaklaşık 4 senedir devam ediyorum. Sizde bir tesiste bu spora başlamayı düşünüyorsanız antrenörler zaten size her şeyi göstereceklerdir. Pahalı bir spor değil( özel tesisler biraz pahalı olabiliriyor.) heyecanlı, adrenalini yüksek, iki canlının birbiriyle uyumlu şekilde yapması gereken bir spor dalı. Ben çok mutluyum ve tavsiye ederim tabiki.

• Beğen
Tepkiler: Rocketman
Kışları kayak, yazları ise elimden geldiğince trekking ve kamp yapmaya çalışıyorum.

@Riverside teklifiniz için teşekkürler bende bu tecrübeyi yaşadım bir ara drone pilotluğu yaptım ama hayalım rc uçak pilotu olmak ama ne var ki ülkemizde yeterli alan yok ve rc modelleri bisikletlerden pahalı :( instagram sayfanıza bakacağım :)

• Beğen
Tepkiler: kerem E
Müzik ve fotoğraf ile uğraşıyorum. Bir albümüm var spotify'da şöyle belki bakmak isteyen olur ; (link)

Bir'de youtube kanalım var akustik performanslarımı paylaştığım. youtube.com/sametakkayamusic

Bir'de objektif kamera vs fotoğraf ve bisiklet ile iç içe youtube kanalım var ; (link)

Başarılar

Hava araçlarına ilgim var, model araba/uçak gibi şeylere meraklıyım. Hayvanları çok severim ve onlara yardım etmek en büyük zevkimdir.

Fitness ve body building
Bilgisayar programcılığı

Not: insana benzemeyen kas yiginlarindan değil :)

Merhaba Arkadaşlar bende fırsat buldukça kısa geziler bisikletimle, anketör olarak çalışıyorum çalışma mahallelerime bisikletle gidip geliyorum.

Çok fazla. Motosiklet, airsoft , kamp, lego koleksiyonu :D , Sanal havacılık , trekking,

• Beğen
Tepkiler: coskun.gercek
Bisiklette yeniyim. Onun dışında yaz dönemini yüzme ve koşu ile geçirmeye çalışıyorum.

• Beğen
Tepkiler: oscak41
@Runandbike
Profil fotonuzdaki siz misiniz yoksa başkası mı? Suriye devlet başkanı, halkının sevgilisi Beşşar Esad'a benzettim de.

Geri