Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet dışında nelerle uğraşıyoruz?

genellikle ahşap oyma yapıyorum corona nın başında başlayan bir hobi kuksa çatal kaşık araba gemi uçak vb şeyler yapıyorum ahşaptan ayrıca kadeh falanda yapıyorum torna makinesi aldım yaptıklarımın bi kısmın satıp makinenin parasını çıkarıyorum ayrıca sketchup kullanmayı öğrendim ordan çizim yapıyorum
bu orda bisiklete binmiyorken bide bisikleti temizleyip cillayıp bakımını yapıyorum binmesem de hayatımın içinde

• Beğen
Tepkiler: TafLan
Scudo
bir ben değilmişim. peki bisiklete tesisat döşedin mi :D ben hoparlör sistemi gidondan arka-ön ışık ayarlama sistemi kurmuştum

Yok bisiklete ışık falan yapıcaktım bir ara da su geçirir diye hiç uğrasmamıştım ama 3d yazıcı elinin altında varsa bisiklete baya güzel şeyeler yapılabilir

• Beğen
Tepkiler: TafLan
Yok bisiklete ışık falan yapıcaktım bir ara da su geçirir diye hiç uğrasmamıştım ama 3d yazıcı elinin altında varsa bisiklete baya güzel şeyeler yapılabilir
hocam şöyle bir şey yapılabilir uğraşırsanız tabi. gidondan kabloları furş takımının bilyelere baskı yapan şeyde ince bir aralık var kabloları oradan kadro içine alabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: wrmsty ve MakRo
@eshquiaa the mandalorıan asıl etmenleri içinde barındıran tam olarak fanlar için dizayn edilmiş bir yapım ve güzel bir yapım son üçleme rezaletinden sonra bu eseri yapanlar ki lucas da işin içinde bir star wars eserinin nasıl yapılması gerektiği ile ilgili ders veriyorlar.Öze bağlı bir eser.

• Beğen
Tepkiler: Eshquia™
Bisiklet dışında hobi olarak motosiklet ile uğraşıyorum. Kafaları dağıtmak için müsait olan arkadaşlarla bir tarih belirleyip rota planlıyoruz ve dağ tepe geziyoruz.

Fotoğraf çekmek dsrl makine ile
Akşamları netflix
Bisikletlere bakım yapmak süper kafa dağıtıyor.

1-Bateri Çalmak.
2-Tamirat-Tadilat.
3-Bir şeyleri söküp parçalayıp tekrar takmak toparlamak.(Parçalanmış bir ürün gelirse nasıl toplayacağımı bilmek için yapıyorum 😂 )

• Beğen
Tepkiler: el Cezeri ve MakRo
Son zamanlarda pek yapamasamda, hobi fotoğraf çekiyorum. Manzara ve portre fotoğraflarıda favorilerimi oluşturmaktadır.

• Beğen
Tepkiler: brave17
@Anonim Şaşırdım ve hiç ummadım sizden böyle bir birikim çok güzeller tebrik ederim.

Bitkili akvaryum ama ara verdim bir yıl kadar oldu.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Ben de 1:24 ölçekli ve "Film-dizilerde kullanılmış fantastik otomobiller" temalı bir model araç koleksiyonu yapıyorum. Şimdilik 21 adet model var koleksiyonda.

Buyrun size Batmobile'lerden bir demet :)

7cztIL.jpg
Favorim Tumblr (Bende aldım ondan) :)
En sevdiğim Mercedes modeli 😍 Gerçeğini görmeye gittiniz mi hiç müzeye?

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Geri