Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet Forum forması

Bende alırım forum formasını
 
Scudo
böyle şeyleri genelde koleksiyonluk tutmayı tercih ediyorum.
Olur da satışı olursa 1-2 giyim sonrasında benim içinde koleksiyon/hatıra konumuna geçecektir. Ama olursa bende almak isterim. Donanım haberde konusunu açan forumda mıdır bilmiyorum ama forumda @Murat Cömez abi ve @sspl Emre'nin attığı fotoğraf dışında görsel kalmamış.
(link)
bisiklet forum forma.jpg
 
Ben size ikisinden de görsel atayim, erinmedim dolaptan cikardim ve az önce fotograflarini cektim. Garajim bitince insallah duvara asmak icin ikisini de cerceveletecegim.

Aradaki farklari da belirledim, birinci formada Topeak reklami ve gögüs kisminda türkbayragi var, ikinci formada ise SKS reklami var.
Seri 1 Topeak
Seri 2 SKS

1.JPG2.JPG3.JPG4.JPG6.JPG
 

Dosyalar

  • 5.JPG
    5.JPG
    159,1 KB · Okunma: 83
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: necmeddin
Varmı arttıran hadi yaptıralım
 
  • Beğen
Tepkiler: necmeddin
Yakışıklı ve nispeten uygun fiyatlı olursa neden olmasın yaptırılabilir.
Ancak her şey ateş pahası iken uygun fiyat konusunda cekincelerim var ve dolayısıyla katılımcı sayısı da fiyat ile ters orantılı az olacaktır diye düşünüyorum.
 
  • Beğen
Tepkiler: necmeddin
2015 yada 14 senesinde nerden baksam 6 7 adet sipariş vermiştik arkadaşlarla halen rengi atmadı sadece benim göbek saldı biraz şimdi giysem kesin sırıtır yeniden böyle bir üretim vs olur ise bende alirim
 
Merhabalar, bu formalardan bende de var, kalitesi çok iyi seviyelerde ama şuan yapılsa aynı kalitede olacağını sanmıyorum.
 
Kipeo'nun formalardı sanırım bunlar, hatta yakın zamana kadar sitede hala bu tasarımın mavi ve kırmızı olanı duruyordu, yeni site yapısına geçince kaldırdılar. O dönem delta'dan almıştım sanırım 25 kağıttı hey gidi :D bu arada kırmızı olursa ben de alırım +1 :D
 
Sen ağa, ben ağa,hatta herkes ağa bu ineği kim sağa. Herkes +1 ci, ben alırımcı, kırmızı olsa alırımcı. Yav kim yapacak da siz alacaksınız.
 
Merhaba

Forma o dönemin ücreti ile sembolik bir rakam karşılığı satılmıştır herhalde, üzerinde bir hayli reklam bulunuyor.
 
biri ucundan tutsun da hadi yaptıralım :)
 
  • Beğen
Tepkiler: everhard
Geri