@Antares
Ego konusuna katilmiyorum. Ben de o dedigin tam takim giyinen bisikletcilerden biriyim. Rahatlik, performans, ergonomi, hepsi degisiyor. Ha soyle soyleyeyim, 40 yasindayim ve 25 senedir bisiklet uzerindeyim. Yeni nesil cok sansli. Benim zamanimda ne kask vardi, ne forma, ne dri fit kiyafet, ne de pedli tayt. Kumasin icine sungerleri gecirip annemize diktirip selenin uzerine bagliyorduk ki biraz konforu yakalayalim. Oyle nike, adidas falan giyinmek her babayigidin harci degildi. Beklerdik ki gurbetçi bir arkadasimiza siparis verelim de kurbana gelirken getirsin. Simdi 15 yasindaki arkadasim tek tikla aliexpressten ebayden merlinden begendigi urunu adresinde teslim alabiliyor. Bu imkanlar yoktu eskiden. Ablamin deri montunu gizli gizli kesip gidon bandi yapmistim kendime. Aklina gelir miydi?
Bu imkansizligi ve yoklugu yasadik iste. Simdi de mevcut imkanlarin kiymetini biliyoruz. Bunun adi ego degildir. Belki egositler vardir ancak bunlarin icine beni de katarak genelleme yapamazsin sevgili dostum. 40 yasindayim, petformans surucusuyum, hayata gozlerimi yumdugum son gune kadar da performans suruculugune devam edecek ve gelisen dunyanin tum nimetleri ve imkanlarindan yararlanacagim. Sevgiler, saygilar...
not: bu entrydeki "almancı" ifadesi,
@SerkanH arkadaşımın uyarısı ile "gurbetçi" şeklinde editlenmiştir.
@Gökhan Toros
Eldiven: dustugumuzde refleksif olarak yere koydugumuz ellerimizin zarar gormemesi,
Gozluk; hareket halindeyken gozumuze toz, sinek gibi harici materyallerin kacmamasi ve gunesten korunmasi icindir.