Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet giyimi nasıl olmalıdır?

merhaba,

işe gidip gelirken bisiklet kullananlar kışın ne giyilir? spor kıyafetleri değil normal işte giyilecek sivil kıyafetler düşünün. montla bisiklet sürebiliyor musunuz? bisiklet sürmeyi bilmeğimi ve öğrenmek istediğimi ekleyeyim.

teşekkürler
 
Scudo
@felisilvestris
Dizlik goruntuyu bozuyor ama iyidir. Goruntuye pek takilmamak lazim. Lakin dusunce aciyi, goruntunu begenmeyenler degil, sen cekiyorsun.
 
  • Beğen
Tepkiler: felisilvestris
Arkadaşlar merhaba. Konuyu hortlatayım dedim . Ben tayt giyinmeyi sevmiyorum ancak rahat bir şortta bulamıyorum bir türlü :( Bildiğiniz satan bir site var mıdır
 
@Auron Sanchez
Evet arkadasa katılıyorum uzun yillar sonra yeniden bisiklete binmeye basladim sehir ici gezilerde kullanicam tayt belki sonra giyerim ama şimdilik onun yerine ne tarz sortlar giyebiliriz?
 
@TolgahanBozkrt tayt giymeyi sevmeme nedeniniz nedir? görüntü mü yoksa kullanım mı? görüntü anlamında kaygınız varsa üzerine ince bir şort giyebilirsiniz.
 
  • Beğen
Tepkiler: sadi imren
@TolgahanBozkrt

buraya link yazıyorum( ancak bisikletforum yönetimi kızmasın lütfen ne tarz şortların olabileceğini belirtmek için linki verdim)
(link)

Bu tarz şortlar iyi oluyor. Ancak Kargo tarzı biraz dar kesim şortlar da iyi olabiliyor. :) Sanırım Cotton veya LCW'den edinilebilir (şayet pedli olmasına gerek yok diyorsanız)
Saygılarımla.
 
  • Beğen
Tepkiler: TolgahanBozkrt
Normal spor şortlarından giyebilirsiniz.. Bisiklete binerken her tür spor şort gayet iyi duruyor, pamulusu da, microfiber'ı da..

"Normal şort giyince kıçımın acısından koltuğa oturamayacak duruma geliyorum" tarzı bir durumunuz var ise;

ya seleyi değiştireceksiniz (Brooks falan harici çok mucizeler beklemeyin),
ya bisikleti değiştireceksiniz (yol bisikletleri serttir),
ya lastiklerle oynayacaksınız (daha geniş lastik, daha az basınç = daha fazla konfor)

ya da bunların hiç birini yapmak istemiyorsanız, eşyanızın tabiatı gereği "pedli tayt" giyeceksiniz. (Çok utanıyorsanız -ki niye utanılır bilmem- en azından şortunuzun altına giyin)
 
  • Beğen
Tepkiler: TolgahanBozkrt
@Ahmet Ayaz @Mert E. Hocam görüntüden değil aslında güzel duruyor da bazı bölgeleri çok belirgin yapıyor, rahatsız oluyorum :komik: Ama büyük ihtimalle sadece tayt giyeceğim taytın üstüne bir şey giyersem hem hava almasını engellerim çok terlerim diye düşünüyorum . Sağolun yorumlarınız için.

@İbrahim Aslanhan Hocam bu pahalıymış baya :krktm::krktm::krktm::krktm: tayt iyidir tayt :komik::koptum:
 
Pedli tayt üzerine ince spor şortu... Pedli tayt yol bisikletinde olmazsa olmaz.... Adidas'ta var böyle ince şortlar, cepsiz mepsiz... Ya da sadece tayt ama ben de çok rahat değilim açıkçası o şekilde.. üzerine şort giydin mi oluyor.

Üste de forma tabii ki... Üstün dar olacak..dapdar... Aerodinami önemli..
 
@Ahmet Ayaz tayt daha önce giymediğim icin hem görüntü hem çekinme utanma sıkılma bulunduğum muhit vs vs :)
 
@TolgahanBozkrt o zaman sizin çözümünüz şort. tayt olmadan uzun mesafeler sıkıntılı olur.
 
Taytın üstüne basketbol şortu giyiyorum ancak hava alarak beni yavaşlatıyor rüzgarlı havalarda yelken gibi rüzgar tutuyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: Erkan_007
@yyokes

forma ve tayt ile çıktığım sürüşlerde çok rahat oluyorum ortalama da yükseliyor eğer tayt üstüne bisiklet pantolon giyersem arkamda da sırt çantası olursa ortalama düştüğü gibi bir de aşırı terleme ve rahatsızlıktan dolayı çok kısa mesafe yapabiliyorum

yol bisikleti ile kısa yaparım diye tayt giymeden çıkınca zorunlu olarak kısa yapmak zorunda kalıyorum

bir de yeni taytlı şortları deniyorum bu aralar tayt kadar rahat olmasada yinede çok kullanışlı

(link)

bunlardan kullanan varmı
 
İc tayt decathlonun uzerine kisa short uzerinede ter tutmazmi tam bilmiyorum adidasin modelini giyiyorum . Yakin zamanda sora tekstilden forma ile tayt almayi dusnuyorum malum ogrenci oluncalmak uzun biraz suruyor
 
Geri