Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet gözlüğü önerisi

benim gündüzleri kullandığım güneş gözlüğü var zamanında yüksek bir fiyata alınmış sanırım ve gözümü iyi sarıyor rüzgar toz vs çok gelmiyor gözüme ama geceleri kullanamıyorum bunun için bu basit iş güvenliği gözlüklerini düşünüyorum da onların göze bir zararı var mıdır acaba ? bu konuda bilgisi olan var mı?
Bisiklet gözlüklerinin üst kısmı alnı kapatan ek parçayla rüzgarı kesiyor iş güvenliği gözlüklerinde bu özellik yok.
@Anonim rockbros Marka. AliExpress te kendi mağazası var zaten. 10174 kodlu olan. Beyazı da var.

US $14.21 60% İndirim | ROCKBROS polarize fotokromik bisiklet gözlük bisiklet gözlük açık spor MTB bisiklet güneş gözlüğü gözlük gözlük miyopi çerçeve
(link)
Bu gözlük modellerinde polarize olanı mı almak mantıklı olur yoksa fotokromik olması mı daha iyi olur? Sadece güneşli hava ve gece kullanımı için gerekiyor. Sizin aldığınız daha mantıklı olur diye düşünüyorum. Güneş altında kararma süresi kısa mı ve akşam herhangi bir ışıkta kararma oluyor mu sadece güneş mi etkiliyor? Rüzgar ve toz geçirmeme konusunda nasıl? Ürün kaç günde geliyor ve vergi vs durumu nasıl? Çok teşekkür ederim.

Scudo
Spx sitesinden 799 tl ye aldım. Oakley sutro modeli. İlk izlenim geniş çerçeve harika görüş açısı veriyor, rahat hafif ve yüze güzel oturuyor, tek eksiği sanki rüzgarı gereğinden fazla alıyor tabi buna şuan İstanbul da olan şiddetli rüzgarların da etkisi olabilir henüz alalı 3 gün oldu. (link) @Anonim 242189 dosyayı görüntüle242188 dosyayı görüntüle242187 dosyayı görüntüle242186 dosyayı görüntüle
Bayağı hoşuma gitti. Sizce değer mi parasına ? Siroko kullanıyorum neredeyse 1,5 yıldır. Camı yavaştan soyulmaya başladı :(

benim gündüzleri kullandığım güneş gözlüğü var zamanında yüksek bir fiyata alınmış sanırım ve gözümü iyi sarıyor rüzgar toz vs çok gelmiyor gözüme ama geceleri kullanamıyorum bunun için bu basit iş güvenliği gözlüklerini düşünüyorum da onların göze bir zararı var mıdır acaba ? bu konuda bilgisi olan var mı?
Bana hediye edilen gece araba sürüş gözlüğünü kullanıyorum. Gayet iyi.

• Beğen
Tepkiler: amasseia
@Muhammet65 kaliteli iş güvenlik gözleri var ve cam kaliteleri gerçekten iyi.
Bende sizin gibi düşünerek iş guvenlik gözlüğü aldım cam kalitesi cok iyi ve Tayvan malı 50 TL civarıydi.
Kimi iş güvenlik gözlükleri bisiklet gözlüğü olarak da satılıyor ancak aynı gözlük bisiklet gözlüğü olarak satılırsa fiyati artıyor.

Hangi İstanbul bu? 😂 Üç gündür İstanbul'da rüzgarın r'si yok 🤣🤣🤣
Küçükçekmece civarları şuan için rüzgarlı hocam. Biraz daha kullanacağım bakalım olmadı iade edebilirim.

Bayağı hoşuma gitti. Sizce değer mi parasına ? Siroko kullanıyorum neredeyse 1,5 yıldır. Camı yavaştan soyulmaya başladı :(
Valla alalı 3 gün oldu henüz uzun kullanım tecrubem yok, bu hafta sonu kullanıp ekleyebilirim buraya.

• Beğen
Tepkiler: Rhodiumm
@amasseia forumda dolaşırken iş güvenliği gözlüklerini yazmışlardı ayrıca sizinde mesajınızı gördüm sizin attığınız linkteki camlar koyu duruyodu da onları gece kullanıyor musunuz?yani onlar şeffaf mı yoksa gerçekten güneş gözlüğü gibi mi?

@Muhammet65 benimkiler tam gece gözlüğü değil hafiften filtreli ama güneş batana kadar az ışıkta da kullanılabiliyorum zifiri karanlıkta kullanım için uygun değil.
Ben gündüz de akşam güneş batana kadar kullanayim diye almıştım zira güneş gözlüğü kullanım saati daha kısıtlı oluyor.
Fiyatına göre genel kalitesi cok iyi çıktı.

Bu tarz cok bilinmedik ancak kaliteli, hesaplı ürünlere denk gelirseniz daha iyi olur zira plastikten yapilma ürünlere yüzlerce, binlerce lira vermek benim pek işime gelmiyor.

@Anonim
@octopusokan

Benim en memnun kaldığım siparişlerden biri. 16 Haziran da siparişi verdim. 26 Haziran da Antalya da teslim aldım. Toplam 18 tl gümrük sunum + gümrük vergisi ödedim. Çok hafif, çok güzel bir gözlük. Fotokromik olsada önemli olan UV koruması olması. Polarize görüntü ile ilgili. Ben sabah erken saatte karanlıkta çıkıp güneş çıkıncada kullanmaya devam ettim ve hiç rahatsız olmadım. Ama koyu renk bir güneş gözlüğü gibi kapkaranlık yapmıyor. Ben bu özelliğini bilerek aldım ve çok memnunum. Çünkü güneşte olsa çok kararmış bir ortam istemiyorum. Bu biraz tercih meselesi. 5 camlı olanlarda var ama hem yanımda taşımak hemde dakika başı durup cam değiştirmek pratikte hiç uygun gelmedi bana. Gece kararma olmuyor, tamamen şeffaf. Gündüzde güneşin geliş şiddetine göre 1 saniyede olmasa bile makul sürede kararıyor.

bu fiyata bu gözlük alınır mı?
vergi kargo dahil 105 tl ye geliyor
arkadaşımda var o memnun benimde bir kere kullanma fırsatım oldu, iyi görünüyor
sizce parasına değermi?

Dosyalar

• 1603377561661.png
    1603377561661.png
    128,5 KB · Okunma: 118
@EREN55 geçen ay Aliekspress'ten 96 liraya aldım. Sanırım aynı gözlük. Siyah lensi polarize, diğerlerinde bu özellik yok. Gündüzleri sadece siyahı kullandım bu yüzden. Diğer lenslere ise şu ana o kadar ihtiyacım olmadı. Kısaca tavsiye ederim. Screenshot_2020-10-22-17-57-15-457.jpeg

Ben de bu tip Newboler gözlüklerden kullanıyorum.Sert saplar yerine,kafa bandı ile kullanmak çok iyi oluyor. Gündüz siyah,gece de şeffaf veya mavi camını kullanıyorum. Gayet kullanışlılar.

@Anonim aldınız mı gözlük?
@EREN55 bence biraz kullanım alışkanlığınıza göre değişir. Mesela ben cam değiştirmekle ve yanımda taşımakla uğraşmamak için fotokromik camlı tercih ettim. Ayrıca güneşli hava için kullanılan siyah camları da çok sevmiyorum. Çok karatıyor etraf. Ben biraz daha açık bir görüntü ile manzaranın keyfini çıkarmayı tercih ediyorum.

@Yldrm07 henüz almadım. Benim bu sene yaşadığım problem rüzgar almaydı, boş yolda maskesiz denedim rüzgar almadı. Maskenin yapısı sebebiyle rüzgar alıyor. Yinede büyük camlı olanlardan almayı düşünüyorum, şık duruyorlar 😂 bisikleti değiştirip yol bisikletine geçmeyi düşünüyorum ondan sonra alırım.

Ben (link) gözlüğü kullanıyorum gayet memnunum.
Tabi güneş koruması vb yok ama ruzgar dış etkenler ve yabancı maddelerden güzel koruyor ve sırıtmıyor.

Ben de bu tip Newboler gözlüklerden kullanıyorum.Sert saplar yerine,kafa bandı ile kullanmak çok iyi oluyor. Gündüz siyah,gece de şeffaf veya mavi camını kullanıyorum. Gayet kullanışlılar.
Kış dönemleri hava geç aydınlanması ve erken kararmasından dolayı bu zamanlarda sarı camı kullanıyorum hep daha rahat geldi bana özellikte karanlıkta

@erman35 selam, ben de aynısını yazacaktım, siz yazmışsınız. Hatta, akşamları iş dönüşü arabada kullanmaya başladım:):). Hava kapalı ise, gündüzleri de güneş çıkarıyor sanki:D. Moral veriyor bana.

• Hahaha
Tepkiler: hrnkral ve erman35
Miyop arkadaşlar nasıl gözlük takıyor? Lens+gözlük mü yapıyorsunuz?

@Dongtaes selam, haklısınız. Miyop biri olarak, lens ile bu konfora ulaştım (sarı cam için). Öncesinde numaralı güneş gözlüğü ile hallediyordum ama lens ile daha yuvarlak camlı gözlükler kullanabiliyorum. Lensten sonra, iyice yüze yapışıp, düşmeyen bir tane aldım, çok rahat ettim. Tavsiye ederim.

Lensi de maske sebebiyle, ilk kez kullanmaya başladım. Bisiklette de işime yaradı.

• Beğen
Tepkiler: TafLan ve Dongtaes
@Dongtaes Newboler gözlüklerin iç kısmında ,numaralı cam taktırmak için daha küçük 2. bir çerçeve daha var.
Kış dönemleri hava geç aydınlanması ve erken kararmasından dolayı bu zamanlarda sarı camı kullanıyorum hep daha rahat geldi bana özellikte karanlıkta
Ben,sarı cama alışamadım.

Geri