Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet gözlüğü önerisi

Yaklaşık 1 ay önce Rockbros aldım. Ondan önce de XLC'nin 3 camlı beyaz bir modelini almıştım ama kullanamadım.
Kişisel tecrübelerime dayanarak şunu söyleyebilirim, bisiklet gözlüğü kullanımında sapla kullanmak yerine,kutusundan çıkan kemeri sap yerine takıp öyle kullanmak daha rahat. Kemerle takınca gözlük hiç oynamıyor. Tabii bu benim kişisel deneyimim ve tercihim.
Aynı şekilde rockbross gözlüğü geçen seneden beri gözlük sapı ile değil kemerle kullanıyorum. Benim için önemli olan camın değişebilir olmasıydı çünkü yanımda akşama kaldığımda ikinci gözlük taşımak istemiyorum. Bu markadan memnunum ama gözlük sapı rahat değil. Yedek camları güzel ama ihtiyacım yok. Siyah gözlüğün polarize olması çok büyük avantaj.

Scudo
(link) gözlük kısmı amacına hizmet eder mi acaba

Gözlerim normalde de kuruma sorunu olduğu için rüzgardan çok fazla etkileniyor. Bu sebeple gözlerimi rüzgardan tam korumak için büyük bir gözlük arıyorum. Hava karardıktan sonra da kullanacağım için şeffaf cam yada gece kullanılabilecek yedek camı olmasını tercih ederim.

Ancak aradığım tipteki gözlüklerin hepsi üst segment sınıfındaki ürünler. f/p yada 200-250 liraya kadar alabileceğim bir seçenek bilen var mı? veya rüzgar geçirgenliği çok düşük olan normal tipteki gözlükler de olabilir.

• Beğen
Tepkiler: imamyakali
@undefined
Gözlerim normalde de kuruma sorunu olduğu için rüzgardan çok fazla etkileniyor. Bu sebeple gözlerimi rüzgardan tam korumak için büyük bir gözlük arıyorum. Hava karardıktan sonra da kullanacağım için şeffaf cam yada gece kullanılabilecek yedek camı olmasını tercih ederim.

Ancak aradığım tipteki gözlüklerin hepsi üst segment sınıfındaki ürünler. f/p yada 200-250 liraya kadar alabileceğim bir seçenek bilen var mı? veya rüzgar geçirgenliği çok düşük olan normal tipteki gözlükler de olabilir.
Ben bunu kullanıyorum.
(link)

@octopusokan

Ben de bundan çok memnunum. Linkte çok model var. Benimki resimde olan.

US $13.92 60% İndirim | ROCKBROS polarize fotokromik bisiklet gözlük bisiklet gözlük açık spor MTB bisiklet güneş gözlüğü gözlük gözlük miyopi çerçeve
(link)

D80E0525-F13A-4025-AF7A-90C8246391FD.jpeg

@Burak Altaç
@Yldrm07

Öneriler için çok teşekkür ederim. Yldrm07 hocamın attığı linkteki komple çerçeveli olan fotokromik modeli çok sevdim. Uzun yıllardır aliexpress'ten ürün almıyorum. Son kanunlardan sonra sorunsuz şekilde elime ulaşıyor mu? Siz aldıysanız ne kadar vergi verdiniz?

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Burak Altaç
@octopusokan
@Burak Altaç
@Yldrm07

Öneriler için çok teşekkür ederim. Yldrm07 hocamın attığı linkteki komple çerçeveli olan fotokromik modeli çok sevdim. Uzun yıllardır aliexpress'ten ürün almıyorum. Son kanunlardan sonra sorunsuz şekilde elime ulaşıyor mu? Siz aldıysanız ne kadar vergi verdiniz?

Benim en memnun kaldığım siparişlerden biri. 16 Haziran da siparişi verdim. 26 Haziran da Antalya da teslim aldım. Toplam 18 tl gümrük sunum + gümrük vergisi ödedim. Komple çerçeveli daha uygun diye bende onu alacaktım. Ancak güzel kupon indirimleri ile 10174 modelini aldım. Çok ta iyi etmişim. Çok hafif, çok güzel bir gözlük.

@octopusokan Bende bu gözlüğü aldım fiyat ve performans olarak iyi yorumlardanda anlarsın zaten geniş çerçeve TRY 113.10 50%OFF | X-TIGER polarize 5 Lens bisiklet gözlükleri yol bisikleti bisiklet gözlük bisiklet güneş gözlüğü MTB dağ bisiklet bisiklet gözlük
(link)

Herkese merhaba. 1.5 yıldır aliexpressten aldığım rockbross'un 5 camlı bisiklet gözlüğünü kullanıyorum. Bir süredir daha iyi bir şey arayışım başladı. Sebebi ise bu gözlük eskiden çok yüksek hızda rüzgar alırken şimde normal sürüşte bile rüzgar almaya başladı. Hava biraz rüzgarlıysa ufak tefek cisimler gözlük olmasına rağmen gözüme kaçmaya başladı. Eskiden olmuyordu şimdi maskeden dolayı mı oluyor bilmiyorum. Daha geniş camlı bisiklet gözlüğü arıyorum ama hepsiburada n11 gibi sitede 80 100 TL olanların çerçevesi kalitesizmiş. Biraz daha kaliteli olsun dedim 600 700 TL ye çıktı. Yok mudur uv filtreli polarize bir yol bisikleti gözlüğü?

Spx sitesinden 799 tl ye aldım. Oakley sutro modeli. İlk izlenim geniş çerçeve harika görüş açısı veriyor, rahat hafif ve yüze güzel oturuyor, tek eksiği sanki rüzgarı gereğinden fazla alıyor tabi buna şuan İstanbul da olan şiddetli rüzgarların da etkisi olabilir henüz alalı 3 gün oldu. (link) @Anonim IMG_20200930_122441.jpgIMG_20200930_122406.jpgIMG_20200930_122351.jpgIMG_20200930_122420.jpg

Herkese merhaba. 1.5 yıldır aliexpressten aldığım rockbross'un 5 camlı bisiklet gözlüğünü kullanıyorum. Bir süredir daha iyi bir şey arayışım başladı. Sebebi ise bu gözlük eskiden çok yüksek hızda rüzgar alırken şimde normal sürüşte bile rüzgar almaya başladı. Hava biraz rüzgarlıysa ufak tefek cisimler gözlük olmasına rağmen gözüme kaçmaya başladı. Eskiden olmuyordu şimdi maskeden dolayı mı oluyor bilmiyorum. Daha geniş camlı bisiklet gözlüğü arıyorum ama hepsiburada n11 gibi sitede 80 100 TL olanların çerçevesi kalitesizmiş. Biraz daha kaliteli olsun dedim 600 700 TL ye çıktı. Yok mudur uv filtreli polarize bir yol bisikleti gözlüğü?

Uv filtreli. Polarize değil ama fotokromik. Ben cam değiştirmek istemedim devamlı. Çok koyu olsunda istemiyorum. Benim için süper oldu. Hafif görüş açısı geniş. Gece gündüz kullan. Ben çok memnunum. rüzgar almıyor. Alt tarafında çerçeve olmaması da süper. 2 aydır kullanıyorum.
38A7EB71-67CC-43AA-B439-E0B4AFE72B79.jpeg

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
@Anonim Yüz yapınızla alakalı durumlarda söz konusu elbette ama forumda bu gözlüğün inceleme konusu da vardı galiba oradan bakabilirsiniz.

Uv filtreli. Polarize değil ama fotokromik. Ben cam değiştirmek istemedim devamlı. Çok koyu olsunda istemiyorum. Benim için süper oldu. Hafif görüş açısı geniş. Gece gündüz kullan. Ben çok memnunum. rüzgar almıyor. Alt tarafında çerçeve olmaması da süper. 2 aydır kullanıyorum.
242190 dosyayı görüntüle
Tam olarak aradığım bu olabilir. Akşam üzeri sürüşe çıkıyorum ve siyah polarize camlar var akşam kararınca cam değiştirip beyaz cama geçiyorum. Bu genişlik benim için yeterli. Rüzgar almasın istiyorum. Nereden aldınız acaba? Ürünün tam adı nedir?

@Anonim rockbros Marka. AliExpress te kendi mağazası var zaten. 10174 kodlu olan. Beyazı da var.

US $14.21 60% İndirim | ROCKBROS polarize fotokromik bisiklet gözlük bisiklet gözlük açık spor MTB bisiklet güneş gözlüğü gözlük gözlük miyopi çerçeve
(link)

• Beğen
Tepkiler: Ozan Duran
Fotokrom performansı nasıl, ışığa tepki süresi vs? Gece camın renginin açılmasını falan beklemeyiz değil mi 😊

benim gündüzleri kullandığım güneş gözlüğü var zamanında yüksek bir fiyata alınmış sanırım ve gözümü iyi sarıyor rüzgar toz vs çok gelmiyor gözüme ama geceleri kullanamıyorum bunun için bu basit iş güvenliği gözlüklerini düşünüyorum da onların göze bir zararı var mıdır acaba ? bu konuda bilgisi olan var mı?

Spx sitesinden 799 tl ye aldım. Oakley sutro modeli. İlk izlenim geniş çerçeve harika görüş açısı veriyor, rahat hafif ve yüze güzel oturuyor, tek eksiği sanki rüzgarı gereğinden fazla alıyor tabi buna şuan İstanbul da olan şiddetli rüzgarların da etkisi olabilir henüz alalı 3 gün oldu. (link) @Anonim 242189 dosyayı görüntüle242188 dosyayı görüntüle242187 dosyayı görüntüle242186 dosyayı görüntüle
Hangi İstanbul bu? 😂 Üç gündür İstanbul'da rüzgarın r'si yok 🤣🤣🤣

Geri