Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet gözlüğü önerisi

@Dongtaes Newboler gözlüklerin iç kısmında ,numaralı cam taktırmak için daha küçük 2. bir çerçeve daha var.

Ben,sarı cama alışamadım.
İlk çıkardıktan sonra bir garip geliyor gözlerimi açıp kapıyorum normale dönesiye
@erman35 selam, ben de aynısını yazacaktım, siz yazmışsınız. Hatta, akşamları iş dönüşü arabada kullanmaya başladım:):). Hava kapalı ise, gündüzleri de güneş çıkarıyor sanki:D. Moral veriyor bana.
Geçen kış şeffaf cam kullandım bu sarılar daha konforlu geldi bana hatta dediğiniz gibi kapalı bulutlu havaların negatifliğini dağıtıyor:)

Scudo
Ben bugün bisiklet gözlüğü aldım ama sadece içinde siyah lens var sarı yok.Bir problem çıkartırmı ?Gayet rahat ve konforlu bir gözlük.

@TheLastMohican hayırlı olsun, gece sürüşü yapmıyorsanız, akşama kalmıyorsanız sorun olmaz. Ben akşam üzeri çıkıp karanlıkta döndüğüm için değişebilir lens kullanıyordum. Sonbaharda havalar soğuyunca akşam sürüşünü öne çektim, hep aydınlık olduğu için güneşe göre tek lens çıkıyorum. Çıkıyordum. Çıkarım inşallah tekrar :D

@Anonim teşekkürler internette videolarda 2 lensli gözlükler gördüm.Önce almamak için tereddüt ettim ama iyi oturuyordu ve rahat duruşu var diye satın almak istedim.Peki sarı lens bulabilrmiyim bir yerlerden

Ben bayadir (link) ürünü kullanıyorum. F/p olarak gayet tatmin edici. Tavsiye ederim. Özellikle sarı camı kasvetli havalarda ortalığı baya aydınlatıyor. Ama gözlüğü çıkarınca zaman mekan algınızın yerine gelmesi 3-5 sn. kadar sürüyor :D

@erman35 selam, ben de aynısını yazacaktım, siz yazmışsınız. Hatta, akşamları iş dönüşü arabada kullanmaya başladım:):). Hava kapalı ise, gündüzleri de güneş çıkarıyor sanki:D. Moral veriyor bana.
Kontrastı arttırıp, görüntüyü de netleştirir. Ben de sürücü gözlüğü kullanıyorum.

selamlar.yeni başlıyorum bisiklete yalnız güvenebileceğim bir gözlük bulamadım piyasada.decathlonda da bana koşu gözlüğü önerildi.https://www.decathlon.com.tr/trsg-960-photoc-siyah-bronz-id_8529512.html şu model(yasak mı bilmiyorum forum kurallarını decathlon reklamı yapacak değilim ya:) ) neyse gözlük güzel ama koşu gözlüğü benim için tehlike oluşturur mu bisilklet için olanlar çok kalitesiz geldi almadım açıkçası

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Iyiymis bu gozluk kullanan var mi acaba

selamlar.yeni başlıyorum bisiklete yalnız güvenebileceğim bir gözlük bulamadım piyasada.decathlonda da bana koşu gözlüğü önerildi.https://www.decathlon.com.tr/trsg-960-photoc-siyah-bronz-id_8529512.html şu model(yasak mı bilmiyorum forum kurallarını decathlon reklamı yapacak değilim ya:) ) neyse gözlük güzel ama koşu gözlüğü benim için tehlike oluşturur mu bisilklet için olanlar çok kalitesiz geldi almadım açıkçası
Bisiklet üzerinde gözlük takmanın sebeplerinden biriside yüksek hızda taş vs. gibi parçalar sekip gözümüze gelirse gözlük caminin kırılmadan gözümüzü koruması gerekiyor. Koşu gözlüğünün böyle özelliği var mı ona dikkat etmek lazım satın alırken.

• Beğen
Tepkiler: Eshquia™
O fotokromik gözlük İngiliz sitesinde indirimde. Yüz liraya denk geliyor. Türkiye'de de indirime girmesini bekliyorum.

ben aldım gözlükten.gece kulanabildim gayet iyiydi görüşü.gündüz deneme fırsatım olmadı.güvenilirliğini bilemiyorum tabii.

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Ben de aldim fakat fotokromik ozelligi calismiyor. Gozluk isik tutsan da kararmiyor. Degisim talebi actim.

Bu özelliğin ömrü ne kadar arkadaşlar bir yerde 2 yıl diye okumuştum ne kadar doğrudur ?

benimki de kararmıyor hatalı mı diyosunuz

İndirim beklerken zam gelmiş. Ben de gidip tek kaldığı için büyük indirime girmiş kategori 4 olan modelden aldım. Kararmadı, aydınlanmadı stresine girmek de yok. :ssrtcbya:

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Geri