Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet gözlüğü önerisi

Scudo
@Yldrm07 dolar karşılığını göremiyorum ama biri 150 tl biri 173 tl

@Wilakress gozluk bugun elime ulasti. Bence kalitesi fiyatinin cok cok uzerinde guzel bir urun. Benim kucuk olan kafa yapima da uydu diyebiliriz, gonul rahatligiyla tavsiye ediyorum

@Wilakress gozluk bugun elime ulasti. Bence kalitesi fiyatinin cok cok uzerinde guzel bir urun. Benim kucuk olan kafa yapima da uydu diyebiliriz, gonul rahatligiyla tavsiye ediyorum
Çok teşekkür ederim, ek kısa sürede 1 adet edineceğim.

Sizlere danışmak istiyorum. Kaskımı aldım. Bulunduğum yerde fazla böcek olduğu için bisiklet gözlüğü almaya karar verdim. Son sayfaya kadar okudum ve bütçeme uygun olanı almaya karar verdiğimde stokta kalmadığını gördüm.
download.jpgdownload1 büyülk4.jpg
Solda bulunan 189 TL Sağda bulunan 67 TL

İkisininde yapısı birbirinden farklı. Yaptıkları iş her ne kadar aynı olsa da, yapma şekilleri farklı. Arada yaklaşık 100 TL'lik bir fiyat farkı var. Yani o parayı vermede sıkıntı yok fakat ucuz olan biraz daha güven veriyor. Ben lens kullanmıyorum. Ağırlık yönünden sıkıntı çekeceğimi düşünmüyorum.

Açık yazayım. Sağdakini alsam iki güne çöpe atacak kadar yorar'mı ?

@Sinan.054 Ben xlc yi aldım siyah olan camlar fazla koyu değil o yüzden iade ettim decathlonda bulunan bu gözlüğü kullanıyorum gayet güzel
Screenshot_2020-06-18-15-00-32-1.png

• Beğen
Tepkiler: Sinan.054
Dereceli gözlük kullanıyorum, bunları dereceli cam ile yaptırabiliyor muyuz? Aston var şu an güneş gözlüğü olabilen tipten kullanıyorum.

Fp ürün olarak xlc ürünleri gözüküyor diye düşünebiliriz sanırım?
Rockbrosların gelmesi sürer.

(link)

mayıs 2020 de 80 TL ye almıştım. 3 tane camı var. Henüz diğer camlarını deneyemedim.(montajı biraz sıkıntılı sert davranmak istmedim ilk etapta) ancak yoğun güneşli günlerde tam performans ile beğenimi genel olarak topladı. Benim için en güzeli ise mayıs ayında 80 TL ye aldığım ürünün şimdi 160 TL olması. Ortamlarda enflasyon yüzde 20 dersin kim bilecek??:DDD

@amoush00 benimki de geldi. Bende beğendim.

Hiç gözlüğüm yokmuş gibi gittim yeni bir gözlük aldım. Efendim neymiş bisikletime renk olarak uyum saglasınmış, neymiş camları fiyakaliymis, kendimi kandır dur!

Yurtında bisiklet gözlüğü diye satılıyor, ülkemizde "iş güvenliği gözlüğü" diye.

Ben de zaten "iş güvenliği gözlüğü" diye arayıp buldum, bisiklet gözlüğü diye satilsaydi 58 değil muhtemelen 158 TL'ye satılırdı.

Aman Türk esnafını uyandirmayalim, köfteyi cakarlarsa zam üstüne zam yaparlar.

Ahanda yeni gözlüğüm:

(link)

Yaklaşık 1 ay önce Rockbros aldım. Ondan önce de XLC'nin 3 camlı beyaz bir modelini almıştım ama kullanamadım.
Kişisel tecrübelerime dayanarak şunu söyleyebilirim, bisiklet gözlüğü kullanımında sapla kullanmak yerine,kutusundan çıkan kemeri sap yerine takıp öyle kullanmak daha rahat. Kemerle takınca gözlük hiç oynamıyor. Tabii bu benim kişisel deneyimim ve tercihim.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Geri