trainspotting35
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 23.331
- Başlangıç
- 2016—17
- Bisiklet
- Orbea
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Bisiklet sürerken göze sinek, böcek, toz kaçabiliyor. Bu da sevimsiz bir durum. Sürüş güvenliğinizi etkiler. İlla bisiklet gözlüğü olmasa bile bir gözlük takmak lazım diye düşünüyorum.Yaz geliyor bisiklet gözlüğü yazın cidden bir ihtiyaç olur mu? Almasam da olur mu?
Bisiklet sürerken göze sinek, böcek, toz kaçabiliyor. Bu da sevimsiz bir durum. Sürüş güvenliğinizi etkiler. İlla bisiklet gözlüğü olmasa bile bir gözlük takmak lazım diye düşünüyorum.
merhaba ben bu ürünü kullanıyorum,içindeki aparata gözlükçüm numaralı cam taktı çok memnunum.224148 dosyayı görüntüle
Hocam tavsiye için çok teşekkür ederim.İndirime girmişti n11 de uygun fiyata da aldım ve dereceli gözlüğümü de yaptırdım hemen.Bugüne kadar neden bisiklet gözlüğü kullanmamışım diye kendime çok kızdım.merhaba ben bu ürünü kullanıyorum,içindeki aparata gözlükçüm numaralı cam taktı çok memnunum.224148 dosyayı görüntüle
Fiyat/performans olarak Decathlon 'daki güneş gözlükleri fena değil , hepsi %100 UV filtreli.
Benim kullandığım gözleri tamamen saran modeli ki bunun beyazı da var bende gece sürüşleri için :
(link)