Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet gözlüğü önerisi

Scudo
(link) bu sitede uygun fiyatlar var. Yine de araştırmak lazım..

Yaz geliyor bisiklet gözlüğü yazın cidden bir ihtiyaç olur mu? Almasam da olur mu?

Bisiklet gözlüğü yaz-kış sürekli kullanılması gereken bir aksesuardır. Gözünüzü yanlızca güneşten değil aynı zamanda yabancı maddelerden de korur.
Sürekli takmanızı tavsiye ederim.

Yaz geliyor bisiklet gözlüğü yazın cidden bir ihtiyaç olur mu? Almasam da olur mu?
Bisiklet sürerken göze sinek, böcek, toz kaçabiliyor. Bu da sevimsiz bir durum. Sürüş güvenliğinizi etkiler. İlla bisiklet gözlüğü olmasa bile bir gözlük takmak lazım diye düşünüyorum.

Bisiklet sürerken göze sinek, böcek, toz kaçabiliyor. Bu da sevimsiz bir durum. Sürüş güvenliğinizi etkiler. İlla bisiklet gözlüğü olmasa bile bir gözlük takmak lazım diye düşünüyorum.

Sinek, böcek. toz konusunda haklısınız. Fakat herhangi bir gözlük takma kısmı biraz yanlış. Cam olan bir gözlük takıldığında araba, kamyon gibi araçların lastiğinden fırlayan bir taş gelmesi durumunda veya düşüp darbe alma durumunda cam gözlük faciaya yol açabilir. Evet illa bisikletçi gözlüğü kisvesi altında satılan gözlüklerden alınması gerekmiyor. Ama cam olmaması önemli.

Fiyat/performans olarak Decathlon 'daki güneş gözlükleri fena değil , hepsi %100 UV filtreli.

Benim kullandığım gözleri tamamen saran modeli ki bunun beyazı da var bende gece sürüşleri için :

(link)

ben gözlüğü en çok gözlerimi rüzgardan korumak için kullanıyorum. o yüzden gece/gündüz kullanabildiğim şeffaf ucuz bir şey kullanıyorum. toz ve pislikten de koruyor zaten. koyu cam tercih etmiyorum. rahat hissettirmiyor ve görüşüm azalıyor gibi hissediyorum.

• Beğen
Tepkiler: Ceyhun Özkan
merhaba ben bu ürünü kullanıyorum,içindeki aparata gözlükçüm numaralı cam taktı çok memnunum.224148 dosyayı görüntüle
merhaba ben bu ürünü kullanıyorum,içindeki aparata gözlükçüm numaralı cam taktı çok memnunum.224148 dosyayı görüntüle
Hocam tavsiye için çok teşekkür ederim.İndirime girmişti n11 de uygun fiyata da aldım ve dereceli gözlüğümü de yaptırdım hemen.Bugüne kadar neden bisiklet gözlüğü kullanmamışım diye kendime çok kızdım.

üründen bahsetmem gerekirse üç farklı cam çıkıyor ve değiştirmesi çok kolay. En sevdiğim şey arkaya baktığım zaman yan görüşün çok net olması.kendimi çok korunaklı hissediyorum artık. Kesinlikle tavsiye ederim kalite hissi de çok iyi bence

• Beğen
Tepkiler: BooJack
Gözlük kullanmayan arkadaşların rahatlıkla 100 tl altına iş görecek bir gözlük alması çok kolay ancak ne yazıkki benim gibi gözlük kullanan arkadaşlar için ise en kötü 600-700 gibi bir rakama eh iş görür denebilecek bir gözlük almak mümkün

Merhabalar, yeni başlık açmamak için buraya yazmak istedim. İlk defa bir bisiklet gözlüğü alıcam sektör ile alakalı teknik bilgim yok şöyle bir ürün buldum ama önerir misiniz ? Link paylaşamıyorum kusura bakmayın.
Ekran Alıntısı.PNG

Şeffaf bir gözlük arıyorum açıkçası.

Hem gündüz, hem akşam giyebilmek adına. Nasıl bir gözlük önerebilirsiniz?

@hasan furkan XLC'nin ürünleri belirli bir kalitenin uzerindedir gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Alternatif olarak kendi Merida marka gözlüğümün linkini bırakacağım, ben çok memnunum. Hem hesaplı hem kaliteli.

(link)

• Beğen
Tepkiler: Mehmet 38
Bisiklet sever dostlarım, gözlük almak istiyorum fakat gözlerim bozuk olduğundan dolayı bir çok bisiklet kullanıcısının kullanmış olduğu standart gözlükleri kullanamıyorum. Numaralı gözlüklerin de fiyatları çok pahalı aparatlı gözlükler varmış bisiklet camının arkasına bir aparatla cam takılabiliyormuş ama ben bulamadım o aparatı. Derdime derman olabilecek bir baba yiğit arıyorum.

Aliexpress de değiştirelebilir camlı güzel ürünler var, önceleri çok gerek duymuyordum o yüzden uyguna AliExpress den almıştım. Sonra oakley 9440 ı gördüm çok havalı geldi hem bisiklette hem de trekkingte çok rahat keyifli bi gözlük tavsiye ederim uygun fiyatlı değil şu kurlarda ama bazen indirim de oluyor

@amasseia açıkçası 3 camlı olduğu için almak istiyorum XLC'yi ama Merida'nın tek cam olması sanki daha cazip geliyor. Koyu gibi geldi cam rengi akşam kullanımlarında sıkıntı olur mu acaba ?

@hasan furkan gözlüğün oval bir yapısı var bir kulaktan diğer kulaga kafayi iyi sarıyor düşmeyecek şekilde.

Koyu ve açık camlisi var, ben koyu olanı tercih ettim. Gündüz kullanim için uygun, gözümde gözlük olduğunu unutturuyor.

Bu da açık renk olanı:
(link)

Gece sürüşü yapacaksaniz sarı renkli gözlük opsiyonu için XLC'yi de alabilirsiniz. Camları kolay değişiyor mu, ergonomik mi gibi seçenekleri de göz önünde bulundurun.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Fiyat/performans olarak Decathlon 'daki güneş gözlükleri fena değil , hepsi %100 UV filtreli.

Benim kullandığım gözleri tamamen saran modeli ki bunun beyazı da var bende gece sürüşleri için :

(link)

Bu ürünün şeffaf olanını (gözleri dışarıdan gelecek tehlikelere karşı koruması bakımından) düşünüyorum ne zamandır. Aslında sarı olanında gönlüm var fakat yolu net görebilir miyim emin değilim. Yarın sipariş geçeceğim acaba ne tavsiye edersiniz?

@Voltaire Sarı camlar gece sürüşlerinde araç ışıkları için çok faydalı değişebilen camlı bir ürün alın bence.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Geri