Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet gözlüğü önerisi

Scudo
Bu ürünün şeffaf olanını (gözleri dışarıdan gelecek tehlikelere karşı koruması bakımından) düşünüyorum ne zamandır. Aslında sarı olanında gönlüm var fakat yolu net görebilir miyim emin değilim. Yarın sipariş geçeceğim acaba ne tavsiye edersiniz?

Beyaz olanı karanlık olmaya başlayınca takıyorum genelde , havadaki toz ve karşıdan gelen rüzgarın gözü kurutmaması açısından iyi , sarı olanı da yanına sonradan ek alınabilir gece sürüşlerine destek olacaksa ancak şeffaf olanla gece de devam ediyorum bir yanlışını görmedim :)

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Şeffaf camlı gözlük gece sürüşlerinde özellikle tek şeritli yolda sıkıntı olabiliyor, bazı dallamalar uzun ve kısa far kullanımını bilmediklerinden. Alacaklar buna da dikkat etsinler.

Ben de 2 gün önce doğum günü hediyesi olarak Decathlon’un klasik gözlüğünü aldım, kullanmaya başladım. Tabiki beklenti meselesi ama benim işimi görüyor. Rüzgar ve çevreden koruması çok iyi, gözü tamamen kapatıyor. Siyah olanı kullanıyorum, güneş gözlüğü kadar görüşü karartmıyor. Bu da benim için iyi bir detay.

• Beğen
Tepkiler: Robinson Crusoe
@Anonim Malezya üretimi ve 40 MYR'ye satiliyormus kendi ülkelerinde.

TL cinsinden ise SIFIRı 60-65 TL'ye geliyor.

2. El kaça satılacagini burdan hesaplayın.

• Beğen
Tepkiler: erman35
@amasseia 25-30 liraya vereyim hocam maksat bu hobiye gönül verene faydam dokunsun. Normal de Ülkemizde 2. eller pahalı olur ama ben düşüreyim fiyatı :D
Edit: 50 TL yazdım, Kayseri halkı zaten mutlakafa pazarlık atar. Pazarlıksız ürün aldıklarında uyuyamazlar :)

@Anonim isterseniz ben alabilirim gözlüğü hem gözlük kullanmaya başlamışta olurum

@Mtn. hocam Kayseri'de yaşasanız sorun değil ama dışarı çıkmıyorum açıkçası. Alacak kişi vereceğim konuma gelecek, maalesef bu günler de oldukça tedbirli olmamız gerekiyor.

@Anonim olurda kargoya çıkarsınız diye bi talepte bulunmuştum ama haklısınız hiç gerek yok gözlük için tehlikeye girmere

• Beğen
Tepkiler: amasseia
Ben de 2 gün önce doğum günü hediyesi olarak Decathlon’un klasik gözlüğünü aldım, kullanmaya başladım. Tabiki beklenti meselesi ama benim işimi görüyor. Rüzgar ve çevreden koruması çok iyi, gözü tamamen kapatıyor. Siyah olanı kullanıyorum, güneş gözlüğü kadar görüşü karartmıyor. Bu da benim için iyi bir detay.
Ben de 50 liralık olan siyah modeli aldım kullandım dünkü sürüşte, gayet yeterli. Bir de 100 liralık ürün vardı daha havalı duran ama deneyince bunun kadar rahat gelmedi bana. Kanımda var fakirlik sanırım 😂

Ben de 50 liralık olan siyah modeli aldım kullandım dünkü sürüşte, gayet yeterli. Bir de 100 liralık ürün vardı daha havalı duran ama deneyince bunun kadar rahat gelmedi bana. Kanımda var fakirlik sanırım 😂
Link ve fotoğraf mevcut mu? Gözü yormuyor dimi?

@safex 2 saat, daha yeni aldım zaten. 2 defa birer saatlik sürüşler şeklinde.

Ergonomisini çok beğendim, yüzümde olduğunun bile farkında olmuyorum. Hafif, kulaklarımı ya da burnumu rahatsız etmiyor. Geniş olduğu için görme açımı tamamen kaplıyor. Bence çok ideal bir ürün fiyatına göre.

Tercihe göre sarı ve şeffaf renkler de var.

Gönderdiğim linkte kenarlarda BTWIN yazıyor, bendekinde Rockrider, ama aynı ürün.

@safex ürün bu:

(link)

Bende bir rahatsızlık yapmadı.

Fiyatı nedeniyle ben de alıp denemeye değer buldum, almayı düşünenler varsa geri bildirimlerimi bırakayım.
Karartması, camları, yüzü sarması gerçekten çok iyi, rüzgarı hiç hissetmedim. Ama 2 saate yaklaşınca kulak bölgesinde acıtmaya başlıyor, geçenlerden kesecekmişçesine acıttı sağ kulağımı. Kendim için yeni gözlük arayışına girdim bile ancak kısa mesafe için kullanacaklar düşünmeden alabilir derim. Fiyat performans ürünü.

Fiyatı nedeniyle ben de alıp denemeye değer buldum, almayı düşünenler varsa geri bildirimlerimi bırakayım.
Karartması, camları, yüzü sarması gerçekten çok iyi, rüzgarı hiç hissetmedim. Ama 2 saate yaklaşınca kulak bölgesinde acıtmaya başlıyor, geçenlerden kesecekmişçesine acıttı sağ kulağımı. Kendim için yeni gözlük arayışına girdim bile ancak kısa mesafe için kullanacaklar düşünmeden alabilir derim. Fiyat performans ürünü.
Genel olarak memnunsanız oraya lastikli bez bir parça yapabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: mmeerrttt
Geri