Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet gözlüğü önerisi

(link)

1 ay kadardır şunu kullanıyorum ben de. Biraz efor sarf ettiğim zaman durduğumda az buğulanma oluyor ama koruyuculuğunu çok beğendim. Fiyatı da bu ekonomik duruma göre fena değil bence.

Scudo
Çakma poc gözlüklerimden aşırı memnunum rüzgar alma olayı sıfır denebilecek boyutta 5 adet camı ve numaralı gözlük aparatıyla süper ötesi. Arkamı dönüp kontrol ederken bile yanlardan rüzgar almıyor ama bu sizin kafa yapınızla doğru orantılı bütçe varsa elbette önce siroko sonra AliExpress derim.
teşekkürler. siroko güzel ama şeffaf veya sarı cam ekleyince baya fiyat artıyor.

(link)

1 ay kadardır şunu kullanıyorum ben de. Biraz efor sarf ettiğim zaman durduğumda az buğulanma oluyor ama koruyuculuğunu çok beğendim. Fiyatı da bu ekonomik duruma göre fena değil bence.
güneşe karşı sıkıntı oluyor mu?

• Beğen
Tepkiler: Rhodiumm
Çakma poc gözlüklerimden aşırı memnunum rüzgar alma olayı sıfır denebilecek boyutta 5 adet camı ve numaralı gözlük aparatıyla süper ötesi. Arkamı dönüp kontrol ederken bile yanlardan rüzgar almıyor ama bu sizin kafa yapınızla doğru orantılı bütçe varsa elbette önce siroko sonra AliExpress derim.
Link var mı poc un🙂

teşekkürler. siroko güzel ama şeffaf veya sarı cam ekleyince baya fiyat artıyor.

Doğrudan güneşe bakıp bakmadığımı hatırlamıyorum. Deneyip haber vereyim mutlaka.

Gözlük almak istiyorum lakin çok farklı model var kararsız kaldım. (link) bir bu gözlük var birde siroko var ama ben akşam/ gece sürüşü de yapıyorum ondan dolayı 2. cam olması lazım. Bu fiyatın biraz üzerinde siroko gözlükler var. yoksa aliexpress ten mi almak mantıklı karar veremedim. Tabi birde yekpare tek camların çıkarılıp takılması sıkıntılı değil mi?
ben değişken camlı kullandım kullanmadığım cam cebimde birbirine sürtünmekten çizildi ayrıca camı yolda takarken camın heryeri ter felan yönetemedim süreci en son aliexpressten kolormatik aldım geçtim

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan

Göz sağlığı şakaya gelmez. Bisiklette kask ve gözlük için verilen paraya acıma olmamalı bence.

Ben 2 seneyi aşkın süredir siroko kullanıyorum. Gözlüğümün camında soyulma oldu 2. Seneye yaklaşırken. Mail attım şirkete. Ben sadece cam isteyecektim fakat modelin üretimi durduğu için attıkları linkten istediğim gözlüğü seçebileceğimi söylediler. Seçtim ve 10 gün içinde kargo ve gümrük vergisi ödemeden kapıma geldi.(vergi hiç çıkmaması ilginç. Bir şekilde onlar ödemiş.)

Velhasıl kelam üç beş kuruş fazla olsun hem gözünüz zarar görmesin hem de bir sorun olursa karşınızda muhatap bulun. Siroko üst seviye gözlükler üretmiyor ama bana göre nispeten kaliteli. Ben memnunum. Müşteri memnuniyetine de önem veriyorlar.

Not : soyulan camlı gözlüğü halen kullaniyorum :) tamamen işlevsiz hale gelene kadar yenisine dokunmayacağim :D

Merhaba,

Yaz geldi, gozlugu degistirmem sart diye haftasonu bir kac alternatif bakayim dedim. Uzun sure kullanirim diye gozluk icin guzel bir butce ayirdim ama kararsizligim devam ediyor.
Hafta sonu rapha magazasina gittim, bir kac model denedim hatta begendim de daha sonra magazadaki arkadasla konusurken "abi bizim olayimiz kiyafet, gozlukler cok supersonik degil ben alacak olsam kendime oakley falan alirdim" dedi benim de icime kurt dustu dogal olarak.

Oakley satan bir yer de yok yakinlarda deneme firsatim olmadi, yuzum cok buyuk olmadigi icin denemeden de almak istemiyorum ama 10 gune kadar bu isi cozmem lazim.
Oakley kullanan arkadaslar ( jawbreaker serisi ozellikle ) memnun mu gozluklerinden, bu kadar para vermeye deger mi gercekten?

Aliexpresten alınan gözlüklerden gayet memnun kaldım....

• Beğen
Tepkiler: Fota
x tiger aliexpres ten

Merhaba,

Yaz geldi, gozlugu degistirmem sart diye haftasonu bir kac alternatif bakayim dedim. Uzun sure kullanirim diye gozluk icin guzel bir butce ayirdim ama kararsizligim devam ediyor.
Hafta sonu rapha magazasina gittim, bir kac model denedim hatta begendim de daha sonra magazadaki arkadasla konusurken "abi bizim olayimiz kiyafet, gozlukler cok supersonik degil ben alacak olsam kendime oakley falan alirdim" dedi benim de icime kurt dustu dogal olarak.

Oakley satan bir yer de yok yakinlarda deneme firsatim olmadi, yuzum cok buyuk olmadigi icin denemeden de almak istemiyorum ama 10 gune kadar bu isi cozmem lazim.
Oakley kullanan arkadaslar ( jawbreaker serisi ozellikle ) memnun mu gozluklerinden, bu kadar para vermeye deger mi gercekten?

Uzun süre jawbreaker kullandım. ayarlanabilir sapı, yüze oturuşu cam kalitesi olsun oldukça iyiydi fakat cam değişiminde üst çerçeve ile alt kısmı birbirine tutan parça oksitlendi ve kırıldı. Yedek parça olarak temin edilemiyor. Bizde denk gelmedi fakat yabancı forumlarda epey var bu sorun. Hatta 3d yazıcıdan çıkarıp ebayda satışını yapan bile var. Biz de çıktı aldık ama henüz elime ulaşmadı.
Bu problemden sonra oakley sutro modelini aldım. Oldukça şık bir ürün. Fakat küçük yüzümden dolayı tam oturmuyor hatta bir seferinde yokuş inerken arkaya bakarken yüzümden fırladı. Sapları da ayarlanabilir değil.

Deneyimlerim bu kadar :)

Uzun süre jawbreaker kullandım. ayarlanabilir sapı, yüze oturuşu cam kalitesi olsun oldukça iyiydi fakat cam değişiminde üst çerçeve ile alt kısmı birbirine tutan parça oksitlendi ve kırıldı. Yedek parça olarak temin edilemiyor. Bizde denk gelmedi fakat yabancı forumlarda epey var bu sorun. Hatta 3d yazıcıdan çıkarıp ebayda satışını yapan bile var. Biz de çıktı aldık ama henüz elime ulaşmadı.
Bu problemden sonra oakley sutro modelini aldım. Oldukça şık bir ürün. Fakat küçük yüzümden dolayı tam oturmuyor hatta bir seferinde yokuş inerken arkaya bakarken yüzümden fırladı. Sapları da ayarlanabilir değil.

Deneyimlerim bu kadar :)

Cok tesekkurler.

Siz yazdiktan sonra aradim google'da dediginiz gibi cok sikayet var bu konuda. Garanti konusunda da sorun cikartmislar bu durumda baska alternatiflere yonelmek daha mantikli.

Benim de yuzum cok buyuk degil, buyuk ihtimalle bende de firlar genis modeller. Bu durumda BBB gibi makul fiyatli gozluklere bakayim ben.

Aliexpress'teki hangi gozluklerden link var midir?
(link)
şuna bi bakın ve bir ton model var ben marka olarak bu markayı kullanıyorum bence herhangi birini alsanızda hepsi aynı gibi ama güzel

şuna bi bakın ve bir ton model var ben marka olarak bu markayı kullanıyorum bence herhangi birini alsanızda hepsi aynı gibi ama güzel
Siz alırken kaç günde size ulaştı ve ne kadar gümrük ödediniz acaba ?

Siz alırken kaç günde size ulaştı ve ne kadar gümrük ödediniz acaba ?
emin değilim ama 30 40 gibi bişeydi 20 günde geldi toplamda 200 250 tl ye falan geliyo modelleri cok güzel insan zor karar veriyor

• Beğen
Tepkiler: Kerem
Bu (link) 1 aydır kullanıyorum, 1 haftada elime ulaştı. Vergisi falan HB tarafından ödeniyor, 5 adet gerçekten kaliteli camı var, kafa bandı çok kullanışlı, içinden bir gözlük için isteyebileceğiniz her türlü malzeme çıkıyor, kutusu sanki milyarlık gözlük almışsınız gibi kaliteli. Çok memnun kaldım, Aliexpress'te satılan sahte POC gözlükten daha kaliteli camlara sahip, 1-1 kıyaslama yaptım tecrübeliyim.
Ben de 5 gün önce siparişini vermiştim hocam. İnternette acayip övülen bir gözlük ve fark ettiyseniz rockbros ile birebir aynı gözlük. Sadece rockbrosta tam ortada rockbros yazıyor yani aynı fabrikadan çıktıklarını düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: dgny.berke
(link)
Şunlar hakkında bir görüşünüz var midir kargo dahil 4 dolara geldigi için(yeni kullanıcı indirimi) ucuz kenarda dursun mantığıyla alınır mi?

US $0.01 | Sports Men Sunglasses Road Bicycle Glasses Mountain Cycling Riding Protection Goggles Eyewear Mtb Bike Sun Glasses RR7427
(link)

US $1.47 51%OFF | ELAX BRAND 2020 New Outdoor Cycling Glasses Mountain Bike Goggles Bicycle Sunglasses Men Cycling Eyewear Mtb sports sunglasses
(link)

Cok tesekkurler.

Siz yazdiktan sonra aradim google'da dediginiz gibi cok sikayet var bu konuda. Garanti konusunda da sorun cikartmislar bu durumda baska alternatiflere yonelmek daha mantikli.

Benim de yuzum cok buyuk degil, buyuk ihtimalle bende de firlar genis modeller. Bu durumda BBB gibi makul fiyatli gozluklere bakayim ben.

Selam, ben de çok yeni jawbreaker kullanmaya başladım. Çok memnunum ve havalandırması çok güzel, ter damlasa bile uçuyor hemen. Cam kalitesi kesinlikle mükemmel.

Kırılan parça için 2 önerim olacak.

1.si gözlüğü her sürüşten sonra (saatimi ve nabız bantını da) oksitlenme olmasın diye yıkar ve kurularım.

2.si kırıldı diyelim, piyasada kalite kalite çakmaları çok bu modelin, (hatta ilk çakma bir ürün almıştım) bu parça kolaylıkla temin edilir diye düşünüyorum.

Sadece sol tarafta kask aynasına bakarken marka logo görüşünüze giriyor, çok problem mi? Ben etmiyorum. Deneyerek tecrübe edersiniz bunu da..

• Beğen
Tepkiler: BirLebowski
Selam, ben de çok yeni jawbreaker kullanmaya başladım. Çok memnunum ve havalandırması çok güzel, ter damlasa bile uçuyor hemen. Cam kalitesi kesinlikle mükemmel.

Kırılan parça için 2 önerim olacak.

1.si gözlüğü her sürüşten sonra (saatimi ve nabız bantını da) oksitlenme olmasın diye yıkar ve kurularım.

2.si kırıldı diyelim, piyasada kalite kalite çakmaları çok bu modelin, (hatta ilk çakma bir ürün almıştım) bu parça kolaylıkla temin edilir diye düşünüyorum.

Sadece sol tarafta kask aynasına bakarken marka logo görüşünüze giriyor, çok problem mi? Ben etmiyorum. Deneyerek tecrübe edersiniz bunu da..

Kullananlar genelde memnun sizin gibi, buyuk bisiklet magazalarinda bulup deneme sansim da var, denemeden gozluk almak istemiyorum o yuzden de kafamda bu model vardi ama korozyon sorunu can sikici biraz.
Ben usengec adamim, kaskli gozlugu bisiklet askisinda birakip devam ediyorum cok ozen gostermem kesin. Diger yandan ustun ikan gucum ( inatcilik ) sayesinde boyle bir olay olsa garantiden degistirtirim gibime de geliyor. Parca icin 3d printer opsiyonu da varmis.

Ben en iyisi deneyebilecegim bir yer bulayim, en mantikli yol o gozukuyor.

Geri