Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet için bluetooth kulaklık

ya bu tam kablosuzlar kulaktan düşmüyor mu? bisikletteyken veya koşarken felan?

Scudo
@fberen Kullandıklarım düşmüyor istersen önerebilirim.

• Beğen
Tepkiler: _Madmexx _
Airpods pro kullanıyorum. Şeffaf modda hem araç seslerini hem de müziği dinliyorum. İmkanı olana öneririm.

• Beğen
Tepkiler: _Madmexx _
Merhabalar (link). Gayet memnunum 3,5-4 saat full müzik dinleyebiliyorum 2 sene oldu kullanalı batarya dolum süresi 1.5 saat gibi değişiyor. Fakat gün geçtikçe bataryanın şarj tutma süresinin azaldığını hissediyorum. Boynumdan düşmemesi için ise (link) kullanıyorum. Linkteki gibi şuana kadar sorun yaşamadım. Sadece sol kulağıma takılı sürüyorum diğer kulağım boşta kalacak şekilde. Fiyatı aldığım zamana göre baya artmış belki bu fiyatlara daha iyisi varsa bulabilirsiniz. Piyasa araştırması yapmadım fakat ürünü tavsiye ederim. Ürün rüzgar sesini almıyor buda artı bir özellik. Teşekkürler.

Bisiklet sürerken kulaklık takmak da güvenlik açısından çok sakıncalı aman dikkat edin.

@fberen selam bu ürünü hem koşarken hem de bisiklet sürerken kullanıyorum.

(link)

Mikrofon vasıtasıyla dış sesleri de duymanızı sağladığı için güvenlik sorunu olmuyor ve keyifle müziğinizi dinleyebiliyorsunuz sürüş yaparken..

Kulaktan çıkma zaten söz konusu değil, döndürerek girdigi için vida gibi sağlam duruyor kulakta. :harika:

iyi ki aldım dediğim ürünlerden biri...
Tavsiye ederim.

Son düzenleme:
@fberen silikonlu olanlar çok güven vermiyor düşecek gibi duruyor. Ama hiç düşmedi, düşeceği zaman hissedip bastırıyodum. Şuan linkteki ürünü kullanıyorum. Hem silikonlu olmadığı için sesi tamamen engellemiyor, hem de yerinden hareket bile etmiyor bende.
(link)

Bende huawei free lace kullanıyorum çok memnunum
sugecirmez bir kulaklık olduğu için almıştım. kablolu Bluetooth olduğu için kulaktan düşmesi mümkün olmuyor

@_Madmexx _ sizin kulaklık güzelmişte fiyat olarak bana çok uzak şuan.
@AeroKnight hangi modeldi. Açıkçası bütçem yüksek değil o nedenle her tavsiye önemli.
@karamanyusufahmet bu model güzel duruyor ama kulakta durma durumu sizinde dediğiniz gibi biraz sıkıntılı heralde.
F/p ürünü arayıp hele bu uçuk fiyatlarda almak gerçekten zor.

Bunlardan birini almayı düşünüyorum sizce hangisi olmalı
TRY 230.63 13%OFF | 1 daha LDAC yüksek çözünürlüklü kablosuz ses kalitesi, izolasyon çevre gürültü, üçlü sürücü kulak içi Bluetooth kulaklık
(link)
TRY 95.56 21%OFF | ALECUCI G1 Bluetooth 5.1 kemik iletimli kulaklık açık kulak kablosuz kulaklık Sweatproof bisiklet koşu için sürüş
(link)

Kısa bir araştırmanın ardından (link) aldım, talihsizlik yaşamazsam memnun kalacağımı düşünüyorum. Ne full müzik, ne full konuşma, ne full spor, ne full günlük kullanım. Kullandıktan sonra görüşlerimi aktarırım.

TWS arayanlar için ilaç gibi bir site:
(link)

Kısa bir araştırmanın ardından (link) aldım, talihsizlik yaşamazsam memnun kalacağımı düşünüyorum. Ne full müzik, ne full konuşma, ne full spor, ne full günlük kullanım. Kullandıktan sonra görüşlerimi aktarırım.
Hayırlı olsun , görüşlerinizi bekliyorum . Fiyatı çok cazip.

(link) ben koşarım, uzun süre bisiklete binerim derseniz kulaklık budur derim. Yaklaşık olarak 17-18 kullanım süresi, kulağa tam oturan ve terden etkilenmeyen yapısıyla çok hoşuma giden bir kulaklık. Konuşma biraz sıkıntı bisiklet sürerken konuşma bölümünü ağzınıza getirmeniz gerekiyor. İki kulakta kullanılmasını (bisiklet sürerken)tavsiye etmem dışarıdan gelen sesleri tamamen engelliyor. Kablolu özelliği ile de boynunuza dolayınca düşecek kaygısı kalmıyor.

bende görüşleriniz merakla bekliyorum. tabi özellikle kulakta düşme olayını çok merak ediyorum. çünkü bu markanın (link) var ki daha uygun aslında ama yorumlar olumsuz o nedenle vazgeçtim ondan.
(link) birde bunu buldum ama satıcı farklı ürün çok yok muallakta kaldım resmen

(link) ben koşarım, uzun süre bisiklete binerim derseniz kulaklık budur derim. Yaklaşık olarak 17-18 kullanım süresi, kulağa tam oturan ve terden etkilenmeyen yapısıyla çok hoşuma giden bir kulaklık. Konuşma biraz sıkıntı bisiklet sürerken konuşma bölümünü ağzınıza getirmeniz gerekiyor. İki kulakta kullanılmasını (bisiklet sürerken)tavsiye etmem dışarıdan gelen sesleri tamamen engelliyor. Kablolu özelliği ile de boynunuza dolayınca düşecek kaygısı kalmıyor.
Abi ben de sizinkini boynuma doluyordum ama sürekli ağırlıkran dolayı düşüyordu bu tarz kablolular bence hoş değil çok uzun kalıyor , yürürken de çok sağa sola savruluyor.

Bu kulaklıklar belli bir süre sonra kulağın arka kısmını arkasını acıttığı için tercih etmedim, daha önce kullanmıştım Gerçi artık maskeden dolayı nasır tuttuğu için o sorunu yaşamayabilirim:)

Silikonlu tip kulaklıkları ise dış sesi izole ettikleri için bisiklette risk oluşturması nedeniyle ve terledikten ve ıslandıktan sonra kulakta durmaması nedeniyle tercih etmedim. Kablolularda da kontrol ünitesinin ağırlık yaptığı kısım terleyince sürekli düşüyor.

Bakalım izlenimlerimi kullandıkça paylaşırım QCY T7 ile ilgili.

(link)
Uzun süredir kullanıyorum hem koşu/yürüyüş hem de bisiklet sürerken gayet iyi kulağa oturuyor,şarj ömrü süper ve dış sesleri müthiş kesiyor ...

Geri