Bu tarz ses izolasyonu olan kulaklıkları trafikte bisiklet kullanırken tavsiye etmem ben şahsen.(link).
@karamanyusufahmet bu model güzel duruyor ama kulakta durma durumu sizinde dediğiniz gibi biraz sıkıntılı heralde.
Hayırlı olsun , görüşlerinizi bekliyorum . Fiyatı çok cazip.Kısa bir araştırmanın ardından (link) aldım, talihsizlik yaşamazsam memnun kalacağımı düşünüyorum. Ne full müzik, ne full konuşma, ne full spor, ne full günlük kullanım. Kullandıktan sonra görüşlerimi aktarırım.
Kısa bir araştırmanın ardından (link) aldım, talihsizlik yaşamazsam memnun kalacağımı düşünüyorum. Ne full müzik, ne full konuşma, ne full spor, ne full günlük kullanım. Kullandıktan sonra görüşlerimi aktarırım.
Abi ben de sizinkini boynuma doluyordum ama sürekli ağırlıkran dolayı düşüyordu bu tarz kablolular bence hoş değil çok uzun kalıyor , yürürken de çok sağa sola savruluyor.(link) ben koşarım, uzun süre bisiklete binerim derseniz kulaklık budur derim. Yaklaşık olarak 17-18 kullanım süresi, kulağa tam oturan ve terden etkilenmeyen yapısıyla çok hoşuma giden bir kulaklık. Konuşma biraz sıkıntı bisiklet sürerken konuşma bölümünü ağzınıza getirmeniz gerekiyor. İki kulakta kullanılmasını (bisiklet sürerken)tavsiye etmem dışarıdan gelen sesleri tamamen engelliyor. Kablolu özelliği ile de boynunuza dolayınca düşecek kaygısı kalmıyor.
Bu kulaklıklar belli bir süre sonra kulağın arka kısmını arkasını acıttığı için tercih etmedim, daha önce kullanmıştım Gerçi artık maskeden dolayı nasır tuttuğu için o sorunu yaşamayabilirim(link)