Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet için en tehlikeli şehirler, ilçeler ve yerleşim birimleri

Scudo
O zaman en güvenli sürüş yapılacak şehri Konya anlatılanlara göre bu sonucu çıkardım yıllardır gider gelirim işe bisikletle 5 veya 6 dır sıkıntı yaşatan şoför sayısı bunca yılda.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben de Türkiye'de kendimi en güvende hissettiğim şehirlerden bahsedeyim. Çanakkale ve Ordu... Çanakkale'de şehir içinde bisiklete binmek çok keyifli. Bazı araçların arkamda beni beklediklerini görünce çok yadırgamıştım. Ee Ankara bozkırından, çomarların arasından geliyoruz, haliyle üzerime sürmelerini bekledim araç sürücülerinin. Bir de Ordulular'ı çok sevdim. Bir seferinde 3825 metrelik Nefise Akçelik Tüneli'nden geçeceğim sırada, bir araç sürücüsü tünelin girişinde beni beklemiş ve "tüneli geçene kadar size eskort yapayım" demişti. Böyle bir inceliği görünce insanın gözleri doluyor. Ordu da bisiklet için iyi bir şehir. Yani, en azından insanları kötü niyetli değil. Ankara'da neler neler görüyoruz; tahmin edemezsiniz. Kompleks yapıp geçmeye çalışanlar, tehdit edenler, küfür edenler, üzerimize sürenler...

@dtcf31 hocam yaklaşık 1 yıldır eskişehirdeyim ve 3 aydır bisikletle işe (yenikentten-valiliğe) gidip geliyorum ayrıca hafta sonu turlara çıkıyorum, sürücüler genel olarak saygılı, minibüsler ve otobüsler pek umursamasada durumu iyi gördüm. Daha önce istanbuldaydım, şehir içinin kıyametini yaşayınca eskişehir çok sıkıntılı gelmedi bana, sizde tecrübelerinizi paylaşırsanız, özellikle sıkıntı gördüğünüz yerler varsa bileyim, uğramam.

@BarkinD sinop memleketimdir, daha trafik ışığı bile koymadılar, trafik aslında okadar sakin, bayramlar istisnası sadece:harika:

Geri