Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet kilidi tavsiyeleri

Sirkeciden zincir alıp bi de bilyeli kilit alıp kendim yapmıştım zamanında. Adam makineyle kesti kilidi kalındı baya keserken de uğraştı 1-2 dakika(makine ile olmasına rağmen) zincir kesilmez ama bilyeli kilitten açılır mı emin olamadım hiç ama sağlam gibi duruyordu. Dezavantajı da ağır olmasıydı(2 kg diye hatırlıyorum) kısacası sağlamdı ama ağırdı fiyat olarak da 50 lira civarına gelmişti bana

Scudo
Decathlon'da Abus Bordo kilit 154.99TL'ye inmiş. Sizce nasıl bir kilit fiyatına göre?

20160222_210601.jpg şiddetle tavsiye ederim 70tl20160222_210606.jpg

@Deniz Gönen
Almanya'dan atasözü değerinde bir söz: Bisiklet kilitten ucuz olacak.
Kendim de orda erasmus yaparken 40€'ya dökülen 2. el bisiklet aldım, 45€'ya abus kilit aldım, 1 yıl boyunca kimse yanına bile yaklaşmadı. Sorunun en yeterli (fakat yine kesin olmayan) çözümü çalınmaya değmeyecek bir bisiklet sahibi olmak, ama eğer kaliteli keyifli bir bisiklet sahibi olacaksanız kilide yapacağınız yatırımdan kaçınmayın derim

Bisiklet kilidini istediğiniz kadar kaliteli alın mutlaka kırmak isteyen karaktersizleri engellemiyor. Caydırıcı şekilde olması kafi dir diye düşünüyorum...

2 tane aldım u5 apartmanda oturduğum katın merdiven demirine bağlamak için, biri ön teker ve kadro diğeri de arka teker ve kadro ile merdiven demirine bağlanacak, hatta düşünüyorum sizin paylaştığınızı da alıp sadece kadroyu merdiven demirine bağlamayı, seleyi eve alıcam tabi ki :) apartman girişleri kamerayla izleniyor bir de 3. kilidi alırsam yine aklım kalır ama çok kalmaz ne dersiniz :D en azından bayağı caydırıcı olur, ha diyelim demir makasıyla geldi illa ses çıkartacak evdeysem o adamın şansı yok komalık yaparım ama katta bizle beraber 4 daire var bizden kimse yoksa evde illa birileri kapısını açar o sırada kaçar zaten hırsız diye düşünüyorum @wenom

http://s17.postimg.org/fwhhrazrz/P_20160226_224110.jpg

• Beğen
Tepkiler: Yusuf Ziya Aktaş
@yasirkidil siz bilirsiniz 3 tane abarti olmazmi daha cok goze batar pahali bisey diye ustunde dururlar

bende bundan kullanıyorum biraz ağır ve kaba duruyor ama güvenlik seviyesi 6 yada 7 bisikletin üzerinde taşımıyorum akşamları garaja baglamak için aldım
(link)

En iyi kilitler u olanlar

Ben de tam kilit alma arefesindeydim:( Şunu almak niyetindeydim. Mekan kapalı yer olacak. Güvenlikli.

Spiral degil u tercih edin spiral ikinci kilit olsun

IMG-20160223-WA0002.jpeg spiral olursa boyle olmali eski motorumun kilidi masterlock

İki bisikletini kilit altında çaldırmış biri olarak şunu bilir şunu söylerim. Kilit almayın ! Kilit insanın rehavete kapılmasına sebep oluyor. Elinizde kilit olduğu zaman iki dakikalıkta olsa muhtelif yerlere kilitleme ihtimaliniz artıyor. 4 aydır kilitsiz kullanıyorum. İşe gidip gelirken her iki noktada evde muhafaza ediyorum. Dışarı çıktığım zaman kilitsiz olduğu için yanımdan ayırmıyorum gerekirse marketlere dükkanlara onunla giriyorum ki yapmadığım şey değil. Uzun lafın kısası kilidiniz olmadığı zaman onu gözünüzün önünden ayırmak gibi bir lüksünüzde ortadan kalkmış oluyor.

@wenom

bisikletin görüntüsü zaten dikkat çekiyor, 3 tane kilit göze batar tabi ama caydırıcılık seviyesi artmaz mı acaba, çok kararsız kaldım, bisiklet şu:
http://bianchi.com.tr/wp-content/uploads/2016/01/BIANCHI-SLR-200-1.jpg

@Furkan TK

verdiğiniz ürün güzel gerçekten , sele adaptörü bulunabilir mi ayrıca bu tarz ürünler için ?

(link)

şöyle adaptörlü bir ürün var ama marka hakkında hiç bilgim yok.

Hocam peki bir şey sorucam.
AVM'lerin önünden bisikletinin çalındığını söyleyen arkadaşlar var.
AVM 'lere giden arkadaşlar ne yapıyorlar. Yani bisiklete hangi kilidi alırsak alalım hırsızlar kesiyor.
Ben açıkçası AVM'ye bununla gider kilitlerim diye düşünüyordum. Burada okuduklarımdan sonra ne yapacağımı bilmiyorum.
Bir de bu kilit için önerisi olan var mı?

(link)

Ben kalın hortumun içine zincir geçirdim ve kaliteli asma kilit aldım şükür şimdiye kadar hiç çaldırmadım bisikleti

@yasirkidil
Adamlar yuzsuz bi yakınım anlatıyor eve girmeyr calışan hırsız komşuya ben burda oturuyorum anahtarı unuttum demiş kaçar gider dşye düşünme yani :)

Geri