furkanakta
Üye
- Tepki
- 10
- İsim
- Furkan
Arkadaşlar öncelikle merhabalar, size bir konu hakkında danışmak istiyorum. Bu zamana (1 yıl) kadar hep otostop ile veya uzun yollar yürüyerek seyahat ediyordum ben şehirler arası uzun rotalar gidebileceğim örneğin Likya Yolu gibi bagajları olan bir bisiklet almak istiyorum fakat ne alacağımı bulamadım Fuji Touring benim için ideal bir bisiklet anladığım kadarıyla ama o kadar bütçem yok maximum 2700TL kadar bir bütçem var 500TL sini ekipmanlara ayırdım ışık, kıyafet, kask ve bagaj eşyaları gibi.
Araştırdığım kadarı ile 2200TL civarı bir touring bisiklet bulamadım. Triban 500’ün arka bagaj delikleri vs. bir çok şeyi var Triban 500 yada 520 alıp ona arka bagaj taksam beni 700-800 km lik yollarda zor durumlarda bırakır mı çanta olarak Çok bir eşyam yok öyle zombi saldırısına hazırlanır gibi gibi hazırlanmıyorum 30-40 Litre bir çanta yeterli olur yanımda bolca iç lastik alırsam Triban 500/520 işimi görür mü? veya siz daha iyi bir bisiklet önerir misiniz?
Şimdiden Teşekkür Ederim.
Araştırdığım kadarı ile 2200TL civarı bir touring bisiklet bulamadım. Triban 500’ün arka bagaj delikleri vs. bir çok şeyi var Triban 500 yada 520 alıp ona arka bagaj taksam beni 700-800 km lik yollarda zor durumlarda bırakır mı çanta olarak Çok bir eşyam yok öyle zombi saldırısına hazırlanır gibi gibi hazırlanmıyorum 30-40 Litre bir çanta yeterli olur yanımda bolca iç lastik alırsam Triban 500/520 işimi görür mü? veya siz daha iyi bir bisiklet önerir misiniz?
Şimdiden Teşekkür Ederim.