Scudo Sports

Bisiklet önerileri

Scudo
İkinci el çok saçma bir durumda , şöyle ki ; aynı şehirde bulman lazım hem tam istediğine yakın kadro olacak , marka olacak , anlaşman lazım vs. Misal İzmir 'de bir bisitlet dükkanının sahibinden sitesindeki 2.el temiz bir ilanı için aradım , get ile taksitle alabilirim Antalya 'ya kargolar mısınız dedim hayır diyor. Bu kadar zor değil kargoya vermek ki bu bisiklet dükkanı , elinde mutlaka kutu bişeyler vardır.

O yüzden sıfır için bekliyorum ay başını , yol bisikletim var , bir tane de mtb alacağım Rock Rider ST-520 de karar kıldım. Olmadı Kron XC150

İkinci el çok saçma bir durumda , şöyle ki ; aynı şehirde bulman lazım hem tam istediğine yakın kadro olacak , marka olacak , anlaşman lazım vs. Misal İzmir 'de bir bisitlet dükkanının sahibinden sitesindeki 2.el temiz bir ilanı için aradım , get ile taksitle alabilirim Antalya 'ya kargolar mısınız dedim hayır diyor. Bu kadar zor değil kargoya vermek ki bu bisiklet dükkanı , elinde mutlaka kutu bişeyler vardır.

O yüzden sıfır için bekliyorum ay başını , yol bisikletim var , bir tane de mtb alacağım Rock Rider ST-520 de karar kıldım. Olmadı Kron XC150
Aynı sebeple bende sıfır aldım. Sen yıne antalyada belkı bulursun Kırşehir kırıkkalede hıc yok :) ankarada bıle yok olsa gıdıp alacaktım

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
Arkadaşlar Merhabalar ameliyat nedeniyle 5 Senedir 2 tekersiz yaşıyorum ve cidden çok sıkıldım eşimle beraber bisiklet almaya karar verdik. Araştırmalarım sonucunda şok oldum bisiklet fiyatları uçmuş gitmiş. Yaşımız 34 spor geçmişimiz var genellikle şehir içi hafta sonları boş günlerde uzun yol yapmak istiyoruz. Eşim 2 model beğendi fakat ikimizde karar veremedik. Aklımızda olan modelleri paylaşıyorum yardımcı olursanız çok seviniriz.
Salcano Lady Astro S Eşim için
Carraro Daytona 2725 Eşim için
Kron xc450 2020
Carraro Daytona 927
Bianchi RCX 629 2020
Sedona 820
Carraro CR022
Bütçemiz 2 bisiklet alacağımız için 6 bin başka tavsiyeleriniz olursa paylaşmanızı isteriz.
Mtb modeller bunlar hangisini tavsiye edersiniz ? Birde Yol bisikleti icimde hep bir ukte kaldi uzun yol gezileri daha rahat olur, fakat bebeğimiz var ilerde portbebek koltuğu alıp hepberaber gezmek istiyoruz yol bisikletine takılırmi ve nekadar sağlıklı olur ??? Bilgi paylaşımlarınızı 4 gözle bekliyoruz..

Arkadaşlar Merhabalar ameliyat nedeniyle 5 Senedir 2 tekersiz yaşıyorum ve cidden çok sıkıldım eşimle beraber bisiklet almaya karar verdik. Araştırmalarım sonucunda şok oldum bisiklet fiyatları uçmuş gitmiş. Yaşımız 34 spor geçmişimiz var genellikle şehir içi hafta sonları boş günlerde uzun yol yapmak istiyoruz. Eşim 2 model beğendi fakat ikimizde karar veremedik. Aklımızda olan modelleri paylaşıyorum yardımcı olursanız çok seviniriz.
Salcano Lady Astro S Eşim için
Carraro Daytona 2725 Eşim için
Kron xc450 2020
Carraro Daytona 927
Bianchi RCX 629 2020
Sedona 820
Carraro CR022
Bütçemiz 2 bisiklet alacağımız için 6 bin başka tavsiyeleriniz olursa paylaşmanızı isteriz.
Mtb modeller bunlar hangisini tavsiye edersiniz ? Birde Yol bisikleti icimde hep bir ukte kaldi uzun yol gezileri daha rahat olur, fakat bebeğimiz var ilerde portbebek koltuğu alıp hepberaber gezmek istiyoruz yol bisikletine takılırmi ve nekadar sağlıklı olur ??? Bilgi paylaşımlarınızı 4 gözle bekliyoruz..

Hocam selamlar;
Mtb den ziyade şehir bisikleti alin derim her yönden avantajli olur. Sedona 410 un erkek ve lady modelleri ideal

Hocam selamlar;
Mtb den ziyade şehir bisikleti alin derim her yönden avantajli olur. Sedona 410 un erkek ve lady modelleri ideal
Hocam şehir bisikletine mtb almadan seneler önce 1 ay zor binmiştim psikolojikmidir nedir rahat edemedim bi garip gelmişti valla

Hocam şehir bisikletine mtb almadan seneler önce 1 ay zor binmiştim psikolojikmidir nedir rahat edemedim bi garip gelmişti valla
Peki hocam siz bilirsiniz

@Budak Dağ bisikleti istiyorsanız şu olabilir;

(link)

Yalnız dağ bisikleti uzun sürüşlerde işkenceye dönüşebilir. En azından eşiniz için şehir/tur bisikletlerine bakın bence.

@Berkayugur Mosso, Bisan, Corelli markalarindan en az Claris setli gözüne hoş geleni alabilirsin.
Ben Mosso Cavalier Claris kullaniyorum memnunum.
Merhabalar. Bende Claris veya Sora düşünüyorum. Acaba arasındaki 500TL farkı vermeye değermi kararsızım ama kadro vs. aynı acaba siz Cavalier' den memnunmusunuz ? Kronik sıkıntısı vs. veya beğenmediğiniz tarafı varmıdır ? Hayatınızda Sora kullandıysanız Claris ile farkı nelerdir ? Yardımcı olursanız sevinirim. :)

@BAHADIR34 merhaba. Öncelikle Claris grupsetten çok memnunum onu belirteyim. Claris ile Sora arasinda en belirgin fark: Claris'te 8 adet ruble dişlisi bulunurken Sora'da 9 adet ruble dişlisi bulunur yani Sora ekstra 1 ruble dişlisi barındırır. Onun dışında bariz bir fark var mi dersen, yok. Ha bir de onemliyse Sora 50-60 gr daha hafif diye biliyorum.
Peki 1 adet dişli 500 TL eder mi, bence etmez.
Arada 50-100 TL fark olsaydı o zaman Sora'yi al derdim ama koskoca 500 TL değmez, cok para.

Cavalier'den memnunum. Sınıfına göre en iddialı kadro ve yine ağırlığı 10.5 kg ile fena olmayan bir ağırlıkta. Buna rağmen jantları görsel olarak bana göre cok iyi ancak bisikletin en ağır kısmı jantlar. Biraz ince profilli jant taksalardi 10 kg nin altinda olurdu 2019 Cavalier.

bisanın bir bisikletini beğendim bisan trx 8100 52 54 ve 56 boyları mevcut 175 adama 52 büyük gelir mi ?

@allegromoderato 50 size daha uygun gibi ancak 52 de olabilir ama denenmesi gerekir. Bununla birlikte bacak boyu da kadro seciminde onemli bir husus.
Denemeden almayin.

Arkadaşlar merhaba, daha önce Specialized Sirrus bisiklet ile İstanbul-Bodrum arası tur yapmıştım. Kendisi her ne kadar tur bisikleti olmasa da kahrımı çekmişti. Bu yaz için de yanıma yük almadan yol bisikletimle çıkıp daha hızlı ulaşım düşünüyordum ama kararsızım, son bir kaç haftadır da adam gibi bir tur bisikleti alayım diye kendi kendimi dürtmeye başladım. Şimdi bir kaç seçeneğim var, bu konuda yardım rica ediyorum

Fuji Touring - 5.000-6.000 TL. arası
KTM Life Lontano - 6.000 TL. civarı
VSF T77 Pinion C.1.12, rohloff, nuVinci 10.000 TL. civarı

Tur bisikleti denilince ülkemizde Fuji ilk akla gelen marka olmuş, KTM Life Lontano bisiklet hoşuma gitti fakar pek bir bilgi bulamadım. Formdan bir arkadaşta varmış o da sanırım 2017'den beri siteye girmiyor. VSF çok hoşuma gitti fakat kışları trainer ile yazlarıda fırsat bulunca tura çıkan onun dışında ufak tefek gezmede kullanan biriyim, bu yüzden o kadar para bağlamak mantıklı gelmiyor ama bir yandan da sahibinden deki ilan fotoğrafını açıp çevire çevire bakıyorum.
KTM ile formdaki arkadaşın ilk gün 100 küsür ikinci gün 200 küsür km. yol yaptığını okuyunca herhalde budur dedim ama kararsızım.. Her türlü tavsiyeye de açığım

(link)

Arkadaşlar bu bisikleti almayı düşüyorum fikirleriniz nedir acaba

(link)

Arkadaşlar bu bisikleti almayı düşüyorum fikirleriniz nedir acaba
2 senelik 12.500 lira, sıfırı zaten 16 bin lira bandında. 12.500 verene kadar üzerine biraz daha koy git sıfırını al hem bisikleti bilirsin hem bayi garantisi vs falan olur elinde.

2 senelik 12.500 lira, sıfırı zaten 16 bin lira bandında. 12.500 verene kadar üzerine biraz daha koy git sıfırını al hem bisikleti bilirsin hem bayi garantisi vs falan olur elinde.
ben de bu olayı anlayamıyorum. 1500lük bisikleti 1000 liraya alacak bir sürü müşteri çıkar da bisiklete 12.500 verecek adam zaten az bulunur, o da 2 sene kullanılmış bisiklete bakar mı? Gider azıcık daha koyar yenisini alır, pırıl pırıl. Hatta bazen 5-6 yıllık bisikletler için böyle yüksek fiyatlı ilanlar görüyorum. Merak ediyorum gerçekte kaça satılıyor bu tip bisikletler?

Herkese selam,
1 senedir Kron RF 100 kullanıyorum ama artık değiştirmek istiyorum.
Merida Speeder 40D (disk fren istemiyorum ama hoşuma giden bir model) 3500 TL ile Giant Escape RX3 3500-3900TL arasında kararsız kaldım
Önerilere açığım.

Merhabalar yeni bir bisiklet alacağım. 2000-2500 civarında gidip geldiklerim var. Bu 4'lü arasında baya kafam karıştı. 180 boyundayım 94cm bacak boyum var.
Bisikleti günlük 10-15 km kullanmak için alıyorum. Şehir içinde asfalt yolda. Yokuşlu yerler var evin oralarda. 2-3 gündür seçimimi bir türlü yapamadım. Düz maşa mı olsun yoksa kilitlemeli ön maşa mı olsun karar veremedim. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Bunların dışında da önerilerinize açığım.
mosso legarda 1927 h 2300TL (Kilitlemeli ön maşa)
Kron TX450 2150 TL (Kilitlemeli ön maşa)
Carraro Sportive 228 2500 TL (Düz maşa)
Carraro Sportive 225 2300 TL (Kilitlemeli ön maşa)

Geri