Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet önerileri

Scudo
@BugAdam Bütçem 2300TL en fazla.Birisiyle konuştum hiç bulaşma Mosso'ya Salcano'ya dedi.Kafam karıştı ne alacağım konusunda.

@SturmgeistO fiyata en iyi Mosso Cavalier 700 Sora. Beğendiğiniz model de oysa çok kafanızı karıştırmayın bayiden pazarlıkla uygun bir fiyata alın. Ek olarak b'twin triban 500 de inceleyebilirsin. İkinci el düşünürsen Triban 520 bulabilirsin.

XT1650 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@alperkayali

Bütçeniz ne kadar? Carraro 052 güzel bir bisiklet eşdeğer-ortak üretimi Bianchi SLR 600'ü de duymuş olun. Mosso Cavalier serisinde 700 Sora düşünülebilir tabi tercih size ait.

• Beğen
Tepkiler: alperkayali
@eternalsunHocam bence Mosso Legarda 1821 MDM V size çok uygun. İncelemenizi şiddetle tavsiye ederim.

@LoreatharAradığınız özellikleri yazarsaniz daha iyi yardımcı olabilirim ama öncelikle Mosso Legarda ve Sedona 400 serisini incelemenizi öneriyorum.

• Beğen
Tepkiler: Loreathar
@BurakTr22Hocam dediğim gibi bisiklet bulunur ama o kadro boyuna sahip çok az model vardır benim tavsiyem yakınınızdaki bisikletçilere ve mümkünse çevre şehirlere vs. bakmanız. Sonuçta bisiklet 1 defa alınıyor ve her yerde farklı farklı bisikletler değişik kadro boylarıyla satılıyor.

@BugAdam cok baktim bu bisiklete fiyatida uygun ama 56 kadro yok 51 kalmisti n11de malesef... 56 kadro olsaydi atlayacaktim..

Bir gozumde carraro flexi 108 de folding :) ne dersiniz?

@eternalsunEğer Mosso hoşunuza gittiyse size en yakın bayiden inceleyip satın alabilirsiniz. Onun dışında Sedona 400 serisi öneririm. Flexi fena değil çok şirin [emoji5]. Ama bence 8 vites sorun yaratır dolayısıyla Carraro Flexi 121 veya ikizkardesi Bianchi Folding 121'e bakmanizi tavsiye ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: eternalsun
@BugAdam flexi 121e baktim denedim sele cok gdride bisikletci bir sure sonra bu sele borusunu senin cusden yamultur abi dedi :) brnde daha egimsiz dahon d8 muadili 108e yoneldim

• Beğen
Tepkiler: BugAdam
@eternalsunBianchi Folding Vintage'de o bahsettiğiniz sele sorunu yoksa ona da göz atabilirsiniz. Şimdiye kadar gördüğüm en sevimli bisiklet ayriyeten çok şık [emoji56].

• Beğen
@eternalsunSele borusunun uzunluğu yeterli ama taşır mı ve katlanır bisiklette nasıl uygulanır orası muamma

• Beğen
@BugAdam benim icin en onemli konu bu, hali hazirda zaten spor yapiyorum ancak kizim 2 yasinda ve spora alismasini istiyorum bisikleti katlayip arabaya koyalim sahilde bisiklet yollarinda kullanallim istiyorum, koltuk olmazsa hic anlami kalmaz :(( koltuk takilmazsa mecburen romorka yonlenecegim ancak onunda ikinci eli yok sifirlari bisiklet parasina :)

• Beğen
@eternalsunHocam galiba arka bagaja takılan çocuk koltuklari da var ve Carraro Flexi 108 arka bagaj özelliği sunmakta. Biraz daha araştırın emin olursanız ve nasipse satın alacağınız yer de onay verirse öyle düşünebilirsiniz [emoji846].

• Beğen
@BugAdam su an n11de 1400e geliyor 8 taksitle aliniyor, bayiler 1500den asagi vermiyorlar malesef.. Yarin yine sikistiracagim bayileri, bakalim koltuk isine ok diyecekler mi :)

• Beğen
Herkese selamlar,

Düşünen olursa Merida Crosway 40D bisikletimi satıyorum. Yardımcı olabilirim taliplisine.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

@BugAdam dediğim gibi yeniyim. Özellikler hakkında da pek fikrim yok. 1000-1500 tl arası düşünüyorum. tek söyleyebileceğim kullanacağım yol bu.çine yolu.jpg

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Bütçeniz ne kadar? Carraro 052 güzel bir bisiklet eşdeğer-ortak üretimi Bianchi SLR 600'ü de duymuş olun. Mosso Cavalier serisinde 700 Sora düşünülebilir tabi tercih size ait.

Nakit olarak bisiklet + ekipman (km sayar, basit bir yol bilgisayarı tarzı bir cihaz, kask) olarak 3000. Tabii eğer güzel bir indirim yaparsa satıcı, bir miktar daha zorlayabilirim. Mosso’nun kadrosu hakkında bugün bir arkadaşım ‘kaba, hantal ve biraz ağır’ yorumunda bulundu. Daha çok endurance tarzına uygun, dedi. Carraro 042 ve 052 biraz daha agresif ama her dakika sprinte kalkacağımı sanmıyorum, Peter Sagan değilim sonuçta :) Bianchi’ler hakkında kadro kalitesinin avantajlı olmadığı dışında en ufak bir bilgim dahi yok maalesef.

İlgilendiğiniz için de ayrıca teşekkür ederim.

İzmir içinde önerdiğiniz bir satıcı/mağaza var mıdır ?

@BugAdam

@Alidemir56
Kron a yap bu dediklerini. Ne gerek var ki

• Beğen
Tepkiler: Loreathar ve Veto8
Geri