Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet önerileri

Scudo
Forumdaki herkese selamlar. Ben kendime uygun ve kaliteli bisiklet almak istiyorum. İstanbul'da okuyorum. Yazın memlekette de kullanmak istiyorum (Zonguldak). Ön bir araştırma yaptım. 3 farklı bisiklet belirledim.

1.Sedona 240
(link)

2. Kron XC100 24" M.Disk
(link)

3. Carraro Cross 424
(link)

Bu seçtiğim modeller daha çok Zonguldak'ta kullanım için uygun. Bisikletimin ciddi yokuşlar çıkabilmeli ve frenleri sağlam olmalı. Evde kardeşimin kullandığı 26" salcano hector var. Bana biraz yüksek geliyor ondan dolayı genellikle 24" bakıyorum. Yorum ve önerileriniz için teşekkür ederim.

Öncelikle Selamlar

Bende bu spora başlıyorum :) çocuklugumdan beri ilk defa bisiklet alacağım genellikle engebeli yollarda bineceğim için dağ bisikleti alacağım sanırım şehir içindede gider :D İlk dağ bisikletim olacağı için fazla bütçe ayırmadım 1000 lira civarına alabileceğim dağ bisikleti önerirmisiniz? Çok sorulmuş bir soru olduğunu düşünüyorum kusuruma bakmayın :D

Boyum 1.86

@eternalsunHayırlı olsun hocam sizin adınıza çok sevindim. Nasıl? Test sürüşü yaptınız mı? Mümkünse en kısa zamanda fotoğraflarını da görmek isterim [emoji5]

XT1650 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: eternalsun
@BugAdam bence harika cocukluguma geri dondum, cok begendim gercekten su an seytan durtuyor git decathlona 999tl ver romorku al cocukla aksam gezmeye basla diyor :) fotograflarini cekeyim yakin zamanda :)

• Beğen
Tepkiler: BugAdam
@eternalsunGeçenlerde basitçe bir aparat görmüştüm bisikletin arkasından uzun bir çubuk şeklinde, arkadaki küçük bisiklete bağlanıyor. Onu bulabilirseniz düşünebilirsiniz hem çocuğunuz da bisiklete binme zevkini tadar hem de daha uzun ömürlü olur [emoji846]. Ayriyeten römorklara çocuk belirli bir yaştan sonra binemiyormuş diye duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum.

• Beğen
@BugAdam bahsettiginiz sey trail gator :) kizin henuz bisikleti yok o yuzden romork alayim demistim, romork 25.5 kg ye kadar tasiyor su an 11kg :) omru bitince satarim diye dusunuyorum.. Cocuk koltugundan nedense korkar oldum guvenlik olayi kafami cok kurcaliyor..

• Beğen
Tepkiler: BugAdam
@eternalsunHocam bence o trailgator'u es geçmeyin, römork alıp satmak maddi olarak da zarar ettirir onun yerine kızınıza küçük bir bisiklet alabilirsiniz ileriki yıllarda da kullanma şansına sahip olur [emoji4].

• Beğen
Merhaba arkadaşlar mtb den yol bisikletine geçiş yapacağım. Aklımda iki model var: carraro race 062
Btwin ultra 900 af
İkisi de 105 set 6061 al kadro karbon maşa ağırlıklıarı hakkında pek bir bilgim yok. Btwin in malzeme kalitesi konusunda şüphelerim var. Sizce hangisini seçmeliyim?

Merhaba arkadaslar 750 tl bütçem var onerdiniz dag ve mtb bisiklet varmi 0 yani 750 liraya deycek bir bisiklet kilom 50 boy 1.65

Merhaba ben 13 yasindayim kilo 48 boy 1.65 ve 750 tlye guzel bir bisiklet almak istiyorum 0 bisiklet ariyorum nasil turlara katilirim Manavgatta yasiyorum

Manavgatta yasiyorum nasil kulube girerim boy: 1.65 kilo:48 ve yasim yetermi 750 liraya turlar icin guzel bir bisiklet ariyorum 0 olcak

herkese merhaba,

92 model,12 vites,bianchi marka bir bisiklete sahibim.çok uzun zamandır kullandığım bir bisiklet fakat 1. vites bile yokuşlarda bana yardımcı olmuyor.yürümek zorunda kalıyorum.dolayısıyla uzun mesafeli geziler yapamıyorum. vites takımlarını 18-21 olarak ayarlamak için hangi parçalar değişmelidir.ortalama maliyet ne olur.yada mevcut parçalarla daha hafif bir vites sağlanabilir mi? NOT; (parçalar orjinal olduğu için bu zamana kadar değişim yapmadım.)

Merhaba arkadaşlar eşim ile beraber Almanya'da şehir içi turlamak ve gezi için bisiklet almayı planlıyoruz toplam bütçemiz 350€. Bunun yanında amortisörlü mü yoksa normal mi almak lazım bilemedim... Şu an aklımda iki bisiklet var tavsiye eder misiniz? İşimizi görür mü? Almanya da sizin tavsiye ettiğiniz bir model var mı?

1.benim için düşündüğüm model bunu 150€ya bulabiliyorum. Aşağıdaki temsili :)
182boy 115 kilo adamı kaldırır mı bu bisiklet :)
Gerade bei #eBayKleinanzeigen gefunden. Wie findest du das?
(link)

2.esim için düşündüğüm bu. Orta göbekte amortisör olması önemli mi değil mi bilemedim.
Gerade bei #eBayKleinanzeigen gefunden. Wie findest du das?
(link)

Arkadaşlar fiyatının daha ucuz olması sebebiyle aradım fakat bulamadım nerden bulabilirim var mıdır hala satan bu ürünleri?

ya da önereceğiniz 1300-1500 arası bisiklet var mı ?

Merhaba arkadaşlar. Foruma yeni kayıt oldum. Ve bir kaç model beğendim. Yarın bakmaya gitmeden önce sormak istedim.
Eşimle birlikte veya yalnız şehir içinde kullanabileceğim bir bisiklet bakıyorum. Dağ bayır gezmeyi düşünmüyorum. Biraz hızlı kullanmayı sevdiğim için daha çok hidrolik fren baktım ama v fren yeterli gibi.
Kron TX300 HD 1450 tl fiyat aldım. 2018 model
Kron TX150 HD 1200 tl fiyat aldım. 2018 model
Kron TX150 V 1000 tl fiyat aldım. 2018 model
Mosso Legarda 1824 MSM H 1420 tl fiyat aldım. 2018 model
Mosso Legarda 1821 MDM V 985tl fiyat aldım. 2018 model

Bu modeller arasında çok kararsız kaldım. Carraro ve salcano'dan vazgeçtim açıkçası. En çokta tx300 düşünüyorum. Arka vites ve vites kolu 2018 modelde acera olması beni cezbetti. Ön vitesler ise tourney. Mosso 1824 ise ön arka vites ve vites kolu altus. Fiyatları neredeyse birbirlerine yakın. Burada işin içine maşa garanti sağlamlık ve lastik gibi ekstra durumlar giriyor. Çok kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim.

@GGuler mossoyu alın diyeceklerdir kron alıcaksanız dağ bisikleti alırdınız ama o olamayacağı için mossoya yönelin

@GGuler Seçenekler arasında tercihim bu olurdu: Mosso Legarda 1821 MDM V

@GGulerMosso 1821 mdm v alin bence.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba arkadaşlar,
Uzun zaman süren rahatsızlıklar sonucu bisiklet binemedim. Eski bisikletimi de satmıştım bu nedenle. Şimdi yeniden dönüyorum sahalara :)
Birincisi; kendim için Carraro 702 Grande Erkek şehir bisikleti düşündüm. Fiyat-performans olarak başka tavsiyeniz olur mu?
İkincisi; kız arkadaşıma da bir bisiklet almak istiyoruz. Bisiklette kadın bisikleti-erkek bisikleti ayrımı sahiden çok fark yaratıyor mu? Yoksa ona da aynı bisikletten alabilir miyiz?

Ben 15 yaşında kısa boylu bir bisikletçiyim btwin triban 100 önerirmisiniz genelde asfaltta ara sıra toprak süreceğim hız odaklı değilim çok yokuş çıkacağım bu bisiklet uygun değilse başka bir öneri yaparmısınız bu fiyat aralığında

Önerileriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Aklımda bir şeyler daha fazla netleşmiş oldu

Geri