Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet önerileri

Butcem dusuk ve yeni basliyorum, sizce bu iki bisikletten hangisini almayliyim yada benzer fiyatlara farkli bir onerinizde var mi
boyum 1.83

Salcano NG (numaralari anlamiyorum her hangi biri artik) 26 jant kadro boyu 18

Kron xc100 2018 model yaziyor, 26 yada 27,5 jant ve kadro boyu 18 veya 20

Bu bisikletler aradigim bisiklet tipini yansitiyordur heralde, onerilerinizide kabul ederim.

Scudo
@mariokaldato abi çoktan bulaştım valla :)
letgo da 20₺ ye peugeout mosaique hurda ayarında bisiklet gördüm direk gidip aldım:)
-
Abi bugün kadroyu soydum
yarın yakıp boyasını söküp diğer gün boyamayı planlıyorum
Abi senin gibi deneyimli profesyonel bir ustayı yakalamışken izninle bir kaç amatör sorularımı sormak istiyorum :)
1- Abi benim kadro kulağım varmı-yoksa bu şey takılabilen birşeymi ve buna takılırmı?18A67EEE-33A3-4F93-9121-1CEF08E950F3.jpeg
2-Abi rublem vidalımı?239C0B98-7C5B-4803-9690-0E4D672D1B23.jpeg
3-Abi sele borusu alıcam ama neye göre/nasıl alıcam bilmiyorum bunu nasıl alabilirim1EE5C929-1ADC-4F4D-B570-4EEA081A1A7B.jpeg
Ve abi şu malzemeleri almayı düşünüyorum,
Birbirleriyle uyum sağlarmı düşüncelerin nedir?
maryo abim seni biraz yordum kusura bakma :) vereceğin cevaplar için şimdiden çok TEŞEKKÜR ederim.

6285A3EF-AE34-4DFE-BABD-5317149A5ECA.jpeg

-------------------------------
2F133AF9-5325-442F-A0F2-7EA07F11BFBB.jpeg

------------------------------

85543667-970D-413F-8EF0-519098B5376C.jpeg

-------------------------------
EAF4C047-D7EB-4A7F-B38B-7EA616709E2C.jpeg

------------------------------
61E997A7-F769-4BD1-93ED-18D222A4EB56.jpeg

@alperkayali

Nakit olarak bisiklet + ekipman (km sayar, basit bir yol bilgisayarı tarzı bir cihaz, kask) olarak 3000. Tabii eğer güzel bir indirim yaparsa satıcı, bir miktar daha zorlayabilirim. Mosso’nun kadrosu hakkında bugün bir arkadaşım ‘kaba, hantal ve biraz ağır’ yorumunda bulundu. Daha çok endurance tarzına uygun, dedi. Carraro 042 ve 052 biraz daha agresif ama her dakika sprinte kalkacağımı sanmıyorum, Peter Sagan değilim sonuçta :) Bianchi’ler hakkında kadro kalitesinin avantajlı olmadığı dışında en ufak bir bilgim dahi yok maalesef.

İlgilendiğiniz için de ayrıca teşekkür ederim.

İzmir içinde önerdiğiniz bir satıcı/mağaza var mıdır ?

@BugAdamEvet, Mosso Cavalier, Carraro CR Race'den neredeyse 1 kg daha ağır. Ama aksine, alın borusu daha uzun ve oturuş pozisyonu Mossoya göre daha rahat. Mosso agresif bir yapıya sahip. Bu arada İzmir'de mağaza bilmiyorum ama örneğin Mosso'da karar kilarsaniz Mossonun sitesinden, Bianchi veya Carraroda karar kilarsaniz Accell bisikletin sitesinden bayilere ulaşabilirsiniz.

XT1650 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@LoreatharTamam, yukarıda belirttiğim modeller uygundur. Düz maşa tercih edebilirsiniz.

@BugAdam Valla çok çok teşekkür ederim. sedona 410 yada mosso legarda 1821 mdm v alacağım sanırım. tek korkum sabit maşa olduğu için bu yollarda sıkıntı çıkmasıydı. Baya rahatlatdınız beni. İyi akşamlar.

@LoreatharRica ederim, iyi akşamlar.
Şahsen bazen şehiriçindeki buna benzer yollarda sürme durumum oluyor, bir amortisörlü maşaya sahip bisikletle ile bir de sabit maşaya sahip bisikletle geçiyorum, arada çok bir fark hissetmedim, bende sorun olmadı. [emoji846]

@edikeyHocam dağ bisikleti düşünmenizdeki neden yolların çok bozuk olması mı? Eğer yol kalitesi kötü değilse dağ bisikleti düşünmemenizi tavsiye ederim. İsterseniz siz bana kullanım alanlarınızdan ve tam olarak bütçenizden bahsedin, ben de ona göre tavsiyelerde bulunayım.

@BugAdam

Oldukca yeniyim hocam istanbuldayim yollar iyiden ortaya degisiyor ama ben genelde kaldirimlardan ormandan falanda cok geciyorum hep yollara bagli kalmiyorum bisikletim yuzunden gidecegim yollarin kisitlanmasi dusuncesi hos gelmiyor biraz arastirdim cift amortisorun sikintilarini yavasligini agirligi falan ogrendim yinede onde bir amortisor olsun istedim. aradigim bisiklet dag bisikletleri kadar hiz konusunda sikintili olmasin ama biraz daha dayanikli olsun istiyorum. Belki dayaniklilik olayinda cok paranoyakimdir bilmiyorum, tecrubesizim. Tabi butcem dusuk o yuzden sikintiliyim sanirim.

butcem olarak 1100e falanda cikabilirim n11de her seye 3 gunluk bi yuzde on indirimi varmis ora sayesinde belki biraz daha yukari bir seyi ucuzlatabilirim.

simdiden tesekkurler

edit: hocam Mosso Legarda 1821 msm v sizce uygun mudur bana?

@Alidemir56

Kolay gelsin abisi ;
Bisikletin butun hali yok mu?

Rublen vidali evet , sele borusunu bir tornaciya goturup kumpasla ölçturebilirsin .
O bisiklet hakkknda bir fikrim yok kadro kulagi olmayan modellerden de olabilir.
Goggle dan bu bisikleti arastirip detaylarini ogrenebilirsin

@mariokaldato teşekkür ederim abi cevabın için google da bulamadım ne yazık ki hiç bi özelliğini :/

Tam hali;
B3C01768-9C3F-468F-9E29-A1151A3263EB.jpeg 82290F87-FB3A-4E34-808F-92C85566E34A.jpeg

Umarim ugrasmana dger

• Beğen
Tepkiler: redcat1.6slx
@Alidemir56
Bu konuda konusmayalim. Cunku basliga uygun degil. Ozelden yazabilirsin. 7 li yada 8 li sistem rahatca olur. Komple bi zimparalayip 1000 numara su zimparasiyla tekrar boyatabilirsin. Sanayii de toz boya yapan bi firmaya rica edersen boyarlar uygun fiyata ama onlarin renk seceneklerinden birini secmelisin.
Once boya sokucyu komple firca ile surup spatula ve tel firca ile temizleyip 1000 numara su zmparasiyla metali tamamen ortaya cikana kadar temizleyceksin
Su ile yapicaksin zimparayi unutma. Islatip zimparalayacaksin. Benim bi kac konumda isledim bu konulari

Kolay gelsin

Bisikletinde bu abisi ben netten tonla buldum
5br9hqxh11306.jpg

Sele borusu olcun 26.2 ise bana haber ver. Bende var bi tane yedek

@mariokaldato abi bisikletçim kadroyu yakmamı önerdi. Hem daha sağlıklı hemde daha kolay olur dedi o yüzden yakmayı düşünüyorum, soğuduktan sonra su zımparası ile zımpara atıcam. Sonra da fırın boyaya götürcem inşallah

Abi ben jantlarıda boyatmak istiyorum onu da boyaya hazır hala getirmek için ateşe atıp zımparamı atmalıyım?.

Birde abi, en ekonomik ürünleri seçerek sıfırdan bir sepet oluşturdum(lastik-pedal-ruble-aynakol-vites sistemi-frensist.-gidon-maşa full bütün temel parçalar ile 400₺ yi buluyor sence değer mi?

@Alidemir56
Deger mi degmez mi bilemem ama sana ait ozel bisey olur keyifle biner kiymet bilirsin. Jant boyanmaz hic ugrasma sadece temizle. Guzel olursa ona ozel jant stickeri yaptirabilirsin. Bence sifir parcalar alma facebook ikinci el yada sahibinden uzerinden temiz parcalar bulursun ucuza

• Beğen
Tepkiler: redcat1.6slx
Mosso legarde 1821 mdv Yaklaşık 1 ay önce aldım görüntüsü çok güzel.ama keşke 9 lu alsaydım diye düşünmüyor değilim. 7 li rubleye 9 lu takılabilir mi arkadaşlar. Olursa da tavsiye eder misiniz.

@yigitbrs
Benim boyum 1.78 bende 51 boy aldım. Alırken de satıcı bana bu sana tam dedi. Kakaladı bana o zaman. Gerçi sürerken hiç büyük gibi gelmiyor.rahat bir kullanımı var.

@eternalsun

Kızınız kaç yaşında? Eğer pedal çevirebilecek gibiyse, Römork uzun süre kullanılamayabilir, çocuklar çabuk büyüyor. Ben zamanında kızımla gezmek için trailgator diye bir alet almıştım decathlondan. Çok pratik bir şeydi, tavsiye ederim. Epey de ucuza malolmuştu, onu iki yıl falan kullanmıştık, sonra zaten kendi öğrendi. Benzer bir şey kullanırsanız o da bisiklete binmekten zevk alabilir.

herkese selamlar. benim şu an da Salcano Hector 26S V bir mtb bisikletim var. bunu ilk aldığımda bir sorunu yoktu fakat kilomdan dolayı varsayıyorum akord ayarı çok bozuldu ve ben bunu neredeyse 1 yıl boyunca fark etmeden kullandım. daha sonra bisiklete yeni jant aldım fakat bu da yamuk gitmeye başladı. daha sonra yeni bisiklet almaya karar verdim. istediğim tür şehir bisikleti fakat korktuğum tek nokta ''akord ayarının bozulma sorunu'' Boyum 1.75 Kilom 90-100 arası. sizce şehir bisikleti alsam akord ayarı çok çabuk bozulur mu?
bu arada baktığım modeller:

Sedona 410
Kron TX100
Salcano City Fun 70

Sorularımı yanıtlarsanız sevinirim

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@besyoboraİkinci elde temiz 1827 bulmaya çalışabilirsin, eğer ki denk gelirse şu ankini satıp ona geçebilirsin.

Geri