Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet önerileri

@uussff
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.

Aklima takılan bir kaç konu hakkında da beni aydınlatabilirseniz çok memnun olurum.

Uzun ve dik yokuşlar da nasil olur ve birde kullandığım aracın sınırlarını zorlamayı severim. Asfaltta olsa bazi yerlerde çukurlar veya kaldırımlar mevcut. Dayanıklılık bakımından çok dikkatli kullanmam gerekirmi?
 
Scudo
@flashsel
Dostum
Sedona 410 yada 420
Salcano city fun
Carraro sportife
Mosso legarda
Gbi modeller rahatca isini gorur

@flashsel
Selam o sizin fiziksel kondusyonunuzla alakali bir durum arkadasim. Ne kadar kondusyon okadar rampa demek. Bisikletinde bu rampalari daha iyi cikmasi icin arka dislileri buyuturler genelde. Ama alacaginiz modelin arka disli oranlarina bakarsaniz eger 11-32 gbi bseyse gerekde yok
 
@korayhan16 beklentilerine baktığımızda önerilen üç model de olur bence.kron tx150 de karar kılırsan aldığın son fiyatı söyle dostum,ben de senin için Kron bayisi arkadaşımdan fiyat alayım.
 
  • Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@vanhelcing
kardeşim burda bir çok arkadaşa yardımcı olmaya çalışıyorum. Alıntıyı yaptığım yorum üzerinden yaparsan sevinirim. Hangisi olduğunu bilmiyorum ama galiba 1821 üstünden soruyorsun. zaten normal fiyatı 1000 bisiklet pazarlık ile çok rahat 900e alınır. Ki Ankarada bir arkadaşımız 900TL ye aldı.

@Bisikletli76
fiyat nedir?
 
  • Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Anıl Erdoğan
Yurt dışında yaşıyorum yaklaşık 500 euro.

Ama sıfır bisiklet.
 
@korayhan16
sabit maşalı bisikletere bakın çoğunluk la şehir içinde kullanacaksınız çünkü. Ör: carraro 324, mosso legarde 1821, kron spx450 gibi.
Önceki msjlarıma bakın sabit maşa ile amartisörü farkını çok yazdık.
HD Disk frenler muhakkak vlerden iyidir. Ancak bakımı illa ustanın yapması gerekir veya HD frenlerden anlamanız lazım. Vler herkesin bakımını yapabileceği basit pratik frenlerdir.

@Bisikletli76 şimdi yurt dışından yaşadığın için oranın fiyatlarını çok iyi bilmiyorum kardeşim. Ama hazır yurt dışında yaşıyorsan bence Canyon ve Cube markalarına da bakmanı tavsiye ederim.
 
@Anıl Erdoğan
Tamam hocam bakayım peki eğer bu bisikleti beğenirmsem sizce 2015 model olmasi sıkıntı mı ?
 
@Bisikletli76 3 yıllık bekleyen bir bisiklet. Ben sizin yerinizde olsam hele birde yurt dışında isem 2018 veya 2017 model bisiklet seçerdim.
 
@Devilsbutcher plastik ve lastik grubunun bir ömrü vardır. Fabrikaların bu gruplara genelde ömürlerine 5 yıldan fazla vermezler. Aynı şey Otomobil firmalarındada geçerlidir. Lastik ve plastik esnek aksamların ömrü 7yıldır. Bu ömür bu yıllardan sonra kullanılamayacağı anlamına gelmiyor. Ancak ilk günkü esnekliği koruyamayacağı için bu ömür verilir.
2015 model bisikletin üstün bekleyen 3 yıllık hava basılmamış lastikler var. Hiçbir harekete maruz kalmayan amartisör yağ lastikleri var.. Vites telleri , Fren hidrolğinin yağı vs vs... bunların hep bakılıp kontrolden geçmesi gerek. Bekleyen bisiklet eskir diye bir cümle var İşte o cümle bundan dolayı gelmekte...
Birde arkadaşımızın imkanı varken niye bekleyen bisiklet alsın
 
@Anıl Erdoğan
Defalarca yaziyoruz , nedenlerini siraliyoruz ama sinir bozucu bir sekilde ayni sorular sanki hc okunmamis gibi tekrar soruluyor . cok sinir bozucu durum. Insanlar usengecken biz neden bi taraflarimizi yirtalim ?
 
@mariokaldato Hay yaşa Cumhur abi ya. Yani senle ikimizi yakında amartisör düşmanı yapacaklar valla her yere yazmaktan:D
 
  • Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@mariokaldato Ben de en çok şuna sinir oluyorum. Adam bir soru soruyor. Cevap alana kadar ya da biri tersleyene kadar kendi mesajından alıp yapıp duruyor ''yok mu sorumu cevaplaya'' gibisinden. Sanki babalarının maaşlı elemanı burda, her soruyu anında cevaplayacak.
 
@Fixie Cem
O degilde birisi uzun uzun yazmisti nasil bisey istedigine dair. Ben adama en kral makinayi buldum ozelden detaylica yazdim. Yardimci olmak icin çirpindim resmen , en az yarim sayfa dil döktüm. Karsi taraftan gelen yanit "_ sagol."

Gozlerime inanamadim :D ondan sonra mariyo soyle boyle :D
 
Siniri çabuk bozulan arkadaşlar insanlar buralara biseyler öğrenmek için başvuruyor bende dün ilk defa gece yarisina yakın bir saatte üye olup 12 13 sayfalık formu dikkatli okumadan bir yorumda bulundum ve insanca yardım talep ettim daha önceden kuyruk acısı olanlar başkasına kızıp acısını bizden çıkarmaya kalkıyorlar yazık sizin gibi forumcular olmaz olsun bu iş sabır işi insanları terslemeden güzelce arkadaşım aradigin konu falanca başlık altında orayı okuyup bilgi alabirsin diyebirsiniz. burda boş boş ona sınır oluyorum buna kızıyorum demeye üşenmeyenler bir soruya adam gibi cevap vermeye üşeniyor sizi Allah'a havale ediyorum. bu mesajı yazıp ortaliga mesaj kalabaligi yaptığım icin diğer değerli forumdaslarimdan özür diliyorum. Anıl kardeşim Allah senden ve senin gibilerden razı olsun kalın sağlıcakla bir daha cevap yazmayacağım istediğiniz kadar kopyalayıp laf salatalığı yapabilirsiniz sizi gidi kızgınlar sizi...
 
  • Beğen
Tepkiler: Devilsbutcher
@korayhan16
Cok haklisin hemserim.
 
@korayhan16 Bu iş sabır işiyse zırt pırt başlığı yukarı taşımak için saçma sapan yorumlar yazmayacak adam, sabırla cevabını bekleyecek.
 
@korayhan16 Hemserim kiziyorsun ama basitce dusunursen senin sirtindan paralar kazanan bankalari bile arayinca uzun sure seni bekletiyorlar
Oysa burda kimse maaşli danisman degil.

Cevabi olmayan sorular parametresi:
"_ s.a 800 lira butcem var ne almaliyim?"

"Hd fren mi alayim V fren mi?"
"_ su , şu modelleri begendim karsilastirir misiniz?
Vs vs forumda binlerce bilgi, inceleme tavsiye yazan degerli arkadaslar var. Bari onlarin emeklerine karsi daha sakin olun
 
Geri