Scudo Sports

Bisiklet önerileri

@Hmz Disk fren olmasa da olur derseniz; 'Focus Crater Lake' tam size göre.

Geotech'in Cx-5'ini düşünebilirsiniz.

Giant Roam 2.

KTM Life Track.

Lapierre Cross 300.

Merida Crossway 20 veya 100.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
@BugAdam hepsini inceliyorum şimdi, vakit ayırıp yardımcı olduğun için teşekkür ederim.

@BugAdam Giant Roam 2 çok kafama yattı. Kısmet olursa yarın bayileri gezip karar verdiğimi almak istiyorum. Peki Mosso 770tb3 smd deore hakkında bir bilgin varmı? İyimidir? Mosso kadro olarak felan nasıldır? Salcano gibi kötünün iyi mi yoksa gerçekten iyi mi:)

• Beğen
Tepkiler: BugAdam
@Hmz

İyi gibi ama sanki biraz pahalı mosso için. Ayrıca ben deoresini satışta göremedim en azından internet üzerinde böyle. Acera vites sistemine sahip olanı satışta.

• Beğen
Tepkiler: yokgibi
@ygtemre
Hangi bsiklet dostum ? Forumda falci opsiyonumuz yok su an icin. Model marka ve kadro boyu bilgileri soyle ki baksin insanlar :)

Merhaba arkadaslar. Biz esimle amator olarak sahilde, ormanda vs. Gezinti yapmak icin 1 kadin 1 erkek 400-800 tl arasi, veya bu civarlarda, mumkun oldukca hafif ve uzun yillar isimizi gorecek bisiklet tavsiyesi istiyoruz. Özelliklerinden pek anladigimiz soylenemez o yuzden tavsiye almak.istedik. Simdiden tesekkurler. =)

• Beğen
@uussff teşekkürler.
Sedona alırsam bütçem zorlanıyor, ekipmanlara para kalmıyor:)
Mosso alsam o da uzun yıllar sürülmez mi?
Sürülsün bence lütfen :)

@HmzDaha 2 ay once 2700 civari listesi vardi, 2400 e taksitli aliniyordu.. Ne kadar zamlanmis, sasirdim gercekten.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
@yokgibiBence carraro 227 bakin hocam, yada eski kurdan veren olursa 230. Sedona baya zamlanmis son 2 ayda.

• Beğen
@uussff
Karıştı sanırım
Benim toplam bütçem 1300 civarında:l

Böyle olunca da taksitli alasım geliyor. Acaba sirkeci'deki bisikletçilerde taksit durumu nasıl oluyor?
Daha önce bisiklet alışverişi yapmadım da

Arkadaslar 2.el yol bisikleti düşünüyorum. Elimde aşağıdaki detaylı fotolar var .Sizce özellikle janttaki sürtünme izleri sizce ne derece bir sorudur ? Sizce frenlemede problem olur mu ? Lastik de biraz yıpranmış gibi sanki ne dersiniz ?

crr1.jpg
crr2.jpg

@Revolutions O bisikletin pahası üzerindeki sette yatıyor. Üzerindeki jantlar ve lastikler zaten oldukça ucuz ve işe yaramaz. Fiyatı uygunsa janta takılmayın ve jantla lastiği sonra yükseltmeye bakın.

• Beğen
@yokgibi

Evet kusura bakmayin karismis.
Mosso 1821mdm v de kullanılır neden kullanilmasin. 12kg civari v fren duz masa bisiklet. Sedona 1 tik daha iyi donanima sahip olduğu icin tavsiye ettim. 1079tl idi mosso nun listesi forumda 900 950 ye nakit alanlar olmustu ama kur artisindan sonraki guncel fiyatini bilmiyorum. kredi kartina olur mantiken.

• Beğen
@uussff estağfurullah. Cevap vermen yeter teşekkür ederim .

1821 mdm v'yi nakitle 1000 tl civarına alabilirim sanıyorum.
Sirkeci'de 1300 civarında tüm markaların normal kompanentli giriş seviyesi bisikletleri, ama benim gözüm de sedona 410'da kaldı o yüzden karar veremedim arada kaldım.
Taksiktle 410 alasım da var şimdi :l

Sedonayı da sirkeci'de canlı canlı göremedim. İstanbul avrupa yakasından konum atabilecek varsa iyi olur. Şimdiden teşekkürler

iyi geceler foruma yeni üye oldum, tecrübelilerin tavsiyelerine ihtiyacım var.
yaşını yeni doldurmuş bi bebeğim var. bisiklet ve bebek koltuğu alıp evimin yakınlarında oğlumla vakit geçirmek istiyorum ama bisiklet seçmek tahmin ettiğimden daha zormuş özellikle kesenin ağzını çok da açamayınca. bisiklet terimlerini çok bilmiyorum bugün decathlon'un sitesinde hibrit bisiklet tabirini gördüm araştırdım ama aydınlatılmaya ihtiyacım var. istanbul başakşehirde oturuyorum burda bisiklet yolları var ama onun dışında ormanlık alanlarda da kullanmak isterim. sanırım bu hibritler yol ve dağ bisikleti arası melez modellermiş. çelik kadro pek tavsiye edilmiyo sanırım ama baktığım modeller hep çelik kadro. riverside 100 hibrit b'twin model 650 lira. bagaj ve bebek koltuğu alıp masrafım 300-400 lira daha artacağı için çok pahalı bi model bakmak istemiyorum. bisiklette vites olayını hiç bilmiyorum. okuduklarım sonrası 21 vites alırım diyodum ama bu modeller 6 - 7 vites. hibrit olmasıyla mı alakalı. şehir içinde çocukla kullanmak için bu model gereksiz mi olur ve çelik kadro ağır mı olur. piyasayı bilenler öneride bulunabilir mi başka hangi modellere bakmalıyım? şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için:hhhhhh:

• Beğen
Selamlar. Mosso legarda 1821 mdm v ile sedona 410 arasında kalmıştım, sedonada karar kıldım.
Borç harç bi şekilde alacam bisikleti.
Aklım kalacağını alırım daha iyi. Kaskımı da alırım yanında. Eldiven tamir takımı vs yi de yavaş yavaş dizerim artık.
Şimdi de satıcı tavsiyesi istiyorum :)
Tecrübesiz olmak böyle bi şey ;)

• Beğen
Tepkiler: BugAdam
@yokgibi

Hocam sirkeci asli bisiklete gidip alabilirsin, eger sana daha yakin ise yenikoy sedona concept te kendilerine ait. Asli bisiklet sedonanin ureticisi zaten. Canli gormek istersen 2 magazayida gitmeden bir ara, hangisinde kurulu var ise oraya yonelmende fayda var.
Simdiden guzel gunlerde kullanman dilegiyle.

• Beğen
@BugAdam ilgin ve alakan için tekrar teşekkür ederim. Bugün internetten bulduğum 2017 model Giant Roam 2 yi aldım. Bisiklet 2. el fakat fotoğraflarda da görüldüğü gibi sıfırdan farkı yok. Yardımcı olan, fikirlerini ve görüşlerini esirgemeyen arkadaşlara tekrar teşekkür ederim. İyi forumlar.

Dosyalar

• 1FE7F635-D7C2-4A4D-B729-D5D9F7BCC1DC.jpeg
    1FE7F635-D7C2-4A4D-B729-D5D9F7BCC1DC.jpeg
    206,1 KB · Okunma: 36
  • 469F386D-C9BF-40E0-BEF9-47402AB924B3.jpeg
    469F386D-C9BF-40E0-BEF9-47402AB924B3.jpeg
    183,3 KB · Okunma: 29
  • 8591BBBA-A08F-4C7C-BF4B-2FDF52033C49.jpeg
    8591BBBA-A08F-4C7C-BF4B-2FDF52033C49.jpeg
    189,6 KB · Okunma: 29
  • Beğen
Tepkiler: yokgibi ve BugAdam
@Hmz

Gerçekten çok güzel görünüyor. Hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullanın. :harika::srnsml:

• Beğen
Arkadaslar herkese selam...
Umit magnetic 28 yol bisikletimi yaris bisikletine cevirmek istiyorum.hangi masa ve gidon tirunu tercih etmeliyim.

Dosyalar

• Screenshot_2018-07-12-18-34-23.png
    Screenshot_2018-07-12-18-34-23.png
    19,8 KB · Okunma: 16
merhaba
Yeni bir bisiklet kullanıcısı olmaya karar verdim .
Ve konu başlığındaki bisikleti yarın almayı planlıyorum
Şehir bisikleti ve rahat kullanım istiyorum
Bana bu bisiklet ve marka hakkında bilgi verirseniz çok memnun kalırım .
Bu modelin birde biraz daha kalın tekerlekli olan 2017 hydo modeli var

Geri