Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet önerileri

Merhabalar, elimde Kron Tourer var. Yaklaşık 900-1k ederi var,

Bunu satıp, 300-400 arası temiz,eski bir şehir bisikleri alıp kalan 600₺ ile
2.el Kelebek gidon -2.el vites sistemi
- sele -2.el jant
Boya durumu kötüyse fırın boya
Yaptırıp restore etmek istiyorum

Kendime özel bir şey olmasını istiyorum, aranıyor da olabilirim:)

Düşünceleriniz nelerdir :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
Arkadaşlarım Merhaba,

katlanabilir bisiklet+romork alarak kızımla sahil şeridinde ve bisiklet yollarında gezinti yapmak istiyoruz, bana önerebileceğiniz modeller neler? bisiklet için bütçem 1250-1300 arası, römorklar fena pahalı ama bu alanda da önerinize ihtiyacım var..

forumdan okuduğum kadarıyla Kron FD500 alan çok arkadaşım var, Carraro'nun Flexi serileri var, kızım henüz küçük bu nedenle bisikletin benim için pratik olması lazım.. önerilerinize ve bilgi desteğinize ihtiyacım var.

Arjadaslar merhaba acilen bir bisiklet gostetmrk istiyorum 290 euro fiyati ozelliklerine gore kac eder yazar misiniz iki saay içinde alacağım veya almayacağım cok tesekkur ediyorum.

Descriptions ve specifications kısmından inceleyebilirsiniz.

(link)

Yurtdisindan gidip mağazadan alacağım ederi nedir tr de hangi model bike a denktir bilen aydınlatsın lütfen

Arkadaşlar Öncelikle Selamun Aleyküm Antalya'da Yaşıyorum. 1300 TL Fiyat Bandında Bir Bisiklet Arıyorum Ve Bisiklet Hakkında Bilgim De Var. Baya Bir Araştırma Yaptım Bu Fiyat İçin. Topladığım Sonuçlar ''Mosso Legarda 1824 MsM V'' ve ''B'twin Triban 100 ( 2018 )'' Arasında Beni Kararsız Bıraktı. Biliyorum Ayrı Tür Bisikletler Ama İkisi De Benim Konumum İçin Uygun Hem Hibrit Kullanabilirim Hem de Yol/Yarış. Amacım Biraz Hızlı Gitsin Biraz Da Güzel Yol Yapsın Sıkıntısız Gitsin Kafi. Sizin De Bu Fiyat Bandında Bildiğiniz Güzel Bisiklet Varsa Önerebilirsiniz. Sizin Bu Bisikletler Hakkında Görüşlerinizi Ve Bana Tavsiyelerinizi Yorumda Belirtirseniz Çok Sevinirim. Şimdiden Hepinize Teşekkürler. Hayırlı Günler Dilerim. :)
Mosso Legarda 1824 MsM V: (link)
B'twin Triban 100: (link)

Dosyalar

• legarda-1824-msm-v-kirmizi-copy_GueBe_640x383.jpg
    legarda-1824-msm-v-kirmizi-copy_GueBe_640x383.jpg
    54 KB · Okunma: 9
  • indir.jpg
    indir.jpg
    7,1 KB · Okunma: 9
aslında başlık her şeyi anlatıyor ama biraz açıkliğim benim bi dağ bisikletinm var big627 ama şehirler arası gibi yollar içinde bi bisiklet istiyorum uygun sizce hangi türü almalıyım bide neden şimdiden teşekkürler

Merhaba arkadaşlar tanıdığım bir dostuma bisiklet seçiyoruz ama 2.05 boyunda olduğu için kaç kadro bisiklet aldak bilemedik önerdiğiniz bisiklet var mı bütçe 2.000 - 2.500 tl olabilir fazlası zor

Önerisi olan yok mu up

Özellikler
  • Jant Ebatı27,5”
  • Vites Sayısı 27 Vites
  • Kadro ALÜMİNYUM 1.1/8″
  • Ön Vites Shimano Alivio M430
  • Arka Dişli SHIMANO ALIVIO M430 44X32X22T
  • Vites Kolu SHIMANO ALTUS M370 3X9
  • Model Yılı2018
  • (4 ay kullandim )images (10).jpeg images (10).jpeg

Arkadaşlar yeni bisiklrb alıcam triban 500 ve kron RC 1000 arasında kaldım bı öneriniz varmı veya o fiyatlarda daha iyisi varmı acaba yorumlarınızı bekliyorum

@BurakTr22 Şuan 0 Almak İçin 17 Kasası Ne Kadar Uygun Bilmiyorum Pek Bulunmaz 2. Ellere De Hiç Güvenemiyorum Ama Aradaki Farklar Sadece Komponent İse Tercih Edebilirim. Teşekkür Ederim. :)

Merhaba boyum yaklaşık 1.70 ve 14 yaşındayım.Bende artık bisiklet kullanmayı düşünüyorum.Gerçekten içimde çok büyük bir heves var.Ve bütçem çok fazla değil.Bazı bisikletlere baktım.Ve şehirde süreceğim.
1-(link)
2-(link)
3-(link)
Görünüşleri hoşuma gitti.Özelliklede 3.sü.Sizin görüşleriniz çok önemli.Bütçem şuanda 400-600 arası.

3000tl bütçem var yol bisikleti almak istiyorum ne önerirsiniz bisikletcim biraz daha para ekle salcano xrs035 tiagra al diyor ama hiç kullanan birini bulamadım şidmdiden teşekkürler

@fiercesteel

Öncelikle aradığın özellikleri belirlemelisin. Örneğin çift amortisöru zamanının çoğunu arazide geçirmeyeceksen düşünme. Eğer şehir içi yollarda sureceksen ve yolların kalitesi fena değilse düz maşa tercih etmelisin çünkü ağırlıktan 2 kg civarı tasarruf edersin ve düz maşa uyguladığın kuvveti yola daha iyi yansıtır. Ama yok, çok önemli değil rahat olsun ben pek fazla onemsemem öyle şeyleri dersen sadece ön amortisöre sahip bisiklet modellerini incele. Bilindik markalardan da şaşma derim.

XT1650 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben 115 kilo ve 1.80 boyum var eskiden kullandığım bisiklet küçük geldi uygun fiyatli bisiklet lazım.

normal yolda kullanacağım

115 kilodayım 1.80 boyum var uygun bisiklet arıyorum sıfır tavsiyede bulunurmusunuz

@metin0012Bütçen nedir acaba? Ve yol bisikleti mi bakıyorsun? Eğer yollar iyi gibiyse yol bisikleti düşün derim

@BugAdam Abi ilk bisikletim olduğu için hani şuan aradığım bir özellik yok.Biraz araştırma yaptım.Dağda bayırda olmadıkça amortisöre gerek yokmuş.Şehir içinde süreceğim rahat bir bisiklet istiyorum.Kendimi bu sporda geliştirmek istiyorum.

@fiercesteelSalcano City serisinin modellerine, Corelli'nin Speedo ve Trivor serilerine, Carraro Sportive 220'ye, Bianchi Touring 421'e ve Kron Tx100-V'ye bakmanı tavsiye ederim. Hem seni üzmez hem de yıllarca endişe etmeden kullanabilirsin. Hepsi ideal birer bisiklettir.

@BugAdam kron için kötü diyolar abi.

Geri