Herkese merhaba, selamlar, saygılar...
Arkadaşlar ben 5ay önce sigarayı, 3 yıl önce alkolü bıraktım (darısı başınıza), 2 aydır önce spora başladım. Çocukluğumdaki enerjiye ve zihinsel konfora yaklaşmak için çabalıyorum. E sağlam kaga sağlam vücutta olur. Fitness bir yana kondüsyon ve arınma/özgürlük hissi için, geleceğimi gördüm ve bisiklet sürmeye karar verdim.
Bisiklet seçimimde lütfen yardım edin.
(Marka, model, ebat, ağırlık)
taktımmi mı günlerimi haflarımı harcar, elim boş beklerim doğruyu bulana kadar. Ancak buradaki bilge arkadaşlarımın nacizhane tavsiyelerine uyarak bir hafta içinde bisikletimi alacağım. Fotoğraflarla geri dönüş yapacağım.
-Yaşım 32 (önce 33 sonra 32 yazdım)
-Boyum 189 (bacak boyum ve kollarım normale göre 3er cm uzundur)
-Bel ağrım az olur, ancak oturma bölgesinin rahat olması gerekli. (Domates ve acılı yiyemem
-Kuşadası'nda sürüş yapacağım, başlangıçta 15 km'deki Pamucak'a, sonra 25km'deki Güzelçamlı, 70km'deki Didim, Tire ve bir kaç sene içinde çevre illleri kapsayan bir genişleme ile tur yapmayı düşünüyorum.
(Başlangıç seviyesi bölgesi Kuşadası inişli çıkışlı tepeciklerden ve yokuşlardan oluşur ancak genelde her yer yeni asfaltlandı.)
-Çocukluğum ve gençliğim basketbolla ve bisiklet üstünde geçti. Son 10 senedir spor yapmıyorum ve o klasik tatlı göbek haricinde fit sayılırım. Bacaklarım kuvvetli, tansiyonum zaman zaman yüksektir.
-Bütçem 1.500-2.000TL arasında
Şimdiden teşekkür ederim,
Yıllarını verenlere yeterince araştıranlara saygılar...