Scudo Sports

Bisiklet önerileri

Arkadaşlar alüminyum kadroda ikisi arasında hangisi tercih edilebilir mantıklı olarak 2 side güzel ama fiyat olarak cube daha uyguna buldum normaldede öyle mi ghost daha mi pahalı

Scudo
@erzincanlı24
sedonanın maşası 1 tık daha iyi ama Scott frenler hariç full deore bu yüzden kişisel tercihim Scottan yana kullanırım. Extra olarak cube acid 29u da tavsiye ederim full deore sistemdir.

@Yahya92 fiyat aralığı?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Herkese iyi aksamlar ,

Forumun yeni kullanicisiyim. İşe gidip gelmek icin katlanır bisiklet almak istiyorum. Yol mesafesi gidiş geliş 8 km. Sirkeci - fındıkzade arası. Evim 4.katta.

Maksimum bütçe 1500 TL . Fiyat performans olarak önerebileceğiniz modeller ne olabilir ?

Vites önemli midir?

• Beğen
Tepkiler: alper2508
merhaba arkadaşlar uzun yıllardır motosiklet kullanıyorum fakat bisikleti çocukken kullanıyordum bisiklet kullanmayı istiyorum spor olsun için gün içinde çok az yürüyorum bisiklet sürersem faydası olacağını düşünüyorum. ince tekerlekli yol bisikletlerini seviyorum fakat kafayı aşağı eğiyorlar ya o şekilde oturmak istemiyorum hoşum gitmiyor dik oturulan bir bisiklet var fiyatı da uygun riverside hibrit 100 diye birşey gördüm tipi çok hoşuma gitti oturuşu da istediğim gibi fakat 6 viteş iş görür mü bu rampa çıkarken zorlanır mıyım? teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: alper2508
@allegromoderatoButcenize uygun 24 vitesli hibrit bisikletlere goz gezdirebilirsiniz.

Arkadaşlar başlıktada bahsettiğim gibi kron xc 150 im var hor kullanım sonucu oluşan masraflarıma sizden yardım istemek için açıyorum bu konuyu aynakolum arka rublem zincirim arka-ön, aktarıcım ve galiba bide orta göbeğim değişicek maksimum 400 lira olucak şekde birbirleriyle ve kron xc 150 ile uyumlu olucak şekilde sağlıklı bir sistem toplayabilirmiyim bu mevlalara eğer olur diyorsanızda model önerilerinizi lütfen esirgemeyin

gidonu seleden yuksek tipde önereceğiniz model var mı ? ve 6 vites yeterli olmaz mı ?

Arkadaşlar merhaba, 6000TL civarı yol bisikleti ne tavsiye edersiniz?
Scott Speedster 10 hakkında yorumlarınız nedir?
Avrupa fiyatlarını hangi sitelerden kıyaslayabiliriz? Yolcu beraberi getirtme şansım var ama tax free kullanamıyoruz. Bu şekilde avantajlı olur mu kıyaslamak istiyorum.

Herkese merhabalar ;

Uzun süredir bir şehir bisikleti kullanmaktayım ancak artık bana yetmediğine karar verdim ve bir yol bisikletine geçiş yapmak istiyorum , genelde kullanımlarımın haftalık 100-150km olmasını planlıyorum( en azından şimdilik).
Bu sebeple de orta düzey bir yol bisikleti satın almak istiyorum sizce bu iki üründen hangisini tercih etmeliyim?

Ayrıca ikinci el bisiklette bakmaktayım ancak boyum 1.90 olduğu için 58 kadro ya da XL bedenim ve genelde de bana uygun pek iyi bir ürünle karşılaşamadım ikinci ellerde ancak bu konuda da önerilerinize açığım

FOCUS Cayo 2016

22-cayo-al-105-22g.png

Teknik Özellikler :

KADRO: Focus Race V3 Alloy Triple Butted
MAŞA: Focus CRF Carbon T4
FURÇ TAKIMI: FSA Orbit C33
GİDON BOĞAZI: Concept EX (Size 48=90mm, Size 51/54 = 100mm, Size 57 = 110 mm, Size 60 = 120 mm)
GİDON: Concept EX (width: Size 48/51 = 40cm, Size 54 = 42cm, Size 57/60 = 44cm)
GİDON BANDI: Black bar tape
ÖN FREN: Concept R540
ARKA FREN: Concept R540
FREN KOLLARI: Shimano 105 5800
ÖN VİTES: Shimano 105 5800 11-speed
ARKA VİTES: Shimano 105 5800 11-speed
VİTES KOLLARI: Shimano 105 5800 11-speed
RUBLE: Shimano 105 5800 11-28, 11 speed
ZİNCİR: Shimano HG700 11-speed
AYNAKOL: Shimano RS500, 52-36
PEDAL: NA
ÖN JANT: Concept EX
ARKA JANT: Concept EX
ÖN LASTİK: Schwalbe Lugano clincher 622 X25
ARKA LASTİK: Schwalbe Lugano clincher 622 X25
SELE: Concept EX
SELE BORUSU: Concept EX

FİYAT : 6600 TL

Specialized Allez Elite DSW

16461512661533127559.jpg

Teknik Özellikler:

KADROSpecialized E5 Premium Aluminum w/ D'Aluisio Smartweld Technology
MAŞASpecialized FACT carbon, alloy crown/steerer
GİDON BOĞAZISpecialized 3D forged alloy
GİDONSpecialized, shallow drop, alloy, 125mm drop, 70mm short-reach
GİDON BANDISpecialized S-Wrap
FRENLERAXIS 1.0
ÖN VİTESShimano Tiagra
ARKA VİTESShimano Tiagra
VİTES/FREN KOLLARIShimano Tiagra
RUBLEShimano Tiagra 10 Vites 12-28
ZİNCİRKMC X10
AYNAKOLShimano Tiagra
JANT SETİDT Swiss Axis Classic
LASTİKLER
SELEBody Geometry Toupé Sport
SELE BORUSUAlloy

FİYAT : 6500 TL

@allegromoderato6 vites yeterli olmaz malesef. Ayarli gidon bogazi var, bu parcayla gidonu istediginiz yukseklige ayarlayabilirsiniz. 2. El bisikletlere yonelin bence.

ikinci el takıntım var biraz başkasının dokunduğu kullandığı şeyi pek sevemiyorum arkadaşım ücretsiz bi bisiklet vereyim diyor ama iş görür mü küçük gibi geldi hiçte anlamam boyundan ölçüsünden bianchi var birtane

@occuplus ben Legarda 1821 mdmV aldım çok da memnunum, uzun bi inceleme yazmıştım bulabilirsen oku

@mbenek ben mosso aldım çok da memnunum, uzun bi inceleme yazısı yazmıştım bulabilirsen oku diğerini bilemem

@ocean966 mosso bak kafan rahat olsun

@samsunlu5534 ben de üsküdarda oturuyorum, katlanır bisikletim vardı. carraro almıştım hiç sevemedim nedense katlanır bisikleti. sonra normal şehir bisikleti aldım. bence sen de böyle yap. katlanırı hiç düşünme. sirkeciden yukarı bayırda yorar. mosso aldım ben tavsiye ederim

@allegromoderato abi bu bisikleti bugün dechatlonda inceledim. dikkat çekici güzel bi model. yani 700 liraya 0 bisiklet ama yakışıklılığı kadar iyi değil diyorlar. sürekli zincir atıyormuş

@allegromoderatoFotograf yada model bilgisi paylasirsaniz, bisiklet hakkinda bir yorum yapmaya calisiriz.

Merhaba Arkadaslar Bu sene mayısta Mosso bisiklet aldım,bisikletimi seviyorum ancak vites ve fren sistemleri olmak üzere jantlar da dahil degiştirmek istiyorum.Beni bilgilendirirseniz malzemeleri alıp baslamak istiyorum. (KAdro ve maşa hariç)Bisikletimin Özellikleri;
ÖZELLİKLER
KADRO
MAŞA
SHIMANO FC-TY501
AYNAKOL
RUBLE
VİTES KOLU
ARKA ATTIRICI
ÖN ATTIRICI
ZİNCİR
FREN
ORTA GÖBEK
PEDAL
HAZNE
JANT
LASTİK
AĞIRLIK
6061 ALLOY FRAME
MODE 780S-M/LO
SHIMANO FC-TY501
SHIMANO MF-TZ21
SHIMANO ALTUS ST-EF500 7X3
SHIMANO ALTUS RD-M310-L
SHIMANO TOURNEY FD-TY510
KMC-Z51
V-BRAKE ALLOY
KASET KL-08A
HF893 ALLOY
SF-A223A ALLOY RULMANLI
STARRIMS J19SZ
FLASH V66 37X622 LONG WAY (Zırhlı)
13,90 kg

lütfen bilgisi olan arkadaslar önerilerinizi bekliyorum

bianchi pegasus diye birşey googleda 2 tane fotografa benzerini rastladim

bunun lastiğini ince lastik yapabilir miyim ?

@allegromoderatoYapabilirsiniz, konuyu forumda yada youtube de aratabilirsiniz

@uussff yorucu bi makina. düz yolda bile hızlanmıyor. bayır yukarı düşünmek bile istemiyorum

@alper2508Anladım, geri bildirim icin tesekkur ederim. Beni cezbeden taraflari toplu tasimada ve evde saklama kolayligi idi ama tekrar dusunmekte fayda var demekki.

Geri