Scudo Sports

Bisiklet önerileri

cevap yazdığınız ve öneride bulunduğunuz için çok teşekkür ederim son olarak bianchi newtourer ve kron tx1000 hd modelleri nasıldır sanırım bütçeyi 30k civarında da tutabilirim o fiyat bandında öneriniz var ise o da olur
Bianchi Newtourer, dik oturuşlu şehir bisikleti olarak planlandığından sadece (link) ve (link) kadrosu var, 47 kadroyu erkek, 43 kadroyu kadın modeli diye satıyorlar. Özellikle bu tür şehir içi sakin kullanımlı, dik oturuşlu konfor bisikleti aramayan biri için Mosso Legarda X20 Pro MSM'nin üstüne 10 bin lira verip karşılığında çamurluk, bagaj, daha kıvrık bir gidon ve az daha iyi bir süspansiyon almak anlamına geliyor. Özellikle şehir bisikleti ergonomisi arayan biri içinse iç piyasadaki en iyi ve en pahalı model olabilir. Bu modelin tam karşılığı Mosso'da yok, Carraro'daki Elite serisiyle karşılaştırılabilir ama teknik olarak onlardan epey iyi.

(link), Kron'un çoğu modelinin aksine tüm bileşenleri doğru seçilmiş, kapasite aşımı gibi sorunları da olmayan, bileşenleri oldukça iyi bir model. Özellikleri bakımından (link)'ye benziyor ama biraz daha düşüğü ve süspansiyonlusu. Diğer yerli markalarda şimdilik benzeri yok.

Scudo
Bianchi Newtourer, dik oturuşlu şehir bisikleti olarak planlandığından sadece ... ve ... kadrosu var, 47 kadroyu erkek, 43 kadroyu kadın modeli diye satıyorlar. Özellikle bu tür şehir içi sakin kullanımlı, dik oturuşlu konfor bisikleti aramayan biri için Mosso Legarda X20 Pro MSM'nin üstüne 10 bin lira verip karşılığında çamurluk, bagaj, daha kıvrık bir gidon ve az daha iyi bir süspansiyon almak anlamına geliyor. Özellikle şehir bisikleti ergonomisi arayan biri içinse iç piyasadaki en iyi ve en pahalı model olabilir. Bu modelin tam karşılığı Mosso'da yok, Carraro'daki Elite serisiyle karşılaştırılabilir ama teknik olarak onlardan epey iyi.

..., Kron'un çoğu modelinin aksine tüm bileşenleri doğru seçilmiş, kapasite aşımı gibi sorunları da olmayan, bileşenleri oldukça iyi bir model. Özellikleri bakımından ...'ye benziyor ama biraz daha düşüğü ve süspansiyonlusu. Diğer yerli markalarda şimdilik benzeri yok.
çok teşekkür ederim zaman ayırdığınız için teşekkürler sanırım tx1000 e karar verdim

• Beğen
Tepkiler: Spartiat
Merhaba ben daha öncede yazmıştım detaylı bir araştırma yaparak tekrar yardım istiyorum sizden öncelikle boyum 176 iç bacak boyum 85 işe gitmek için kullanacağım, ayrıca spor yapacağım her gün olmasada günlük 20-30 km yol yapmayı düşünüyorum bir iki tane model arasında kaldım

Mosso Cavalier D Sora - 18 Vites 54 Cm (L) Kadro Yol Bisikleti - Antrasit​

2024 CARRARO CR-RACE 042 AERO YOL BİSİKLETİ​

ikisinde de yanlış bilmiyorsam sora set var. sorularıma gelecek olursak bu kadro boyu yeterli mi 54 cm olarak düşündüm, ikinci olarak 25-30 k arasında bütçem var beğendiğim modeller fiyat performans açısından iyi mi buna benzer seçenek olabilir mi ben ikinci ellere de baktım ama tedirgin oldum sıfır olması daha iyi gibime geldi. Bu fiyat aralığına sora setmi alsam yoksa tiagra bulunabilir mi. keşke deneme şansım olsaydı ama bulunduğum ilde deneme imkanım yok onun için formu durmadan okuyorum inceliyorum fikirler danışıyorum ki kendime uygun bişey bulabileyim. tavsiyeler için şimdiden teşekkürler

Benim bisikletim Giant Liv alight 3dd.Kesinlikle tavsiye ederim.Tam bir şehir bisikleti.

Merhaba, çocuk koltuğu takıp doğa gezilerine çıkabileceğim aynı zamanda şehir içinde de uzun geziler yapabileceğim her hava koşulunda kullanabileceğim bir bisiklet arayışındayım. Tavsiyeler üzerine ön amortisörlü ve disk frenli bir bisiklet tercih etmek istiyorum. Önerilerinize ihtiyacım var. Giant 2 escape city modeline karar vermek istiyorum ama amortisörü yok. Benzer tarzda önerebileceğiniz bisiklet ne olurdu? Teşekkürler şimdiden:)

Bisan Trx 8600 Altus ikinci el buldum deoraya yerine f/p bunu aldım bundanda memnun kaldım. 4 ay kullanılmış parçalar taze duruyor.
1000133384.jpg

Son düzenleme:
Sizce düz yolda nasıl olur 27 vites
1000133384.jpg

Merhaba; 51 yaşındayım ve bir süredir bisikletim olmadığı için gayet hamlamış durumdayım. Giriş seviyesi bir bisiklet almak istiyorum. Carraro Sportive 220 önerdiler. 51cm kadro. Boyum 1.87 Hem beni hem bütçemi çok yormayacak bir bisiklet alacağım. Bu model alınır mı yoksa başka önerileriniz var mı? Şimdiden teşekkürler zaman ayırıp yazacaklara...

@Spartiat hocam, sıfır Mosso PRO-X-20 MDM ile ikinci el sarı sitede Bianchi 70011-X3 Deore set arasında kaldım sizden bir tavsiye istiyorum şimdiden teşekkürler ederim.

@Spartiat hocam, sıfır Mosso PRO-X-20 MDM ile ikinci el sarı sitede Bianchi 70011-X3 Deore set arasında kaldım sizden bir tavsiye istiyorum şimdiden teşekkürler ederim.
T0011X3'te tam Deore set ve Shimano frenler mi, güncel modeldeki gibi Prowheel aynakol ve Promax frenler mi var?
Sarı sitede (link) var, bu tam Shimano set olmayan ama fiyatı iyi, kampanyasız 3x8, kampanyalı 3x9 fiyatında. Bu fiyatlardaysa T0011X3 alınabilir, tam Shimano setlisi biraz daha pahalıya alınabilir, 18-19'a vardıktan sonra sıfır X20 MDM daha tercih edilebilir gibi duruyor. Tabii oran tercihlerinize bağlı. Ben ne kadar X20'leri sevsem de daha büyük ön dişliler isterdim, oranlar bakımından T0011X3 benim zevkime daha uygun.

• Beğen
Tepkiler: FBRS
@Spartiat link paylaşamadım ama özelikler aynı istanbul da fiyatı bu ilandan biraz fazla

Merhabalar lapierre 2.0 gravel bisiklet sahibiyim. yakın zamanda bazı sebeplerden ötürü satacağım ve yeni bir bisiklet arayışındayım. sizce
carraro gravel ar2 sora ile mosso cavalier sora d arasında kararsız kaldım. kadro olarak sizce hangisini tercih etmeliyim? başka tavsiyeleriniz varsa onları da memnuniyetle incelerim.

Arkadaşlar istediğiniz bisikleti en iyi şekılde buradan yardımlarla bulacagınıza eminim ama ne olursa olsun aero yapıdaki carraro 062 tarzı bisikletten uzak durun, sele borusu yüzünden hiçbir şekılde ne aparat ne başka bişey olmuyor bulmqk için canınız cıkıyor sürüyle masraf ediliyor. Aynı sette (105) muadillerine yönelin 2senedir 062 kullanıyorum cok çektim..

• Beğen
Tepkiler: Spartiat
...carraro gravel ar2 sora ile mosso cavalier sora d arasında kararsız kaldım. kadro olarak sizce hangisini tercih etmeliyim? ...
İstediğiniz gravel mi, yol mu?
Kadrolar belirgin farklı, Carraro'da sele dikmesi-lastik arası epey açık, uzun ve her türlü montaj deliği olan bir kadro var, Mosso'da hiçbir bagaj olanağı sunmayan klasik bir yol kadrosu var. Carraro tur kullanımına çok uygun, Mosso sportif kullanıma.
1733042426735.png
CAVALIER%20SORA%20-%20BORDO%20copy-1000x1000w.jpg

Merhaba, 100 bin civarı yerli olmayan yol bisikleti arıyorum. Tercihlerim: full karbon, ultegra grup setli ve 55 kadro.

İstediğiniz gravel mi, yol mu?
Kadrolar belirgin farklı, Carraro'da sele dikmesi-lastik arası epey açık, uzun ve her türlü montaj deliği olan bir kadro var, Mosso'da hiçbir bagaj olanağı sunmayan klasik bir yol kadrosu var. Carraro tur kullanımına çok uygun, Mosso sportif kullanıma.
323525 dosyayı görüntüle
CAVALIER%20SORA%20-%20BORDO%20copy-1000x1000w.jpg
tur yapmak için almıştım lapierre 2.0 ı ama hiç fırsat bulamadım. günlük sürüşler yapabildim. ağırlıklı olarak günlük sürüşlerin içerisinde yer alıyorum. tur yapabilme fırsatını bulursam yan çanta değil ama bikepack şeklinde çanta ile mosso ile de yapabilirim diye düşündüm o sebeple kararsız kaldım

Rockrider Explore 500 29" Jant Hidrolik Disk Fren Dağ Bisikleti MTB

15000 TL

Bu bisiklet alınır mı arkadaşlar? Kazıklanmak istemiyorum. Aynı fiyata daha iyisi varsa söyleyin fakat fiyat aralığı fazla ise söylemenize gerek yok çünkü bisikletin görüntüsü de önemli benim için.
merhaba rockrider explore 500 almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz? sağlamlık açısından nasıldır?

Merhaba, 100 bin civarı yerli olmayan yol bisikleti arıyorum. Tercihlerim: full karbon, ultegra grup setli ve 55 kadro.
geçen Decathlondaki bisiklet uyuyor bu kriterlere

Merhabalar 30.000tl bütçem var iyi bi dağ bisikleti istiyorum daha çok şehir içi süreceğim ama arada araziye de gireceğim, o yüzden sanırım tek amortisör yeterli olacaktır? önerebileceğiniz 25-30 bin lira arası sağlam dağ bisikleti var mıdır?

Geri