Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet sayesinde kaç kilo verdiniz?

Bisikletlendikten sonraki kilonuz için ne söyleyebilirsiniz?

• Toplam katılım
    459
Scudo
4 sene önce 105 kiloydum hâlâ 105 kiloyum, varış-dönüş toplam 30 kilometrelik güzergahta ortalamam saatte 17 km nin üzerine çıkamıyor.

1.82 boy 115 kilo araç yok akrep burcu ankara

kısa boy ayrodinami yapar mı 🤔

bisiklete başladım 73tüm şimdi 78'im tabi 3 aydır hava şartlarından dolayı süremiyorum :)

Ben sürmeye başladığımda bedenimin bir düzen tutturduğunu ve gittikçe sağlamlaşıp güçlendiğini net hissediyorum. Ve o sürüş sezonumun sonuna doğru mutlaka bir kaç kilo vermiş oluyorum. Sonrasında gelen kış aylarında beklemeyle geçiyor ve ben de yıllardır (yaklaşık 20 sene) sabahtan akşama oturarak çalışmak zorunda olan biri olarak tekrar kilo almaya başlıyorum. Şimdilik gördüğüm en yüksek rakam 85 kg. Daha üzerine çıkmadım. Bu günlerde kilom 82-83 aralığında ve tekrar ufaktan sürmeye başladım. Muhtemelen yaz sonuna doğru 73 - 75 civarlarını görürüm.

5 günde 2 kg vermişim 121 idim 119 a düştüm.

• Beğen
Tepkiler: BirLebowski
triatlon hedefiyle başladığım kilo verme serüvenime 99 kilo ile başladım yaklaşık 2-2.5 ay gibi bir sürede 84 e kadar düştüm ama maddi yetersizlikten yarışa gidemedim sonra bikepacking yaptım memleketi gezdim biraz. tabi bırakınca yeme içmeye olan dikkati, kış da gelince tekrar 90 a kadar çıktım. neyse ki artık havalar ısındı 2 haftada 3 kilo verdim ramazanda da verebilirsem biraz daha uzun yollar yapılır gibi. keyifli sürüşler...

• Beğen
Benim gibi iç yağlanma varsa çok zor veriyorsun. 3 kilo verdim diye sevinirken belden aşağı 1 ay taytay yapan bebekler gibi yürüdüm.

• Hahaha
Tepkiler: suat akman
bu işin formulü antreman. beslenme. uyku. Üçü birlikte düzenli şekilde yapılmalı. birini fazla birini az yapınca verimli olmuyor.

• Beğen
Tepkiler: MutluGezgin
doğru beslenme, doğru antrenman ve adanmaşlık ile 92'den 78'e geldim.
süreler, nabızlar hepsini gösteriyor. horlama bile gitti arkadaşlar.
çalışınca oluyor hepsi...
bu yaz 74 civarı ile kapatıp o seviyede kalmak hedefim. arkasından farklı hedefler inşallah...

Geçtiğimiz sene bugün diyete başladım 101 kiloydum, ve aynı hafta içinde ilk yol bisikletimi aldım. Haziran sonunda 81 kiloydum.
Şimdi kış geçti, o kiloların büyük bir kısmı geri geldi. Hedef yine aynı.

• Beğen
Yazın yaklaştığının belli olduğu yılın bu aylarında başlık yükselişe geçiyor nedense...

Haziran'a kadar aktif kalıyor. Sonra, "kaderde bi yaza daha tombul girmek varmış" diyerek başlığı unutuyoruz. Seneye Nisan'a kadar :agla:

Kilo verilmesine veriliyor da bisikletin en kötü tarafı (bence) üst bedenden yağla birlikte kas kaybı da fazlaca oluyor. Sonra bir bakıyorsunuz çiroz gibi, çırpı gibi kalmışsınız. Kimisi beğeniyor ama bana uymaz. Bu sebeple tadında fitness da yapmak gerekiyor.

Kilo verilmesine veriliyor da bisikletin en kötü tarafı (bence) üst bedenden yağla birlikte kas kaybı da fazlaca oluyor. Sonra bir bakıyorsunuz çiroz gibi, çırpı gibi kalmışsınız. Kimisi beğeniyor ama bana uymaz. Bu sebeple tadında fitness da yapmak gerekiyor.
Hergün aynı yemek yenmez diye klişe bir söz vardır(farklı farklı konularda da kullanılır). Hergün bisiklete binmek oldukça sıkıcı olacaktır. Yüzme, koşu, yürüyüş, trekking(özellikle şehirden uzakta ıssız ortamda) ve söylediğiniz gibi fitness ile çeşitlilik katılmalı. Hem bu sayede bisikletten de soğumamış oluruz. (Hem de lastikler geç erir malum lastik fiyatları :( )

Adsız.jpg

bir paket damak inci yerken bu başlığı okuyorum. ama kilo vermek istiyorum

Trainer alana kadar Sibel Can gibi her kış 10 kilo alıp, her yaz 10 kilo veriyordum. Bu kış trainer sayesinde hem kilomu hem de kondisyonumu korudum.

Geri