Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet sayesinde kaç kilo verdiniz?

Bisikletlendikten sonraki kilonuz için ne söyleyebilirsiniz?

• Toplam katılım
    459
Bisiklete kilo almamak icin geri donmustum. Yemeyi seviyorum yalan yok! Bisiklete bindigimde gun icinde hareket etmiş oluyorum. Kendi çapımda mini tur yaptigimda gonul rahatligi ile yiyebiliyorum 😁 Baska artılarıda var tabi. Dizlerimdeki rahatsizliklar bisiklete döndüğümde ''kutsal kadans'' ilkelerini öğrenince sanki gecti.

Scudo
Yazın yaklaştığının belli olduğu yılın bu aylarında başlık yükselişe geçiyor nedense...
Ben de kilo verme isteği bundan farklı olarak şöyle geliştiydi:
Bir gece televizyonda sıradan, klasik bir Hollywood gerilim filmi izliyorum.Filmde bir grup genç göl kenarında kamp yapacaklar.Bir tane psikopat seri katil bunlara dadanıyor.Bu filmlerdeki psikopatlar her filmde aynı ve aynı takıntı var.Sırayla adam öldürecek.Bil bakalım hangi sırayla öldürecek:
1.Erkek olacak, aa ben
2.Geyik muhabbeti çok yapacak, geyik muhabbeti benim işim:D
3.Gözlüklü olacak hadi canım bu da ben:eek:
4.Kel olacak,anaaaam bu da tuttu:ssrtcbya:
5.Şişko olacak:krktm::krktm:

Uleyn, noluyoz dedim.Amerikan filmlerine meze olmuşum ya la dedim.İlk öldürülecek benmişim.:ckskc::DMoralim bozuldu.:booo:Geçtim aynanın karşısına kel,gözlü ve şişman halime acıyarak baktım.Bi şey yapmalıydım.Kilo mu vermeliydim?Yok artık dedim kim uğraşacak kilo vermeyle,diyetle sporla.:tskler:Veririm parasını gözleri lazerle çizdiririm, kafaya da saç ektirdim olur biter.:harika:

Hocam "sağlıksız beslen, hızlı yaşa, genç öl, cesedin yakışıklı olsun, -(Bunlar hep yalan. Çünkü peşinden)-biran evvel git de senden sonra parti yapıcaz" ayağındalar 🤔. Ben bunu seçmiyorum. Benim motto; sağlıklı beslen, dinç kal, aceleye gerek yok, dibine kadar uzun uzun yaşa. Gerekirse çirkin öl problem değil :kyfmyrn:.
Abi ben daha Mars'a gidiş dönüş nasıl olacak onu merak ediyorum yav! :ssrtcbya: :hımm: :D

@hamlet2006 Ben de lens takıyorum hocam. Üçlü sac ayağının (kel kafa - şişmanlık - gözlük) en kolayı oydu. Tavsiye ederim.

Zekice.
Lens ile zinciri kırmışsın; ben lazere çok para kaçırmışım :ssrtcbya:
Astronotların tükenmez kalemi ile kozmonotların kurşun kalemi işine benzemiş. :D

@hamlet2006 Ben de lens takıyorum hocam. Üçlü sac ayağının (kel kafa - şişmanlık - gözlük) en kolayı oydu. Tavsiye ederim.
Lens için numara kısıtlaması var mı, benim sol gözüm yanlış hatırlamıyorsam 7 numara, lens kullanabilir miyim çünkü lanet camlar gözlerimi 2 kat büyük gösteriyor.

@emir yakup bulut O işin makarasıydı, lens kullanmıyorum gözlükten memnunum :komik: Lensler hakkında bilgim yok, hiç kullanmadım.

Lens için numara kısıtlaması var mı, benim sol gözüm yanlış hatırlamıyorsam 7 numara, lens kullanabilir miyim çünkü lanet camlar gözlerimi 2 kat büyük gösteriyor.
Evet kullanabilirsin. Benim gözler 7.5 numara lens aldım ama takamıyorum 1 senedir 2 kutu duruyor kenarda. Optik cam ile lens numarası aynı olmuyor. Doktordan lens için numara alıp lensi öyle almalısın.

Evet kullanabilirsin. Benim gözler 7.5 numara lens aldım ama takamıyorum 1 senedir 2 kutu duruyor kenarda. Optik cam ile lens numarası aynı olmuyor. Doktordan lens için numara alıp lensi öyle almalısın.
Neden kullanmıyorsunuz? Gözlerimi kocaman göstermesi dışında bir sorunum yok aslında gözlükle.siz neden lens kullanmayı denediniz?

Çok rahat kullanırsın birçok arkadaşım var benzer numaralarda kullanıyor. Hem lens çapını hemde numarası İçin bi kontrole gidebilirsin. Ancak lenste 0,25 - 0,50 altı işini görür. Çap konusunu da tecrübe ederek kendin çözebilirsin. Sürekli kullanmak sıkıntı yaratabiliyor temizlik ve gözünün hassaslığına göre.

• Beğen
Tepkiler: emir yakup bulut
Selamlar ben kilo verme amacı ile bisiklet hiç kullanmadım. Kendimi bildim bileli 70 kiloyu geçemedim üstelik asla boğazımdan kesmedim... Hayatımın kötü giden bir döneminde ne olduysa 86-89 kiloya kadar çıktım. O sırada kafam dağılsın diye bisiklet olayını abartmıştım hatta kendime acı çektirmek için (ergenlik zor geçiyor) sürekli tırmanıyordum. Hiç farketmeden 68 kiloya düştüm ortalama 25-35 günde. Şu an tekrar kendi normalim dediğim 72 kilo civarında geziniyorum. Bisiklet kilo verdirir mi sorunusa herkesin farklı bir cevabı var ama bence bisiklet ve tırmanış kesinlikle verdiriyor...

bu işin formulü antreman. beslenme. uyku. Üçü birlikte düzenli şekilde yapılmalı. birini fazla birini az yapınca verimli olmuyor.

Pandemiden önce yıllarca düzenli spor yaptım ve bu üçlünün önemini çok iyi bilmeme rağmen dengeyi tutturamadım ve hala da tutturamıyorum.

Bisiklete istediğiniz kadar binin, uyku ve beslenme yoksa bu iş olmuyor.

Selamlar ben kilo verme amacı ile bisiklet hiç kullanmadım. Kendimi bildim bileli 70 kiloyu geçemedim üstelik asla boğazımdan kesmedim... Hayatımın kötü giden bir döneminde ne olduysa 86-89 kiloya kadar çıktım. O sırada kafam dağılsın diye bisiklet olayını abartmıştım hatta kendime acı çektirmek için (ergenlik zor geçiyor) sürekli tırmanıyordum. Hiç farketmeden 68 kiloya düştüm ortalama 25-35 günde. Şu an tekrar kendi normalim dediğim 72 kilo civarında geziniyorum. Bisiklet kilo verdirir mi sorunusa herkesin farklı bir cevabı var ama bence bisiklet ve tırmanış kesinlikle verdiriyor...
Önemli olan bu kilo kaybı yağdan mı yoksa kastan mı? Tartıya çıkınca düşük değerler görmek adına hacimden vazgeçilmemeli.

Sigarayı bıraktığım 2019'dan beri 70-80 kilo bandında inip çıktım, şuan 82 kiloyum. Bisiklete yeni başladım sayılır şuan evde trailer antrenmanı ancak önümüzdeki aydan itibaren daha çok kullanmaya çalışacağım bakalım kilo verebilecek miyim?

• Beğen
Tepkiler: SerdarDemirel
Hala 100 kilo civarındayım :agla: Yokuşlarda dökülüyorum.
100.jpg

Geçen sene Ramazan ayında, niyetli olarak 2 günde bir 35-45 km Zone 2 sürüşler yaptım. Orucun etkisi, tatlıyı kesmiş olmam ile 5 kg verdim. Ömrü hayatımda 84 kilonun altına düşmeyen ben, şu an 80-81 aralığındayım ve gayet memnunum.

Zamanında 22 kilo vermiştim. Stresli bir yüksek lisans tezi ve ardından gelen mutlu bir evlilik sonrası aynı kiloya geri döndüm 😅 Şimdi tekrar kilo vermek için antrenmanlara başladım

Geri