-Deniz-
🌴🌴🌴🌴
- Tepki
- 1.366
- İsim
- Deniz
- Başlangıç
- 1997—98
- Bisiklet
- Trek
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Kendime -60 kilo hedef koydum. Nasıl olsa yüzde yüz yapamıyorum bari barajı yüksek tutalım 😀
Kendime -60 kilo hedef koydum. Nasıl olsa yüzde yüz yapamıyorum bari barajı yüksek tutalım 😀
Bu noktada tamamen değişmesi gereken bisiklet ve gündelik kıyafetler aradaki yakıt sarfiyatını o kadar çabuk sömürecek ki şaşıracaksınız.
Bu noktada tamamen değişmesi gereken bisiklet ve gündelik kıyafetler aradaki yakıt sarfiyatını o kadar çabuk sömürecek ki şaşıracaksınız.
Seni kaybettik o zaman. -Deniz- cevabını vermişti, farklı bir yöntem deniyor bu sefer. Kedi olan, göbeğiyle barışmış olacak ki reaksiyon göstermeye tenezzül etmedi. Geriye kaldı künefeci okidoki kardeşim. Koca forumda bu kadar az mı kaldık göbekliler olarak. Çok üzgünüm, perişanım.Ben kışın boş durmadım diyet yaptım. 79dan 72 kiloya geriledim. boy da 175. O değişmedi Sürüş yapmaya vakit bulursam aynakol kırarım öyle fit ve motiveyim.
Var bir kaç kişi daha 🙄Seni kaybettik o zaman. -Deniz- cevabını vermişti, farklı bir yöntem deniyor bu sefer. Kedi olan, göbeğiyle barışmış olacak ki reaksiyon göstermeye tenezzül etmedi. Geriye kaldı künefeci okidoki kardeşim. Koca forumda bu kadar az mı kaldık göbekliler olarak. Çok üzgünüm, perişanım.
Neredesin okidoki. Şunun şurasında yaza 1 ay kaldı. Çöplüğe geri mi döndün yoksa?Hocam artık çok radikal kararlar aldım. Benim geçmişim bir çöplüktür çöplüğü de sadece tombullar karıştırır. Biraz kilo verdim. Eş dost zayıflamışsın falan dedi. Motive oldum biraz. Hayırlısı bakalım. Buralardayız bundan sonra. Yok olursam anla ki çöplüğe geri dönmüşüm.
Seni kaybettik o zaman. -Deniz- cevabını vermişti, farklı bir yöntem deniyor bu sefer. Kedi olan, göbeğiyle barışmış olacak ki reaksiyon göstermeye tenezzül etmedi. Geriye kaldı künefeci okidoki kardeşim. Koca forumda bu kadar az mı kaldık göbekliler olarak. Çok üzgünüm, perişanım.
Bi @makaram var zayıflamakta kararlı olan. @-Deniz- geceleri uyuyamıyor, nutella'ya bisküvi bandırıyor. @okidoki künefenin üstüne tuzsuz peynir aramakla meşgul. Seni zaten söylememe gerek yok, 10 km bisiklete binip tam ekmek arası köfte yuvarlıyorsun. Bu 4 kişiden 3'ü yağlarına yağ ekliyor. Tatmin olmam için yeterli.Can Çelik'in oyununa gelmeyin. Zayıflayın inadına