Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet sayesinde kaç kilo verdiniz?

Bisikletlendikten sonraki kilonuz için ne söyleyebilirsiniz?

• Toplam katılım
    459
@b.ulgn Bu eforun yanında bi de ölüm orucu yaptın sanırım. Normal yiyip içtiysen bu hızda kilo vermen mümkün değil.
Başlık her ne kadar kilo vermek üzerine olsa da mesajda 68 den 43 e ibaresinde birim belirtilmemiş. kg olma ihtimali bence de zayıf, hiç bir şey yememiş olmak falan lazım. Bu hırs ve yöntem ile ilerlenirse yakın gelecekte (-) eksi kilolara inmek dahi mümkün olabilir. Şakası bir yana sağlık açısından çok sakıncalı bir durum eğer yazılan kilo kaybı doğru ise.
1682011760248.png

Scudo
İyi bir diet olmadıktan sonra bisiklet ile kilo vermek neredeyse imkansız...
O kadar fazla sağlıksız besin var ki etrafımızda, bunlara karşı koymakta zor işin açığı,motivasyonu yüksek tutacak hedefler koymak gerekiyor...

• Beğen
Tepkiler: Can Çelik ve can^
@b.ulgn Bu eforun yanında bi de ölüm orucu yaptın sanırım. Normal yiyip içtiysen bu hızda kilo vermen mümkün değil.
Vallahi ben de anlamadım. Hayvan gibi de yiyorum. O kadar kiloyu verdikten sonra tekrar aldım şu an 68'im :naslyni:. Bakalım yaz geliyor kaça düşeceğiz...

Çeşme'nin inişli çıkışlı yollarında 24 jant Salcano katlanır bisikletimle hergün 28 km bisiklet sürüp üstüne bir de Windsurf yarışmasına hazırlanmak için günde 6 saat dalgalarla haşır neşir olunca 3 haftalık sürede 68'den 43'e düştüm. :eek:
Christian Bale halt yemiş yav senin yanında.Kim bilir sen 2 ay ağırlık çalışsan herhalde Schwarzenegger'den hallice bir şey olursun. Dümenin böylesi,sıkmanın geldiği son nokta ...

@SSCC @yusuf_49 Bilmiyorum. O günlerde windsurf yarışmasına (vakkoroma) hazırlandığım için iyice forma girmiştim. Artık günde 30km sürüyorum kilo veremiyorum... Siz de 24 jant minnacık bir bisiklet alın siz de verirsiniz.

Hem gülüyorum, hem de "ekmek yemeyi bıraktım" demeye korkuyorum. Yakında göreceksiniz kilolarımın (97.5 kilo) su gibi akıp fimfit bir adam olduğumu. (Ağlayan bir smiley gelecek buraya)

Bugün itibariyle 91.9 (92 değil tabii ki) kiloya düşmüşüm. Sevincimi bütün ahaliyle paylaşmak istedim.

Kilo bilgilerini doğrudan Garmin Connect'a aktarmaya çalışırken (senkronize olacak diye Garmin'in tartısına para verecek değiliz) myfitnesspal programını keşfettim. Belki önceki sayfalarda bahsedilmiştir. Gerçekten çok güzel bir program. Yediğiniz yemeğin veya sebzenin veya özel yaptığınız yemeğin tarifin içeriğinde ne varsa size gösteriyor. Kalorisiydi, aralıklı oruç hesaplamasıydı, hatırlatmasıydı, şuyuydu, buyuydu, çok da işe yarayacak bir program. Kilo vermek isteyenler bu programa bir göz atabilirler. Strava vesaire ile de entegre olan bir program. Yani kalori ile egzersiz hesaplamalarını bir arada görüyorsunuz. Hedefinize göre size günde, haftada ne kadar kalori almanız gerektiğini söylüyor.

Güzel bir program. Kilo bilgisini Garmin Connect'a geçirelim derken yanlışlıkla ince kürdan gibi bir şey olup çıkacağız. (Hadi inşallah)

Milletin kilo verme yolculuklarını okuyorum, bi yandan da Coca-Cola isimli sıvıyı yudumluyorum. (link), hakkımı helal etmiyorum sana.

Bir haftadır diyet yapıyorum maksat şu 5kg vermek, hedef 85 düşmek. Henüz tartılmadım lakin kendimde incelme hissediyorum buda güzel bir şey. Evdekilerinde söylediğine göre *sen kilo mu verdin? demeleri bunu kanıtlıyor gibi. Bir ay sonra tartılacağım.

• Beğen
Tepkiler: karaömeroğlu
Bir hafta sonra tartıldım 88,65kg geldim. Geçen hafta 90kg gelmiştim.
2020 dan beri bu tartıyı kullanıyorum tavsiye ederim. O zamanlar 216 TL ye almıştım.
(link)

Milletin kilo verme yolculuklarını okuyorum, bi yandan da Coca-Cola isimli sıvıyı yudumluyorum
Sen ki Coca Cola içinde cips yüzdüren kankam, şimdi sadece sade Cola mı yudumluyorsun.Ekonomi çoh iyi diyenler görsün bunu.

Milletin kilo verme yolculuklarını okuyorum, bi yandan da Coca-Cola isimli sıvıyı yudumluyorum. (link), hakkımı helal etmiyorum sana.
Şekersizini isterseniz günlük 3 litre için sorun yok. Hoş kalori ayarını tutturursanız şekerlisini içseniz de kilo verirsiniz :D
Bir haftadır diyet yapıyorum maksat şu 5kg vermek, hedef 85 düşmek. Henüz tartılmadım lakin kendimde incelme hissediyorum buda güzel bir şey. Evdekilerinde söylediğine göre *sen kilo mu verdin? demeleri bunu kanıtlıyor gibi. Bir ay sonra tartılacağım.
Normal beslenmenizde işlenmiş gıdalar + şeker vs gibi nispeten daha zararlı yiyecekler yiyorsanız sadece bunları kesmeniz bile 1 hafta içinde 5kg su atmanıza sebep olur. Bu gıdaları yemeye tekrar başlamanız halinde o suyu 1 haftaya geri alırsınız. 5kg yağ yakmak pek kolay bir şey değil fazladan 38.500kcal yakmanız gerekiyor. O yüzden hedefinizi arttırmanız taraftarıyım ki kalıcı bi kilo verme süreci olsun.

Şekersizini isterseniz günlük 3 litre için sorun yok. Hoş kalori ayarını tutturursanız şekerlisini içseniz de kilo verirsiniz :D
Şekersizin tadı yok ki😀. En azından ben öyle düşünüyorum.
Bu arada ben cam şişede olan coca cola nın tadını başka biseyden alamıyorum. Şise buyudukce tadimi azalıyor bana oyle geliyor. Cam sise>teneke kola>plastik sisedeki kola. Pepsi ciler gelmeden kaçayım 😀

Kışın bisiklete ara verdiğim dönem en fazla 133 gördüm tartıda. Bisiklete başlarken de 130 civarındaydım tam küsüratı hatırlamıyorum. Şuan öyle sık bisiklet süremiyorum. Haftada 2 sefer anca, ona rağmen 123 kiloya inebildim. Daha sık bisiklete çıkabildiğim zaman bence yaz sonuna doğru istediğim rakamlara inebileceğim. O zaman bedenime göre forma bulabilirim sanırım :D

kışın yeni bisiklet bakarken 2 ay falan binmedim, o sırada evde hakeketler ve diyetisyen ile 10 kilo verdim. sonra tekrar bisiklete kavuştum. kavuştuğumdan beri her gün biniyorum o 10 kiloyu geri aldım. her şey 2- 2.5 sene önce bisikletle zayıflarım diye başlamıştı, hiç zayıflamadım ama bisikleti de çok sevdim. 110 geldik 110 gidiyoruz. bir de zayıflarsam bisikletin tadı kimbilir nasıl çıkar bilemiyorum.

Bu aralar pek sık süremiyorum. Haftada bir gün tur, bir gün de iş yerindekilerle basket oynayarak 120'ye düştüm. Su kaybı olarak alıp verdiklerimi saymazsak sezon başı 134'ü görmüştüm. 14 kilo bence güzel. Çift haneli rakamlara bakalım inebilecek miyim sonbahara kadar.

@-Deniz- Tartıdan gözüken sayıdansa yağ simidi kısmını mezurayla ölçüp onu takip etmek daha sağlıklı. Asıl amaç o çünkü. Bugünlerde su orucu denen şeyi yapıyorum, 48 saatte 1 yemek yiyorum, 1 kereliğine dayanıp 72 saate ulaştığım da oldu, son 2 haftadır bu şekilde yaşıyorum. Tartıda 7 kilo azaldım ama gel gör ki göbek çevresi sadece 4 cm azaldı.

Geri