Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet seçim kılavuzu ve bisiklet türleri

Bmx, dirty jump, freeride ve downhill yok bunlar da kendileri birer segment bence.

• Beğen
Tepkiler: fthugr23
Scudo
Teşekkürler paylaşım için :)

@Halilibrahim
En yaygın alanlar paylaşılmış :) Daha sayacağımız birçok alan var elbette. Ama Onedio'dan bu kadar detaylı birşey beklemek hata olur :) O kadar uzun yazı yazmıyorlar zaten.

Şehir ve cyclocross bile detay olarak kalmış. Ana hatlarıyla bence 3 tip mevcut.

• Beğen
Tepkiler: fthugr23
bence 1 temel bisiklet var gerisi teferruat.
mtb vardır
diğerleri işte ne biliyim ince teker takılıyo
sonra işte gidonu böyle kıvrımlı falan oluyo
işte sonra ufaltıp ortadan şey yapıyolar katlanır falan oluyor.

@oktayakgoz emin ol yol bisikletinde huzuru bulamam :D

Arkadaşlar forumda yeniyim. Bisiklet almayı düşünüyorum. Önceliğim 0 bisiklet. Temiz ve yeni olmak şartıyla 2. Elde alabilirim. Bursa elden. Tavsiyelerinizi bekliyorum. İlk bisikletim olacak. Limitim 1500₺.
Tercihim öncelikle dağ bisikleti.

Cube aim disc 29 hakkındada yorumlarınızı bekliyorum.

Boy 175
Kilo 77

Çok güzelde olmadı şimdi hani market bisikletleri ve özellikle çift amortisör bisiklet aleminin doğanı şahini onlar yokmu:D:D

Gerçekten bisiklet türlerinin ne olduğunu merak eden bir kimseye dişe dokunur hiçbir bilgi vermeyen bir onedio.com paylaşımı olmuş.

Amortisörlü Cyclocross bisiklet olur demişler. Yok öyle birşey.
Dağ bisikleti kısmında 29er bisikletlerden hiç bahsetmemişler.
Katlanır bisikletler 20" olacak diye birşey yok. Daha büyüğüde var, daha küçüğüde var. Daha hafifide var, daha ağırıda.

Gerçekten bisiklet türleri hakkında bilgi almak isteyenler için bölümün baş kısmında güzel konular mevcuttur.

4. Sınıfa giden arkadaşımın çocuğu için bisiklet bakıyorum 600 bütçe ile önerebileceğiniz bisiklet var mıdır teşekkurler

arkadaşlar tur bisikleti almayı düşünüyorum,uzun yollar için mosso legarde 1621 işimi görürmü?bütçem max.1000 tl,veya başka önerisi olan varmı

Uygun fiyatlı şehir içinde sürmeye uygun bisiklet önerebilir misiniz ? (MTB HARİCİ)

Hybrid, fitness ve trekking bisiklet turlerinin birbirinden farki nedir?

Arkadaşlar Kron Dynamic almayı düşünüyorum bu bisiklet hakkında düşüncelerinizi bekliyorum

Maksimum 1000TL olacak şekilde bisiklet önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar, bisiklet genellikle asfaltta kullanılıyor ama çamurada çok azda olsa giriyor.

Merhaba Arkadaşlar,

Foruma yeni katıldım ben de 14 yaşına kadar deli gibi bisiklet sürerdim nedense bu alışkanlığımı o yıllar da bıraktım ve yıllar sonra hem spor amaçlı hemde biraz doğa ile iç içe olmak maksatlı bir bisiklet almayı düşünüyorum yaş 31 oldu yeni markalar ve yeni detaylar çıkmış bana karar aşamasında ve adana da temin etme konusunda fikir vererek yardımcı olmanızı istiyorum bilmiyorum seçim yaparken boy kilo önemli mi ben yine de belirteyim 186cm boy 94 kilo

@İzzy2344 iç bacak boyumu ölçtüm 85,5 geldi bana salcano dan model önerisi yapabilirmisiniz

Geri