Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet seçim kılavuzu ve bisiklet türleri

Yazdiklariniz ozelestiri degil saldiri. Siz neden 1400 liraya aldiniz 200 lirayada gayet kullanilabilir bisiklet var. siz hissetmiyor olabilirsiniz alan kisi o farki hissediyordur ve almak istemistir okadar. Bu konuyu acmanizdaki asil amaci anlamakta zorlandim yalniz. Ne denmesini bekliyorsunuz? Evet sen haklisin sen en iyisini bilirsin denmesini mi? Lutfen kendinizi degersiz hissetmeyin, sizinde diger insanlardan daha iyi bir yonunuz vardir. Bunu kesfetmeye gormeye calisin. Milleti de elestirmeyi birakin, isteyen istedigini yapsin, kiskaniyorsanizda bunu kendinize itiraf edin

@Arseyus

Burdan sacmaladiginizi gayet belli ediyorsunuz. Paran varsa en iyi arabayi almalisin. Bana gore de araba almamalisin. Empati yapmakta zorlandiginizi ddusunuyorum

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
Ben ileride 20.000 liralık bir bisiklet istiyorum.Sonraki bisikletim de Türkiye'de 6000 civarı.Niye alıyorum? Yarış koşmuyorum, kendimle yarışıyorum, tur yapıyorum.Bunlar bir sebep mi? Bunların sebep olmasına gerek yok.20.000 lira'ya bisiklet sırf canınız istiyor diye alabilirsiniz, onunla yarış koşmak zorunda değilsiniz.Kimseye bir sebep vermek zorunda hiç değilsiniz.Çoğu insan gibi bisikleti sırf ucuz ulaşım aracı olarak görüyorsanız bilemem.Benim için öyle olmadığı için bisiklete giden hiçbir paraya acımayı düşünmüyorum.Şu an'da da imkan verdikçe acımıyorum.Neden acımıyorum çünkü canım öyle istiyor.Net.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Dostlar merhaba bisiklet alıp arkamada çadırı mı gerekli eşyalarımı alıp şehir şehir gezmek istiyorum bütcem 1. 1.5 milyar arası ama bu paraya 410 hariç birşey bulamadım onunda arkasına takılan yük ağırlık sorunu varmış o Yüzden bütcemi taş çatlasın 2 milyara çıkartıp güzel birşey almak istiyorum ne önerirsiniz yeniyim.

MTB için "şehir sınırları içerisinde bisiklet kullanacaklara tavsiye edilmemesi gerekir" denmiş. MTB'nin şehir içi kullanılmasında ne gibi bir sakınca olabilir ki?

S.a arkadaşlar araniza yeni katıldım herkes gibi bende bi çıkmaza girdim secim için bir pro deyilim tabi sadece işe gidip gelmek için 4_5 km lik mesafe bisiklet almak icin bilgisi olan arkadaşlardan yardim ıstiyorum yollarda yokus yok cok az genelde düz benim boyum 170 kilo 80 sehir bisikleti almak ıstiyorum 750 ile 1500 arasi yardimlarinizi bekliyorum tsklr

@Kaplan53
Mosso Legarda 1624V diyorum. F/P ürünüdür. Bence artık 21vites bir bisiklet alınmaz. Çünkü eski teknoloji kullanılıyor. Bunun fiyatı (link) e 1034tl + hediyeler

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yorumlarınız için tşklr disk li olması sıkıntı olurmu bide boyuma göre hangi ebatı secmem gerek

Sıkıntı derken disk fren 300tl oynar fiyatta aynı modelin disk li olanı 1300tl civarı ama bence gerek yok.

Boy ise nette araştırın sanırım 48cm olur. Bacak iç boyu ile alakı

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

evet güzel bisiklet işimi görür heralde carraro-sportive-330-30-vites-28-jant güzel bisiklete benziyor görünüş olarak tabi fiyat acısından biraz pahalı tabi bana göre bunun ona göre farkı nedir acaba neden bukadar pahalı vites den dolayımı açaba

@fatihgul MTB 'lerin ağırlığının diğer bisikletlere göre fazla olması, arazilerde manevra yapılabilmesi için kadro yapısının küçük olması ve tekerlerinin kalın, dişli olması nedeniyle bisiklet sürmek eziyete dönüşebilir. Arkadaşımın MTB bisikletini ödünç aldım. Kamyon tekeri gibi kalın dişli lastikle asfaltta gidilmiyor, bisiklet ağır ve kadro yapısı küçük olduğundan bisiklet sürmekten zevk almıyorsun. Ama MTB alıp, ince teker takarsan bir nebze olsun sürüşün rahatlar.

@Kaplan53 sportive 330 ikinci el var istersen

farkı 330 da deore var deore biraz üst segment bir vites sistemi Hidrolik disk fren v.s. ama düz maşa

Öncelikle merhaba..İlk kez bisiklet alacağım.. Orta kalite tavsiyelerinize ihtiyacım var..Şehir bisikleti ve boyum 185 cm

Merhaba arkadaşlar forumu uzun uzun okudum ve kadro boyu 55 cm bir merida bisiklet aldım sorum şu boyun 180 cm kg 85 genelde tur bisikleti olarak ve işe gidiş gelişlerimde kullanacağım tablolarda 2 tabloda benim ölçülerime tam uyuyo.normalde 50 kadro tam gelirken 55 kadro çok sıkıntı yaratırmı kadro boyu bacak aramda tam oturuyo boşluk vs yok zaten meridanın kadrosu kafif yukarı kavisli.aldım ama aklımda soru işaretleri oluştu ne gibi bir sıkıntı yaşarım ilerde diye.bilgileriniz ve tecrübelerinizle aydınlatırsanız sevinirim.iyi forumlar..

Merhaba,
Bisiklet konusunda yeniyim. Daha doğrusu başlayacağım. Son 4-5 yıldır ciddi şekilde koşuyorum. Maraton ve yarı maraton koşularına katılıyorum. Artık spor hayatıma yüzme ve bisikleti de dahil etme kararı aldım.

Şimdi bir bisiklet almak istiyorum. Yüzeysel bir ön araştırmam sonucu aşağıdaki üç seçenekten birini almayı düşünüyorum. Teknik konularda pek fikrim yok. Amacım koşu gibi bisiklette de performans ve fitness seviyemi artırmak, belki de ileride triathlon veya duathlon gibi yarışlara katılmak.

Sizce hangisini tercih etmeliyim?

1.) Btwin ALUR (link)
2.) Specialized Allez (2016) (link)
3.) Specialized Allez C2 (2014) (link)

• Beğen
Tepkiler: Groims
Merhaba herkese sinopta oturan varsa hangi biisklet türü daha uygun olabilceğini söylerse. Mağazadaki adam dağ biiskleti dese de yollar zaten asfalt ve kalırım taşlarıyla) dolu toprak yol yok. Benim hedefim hibrid bisikletalmak fakat alacağım bisikletle sinoptan istanbula gitmek gibi bir planım var. Öneriniz nedir ? Ve 1500 tl ye kadar çıkabilirim. Bu arada cerraro bianchi whistle ve salcano alabilirim çünkü sadece onların servisi mevcut

@nturan bisiklete yeni başlayan biri 3000 tl lik yol bisikletlerinle işe başlaması ne kadar doğru bilemedim bence önce bir city ile başlamanız daha sonra illaki yola bisikleti alırsınız.

Geri